Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)duminică, 17 august 2008

SIMPLE NOTE

Problema "provocarilor" poate fi foarte mult dezbatuta, dar m-as opri la o detaliere care poate fi - cred eu - de folos unora care doresc aprofundari spirituale: "provocarile" apar mai intai ca fiind interioare, in felul in care se manifesta acumularile comportamentale pe care nu le constientizam de cele mai multe ori, de care nu stim nici macar atunci cand le manifestam. Nu le recunoastem nici cand altii ne atrag atentia, le negam cu inversunare. Din "provocari" interioare ele devin astfel "exterioare": ne inversunam pe interlocutori si pierdem treptat aripa lina a inaltarii... Insa este o experienta (de multe ori dureroasa) care se aduna altora asemanatoare; echilibrarea vine, mai devreme sau mai tarziu, dar pe o treapta mai inalta, caci totul este de natura sa ne inalte. Totul conduce la constientizari ale strafundurilor noatre, iar ACUM ESTE TIMPUL CUNOASTERILOR DE SINE. Marea cunoastere va veni si ea: caci suntem entitati venite ca sa ne cunoastem aici radacinile evolutiilor noastre, sa le rafinam, sa le remodelam asprimile si, cu toate acestea bine constientizate, sa ne continuam evolutiile pe alte taramuri, scaldate de lumina altor stele... Trezirea...este o alta poveste!...

Dar imediat, acum, daca iau orice provocare - fie ea bine sau rau intentionata - drept cale de inaintare, sa imi fie iertat orgoliul (daca se poate) eu cred ca am facut deja un pas mai departe. Normal ca peste un timp pot sa fac si un pas inapoi - uneori chiar e de dorit, ca sa nu mi se urce la cap !!! Domnule, exista un echilibru pe lumea asta, chiar de ne place sau nu ne place !!!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar dacă ajungi să îţi dai seama că provocările te ajută să mergi mai departe, e greu, pe urmă, să realizezi cînd trebuie să faci acel pas înapoi... Iar dacă treci de momentul în care ar fi trebuit să faci acel pas? Ce poţi face? Te întorci şi o iei de la cap, presupun... dacă reuşeşti să îţi dai seama de asta.

Mulţumesc.

Anonim spunea...

Știi, am reluat lecturarea scrierilor tale, pas cu pas (căci la un moment dat, m-am oprit). E foarte straniu cum, acum, înțeleg cu totul și cu totul alte lucruri. Nu pot crede că s-au schimbat scrierile între timp :)), ci, mai degrabă, m-am schimbat eu. Iar asta nu poate decât să mă bucure.

Mulțumesc.

Cristiana spunea...

Nu, Andrei, nu am schimbat articolele!! Mai remodelez pe ici si colo - dar doar cele pe care le anunt.
Eu insami - cand recitesc ceea ce am scris in trecut raman mirata cat de multe lucruri inteleg in plus fata de momentul in care am scris... Am ajuns sa ma ..citesc!! Oricum trebuie sa preiau tot materialul de aici si sa-l transcriu pe site (Blogger face multe şicane...), iar cand fac acest lucru, adaug ceea ce am de scris in plus, retusez, remodelez..
Scriu pe aici, de multe ori, ca ne schimbam de la un moment la altul, cu totii... nu prea ma intelege multa lume, deocamdata!! Dar uite! tu esti exemplul viu!!! Cum spuneam cuiva, viitorul ne este pe maini bune!!
EU iti multumesc, Andrei!!

nartip spunea...

-Adica avem mai multe trecuturi,un singur prezent si un singur viitor?
Cu literele alea incalcite pentru protectie in locul unui antivirus ma 'pui pe fuga' si-mi raspund si la intrebarea de mai sus.Adica avem ce putem,ce stim..."...scump scump,dincolo era mai ieftin...".Pe desupr si moderarea...adica 'sa nu-mi spui decat ce-mi place mie',un fel de 'razi ca te tai'.Ei nu zau!?!

nartip spunea...

si aprobat???

Cristiana spunea...

ZĂU !!!...