Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)joi, 28 august 2008

ATENTIE LA ALIMENTATIA VEGETARIANA !!!

Din experienta mea si a prietenilor mei care au ori regim alimentar impus de sanatatea precara, ori prin incredintare privind beneficitatea sistemului, se poate descoperi chiar in piata producatori care nu prezinta marfa ‘traznet’ (!) ci o marfa modesta, dar… sanatoasa !!! Care fructe, legume sau verdeturi sunt mai micutze, dar cu seva (se vede foarte bine dupa ce capeti un pic de experienta, dupa ce te-ai inarmat cu rabdare sa decelezi ‘falsurile’,etc.) iti faci obisnuinta de a lua hrana sanatoasa. Eu am intrat pe regim vegetarian din necesitate (ficat, pancreas, ulceratii din esofag pana la anus, disfunctii ale tegumentelor… as mai spune dar m-am plictisit doar scriind !!!) asa incat stiu ce inseamna sa mananci ingrasaminte pe paine… Fructele mici (merisoare mici, de … 2 bani…vorba romanului !!!) sunt numai bune pana in primavara, fructele si legumele pamantului mici (dl. Valeriu Popa atragea atentia asupra tzelinei foarte mici, morcovilor foarte mici, etc.) fac mesele cele mai bogate, curate si gustoase !!! Din cauza fructelor si legumelor mari, frumoaaaaaaseeee !!! m-am ingrasat, de asemenea datorita consumului de fructe si legume care NU SUNT ALE PAMANTULUI… MARE ATENTIE, CACI ORGANISMUL NOSTRU MUNCESTE DIN GREU SI SALTA EMISIILE UNDEVA DINCOLO DE NORMAL DUPA CARE CERE, IMPUNE CONSUM ENERGETIC MARIT, etc.
Astfel incat daca nu cunoastem niste alte mici reguli ale functionarii organismului uman, o dam in bara rau de tot cu toate cele… Cred ca aceasta regula este cea mai importanta dintre toate, am auzit-o de la cineva care a avut nevoie de tratamentul dlui V. Popa, apoi am mai citit referiri la sfaturile dansului in revista Formula As. NICAIERI NU AM MAI CITIT ASTFEL DE SFATURI, DE ACEEA LE DAU SI EU MAI DEPARTE
Unde se prinde… se prinde… restul ramane al omului… cum ii este si lui dat, sa invete de la altii sau din experienta proprie…

Pun in atentia voastra urmatoarea adresa:

http://venus.org.ro/

care are, printre altele interesante si practice (si nu numai pentru femei, dupa cate am frunzarit) si cateva atingeri asupra alimentatiei. Interesant de citit - restul este problema fiecaruia.

Niciun comentariu: