Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)marți, 19 august 2008

VISUL

Sufletul nostru zboara... se deschide clepsidra timpurilor... acolo unde neantul se strange intr-un varf de ac... si totusi se rasfrange luminos si pur peste marginile lui insusi intr-o uluitoare miscare de fiintari in orizonturi explozive de sunet si lumina... spatiile se umplu de liniile dulci ale puterilor de patrundere... si zboara ele insele cu tine pe aripile spiralate ale multului...

Si multul, si esenta coexista astfel in pace acolo unde simultaneitatea insasi devine unda...

5 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt chiar curios să aflu ce părere ai despre vise. Am câteva, încă neelucidate complet... şi mi-ar face plăcere dacă mi-ai putea da o mînă de ajutor...

Numai bine.

Anonim spunea...

Unul dintre vise este acesta:

http://cellarium.blogspot.com/2009/09/incursiune-in-oniric.html

Cristiana spunea...

Andrei, am citit, astept sa se "aseze" si iti trimit raspunsul meu pe mail.
Din respect fata de cititorii mei, voi scrie chiar un articol referitor la parerea mea despre vise, ca parte din seria studiilor despre Calatoria Astrala.

Anonim spunea...

Între timp, deși nu am deocamdată cunoștință despre lucrările scrise de tine pe subiectul vis-călătorie astrală (ajung și acolo, în curând), am reușit să mă lămuresc și eu despre cum stau lucrurile. :)

Numai bine.

Cristiana spunea...

Inseamna ca totul va veni pe un fundal sanatos...
Insa eu nu am apucat sa ajung la finalul capitolului de Calatorii astrale, au fost multe discutii de care imi pare foarte bine, au lamurit foarte multe lucruri.
Uitasem de subiectul acesta, chiar daca am atins eu un picut pe undeva.
Si eu am avut cateva vise cu totul deosebite, inainte de a intra pe activitate de vedere mentala si calatorie astrala. Fiecare om trebuie sa aiba rabdare sa ajunga in mod natural acolo, caci de ele nu scapa nimeni !!!