Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)joi, 14 august 2008

CE NUMIM DUMNEZEU ??

Pentru multi oameni Dumnezeu este legat doar de viata de apoi - dar nu cred ca este chiar asa. Acum… depinde CE NUMIM DUMNEZEU … Pentru mine este o problema destul de spinoasa, caci am exemplul unei carti cu un prolog in care se pune problema CUNOASTERII DE DUMNEZEU, fara ca ceva din aceasta carte sa aiba un aspect religios. Dimpotriva, este o cunoastere clara, un volum imens de informatie pe care o poti numi spirituala, sau fizica, sau societara (mai curand decat ne-am obisnuit sa spunem ’sociala’) fara nici un iz religios. Dar este CUNOASTERE DE DUMNEZEU - PENTRU CA TOT CEEA CE ESTE CREATIE UNIVERSICA ESTE CREATIE A SPIRITELOR URIASE CARE SUNT COORDONATORII EVOLUTIILOR NOASTRE, nu un neant dragalas in care ingerasii zboara ca albinutzele de colo colo sau arhangheli-doar-mesageri ai unei singura entitati dominatoare - administrator-dupa-ce-a-fost-creator-si-acum-sta-la-pomana-baneasca-a-noastra, in acest ‘coltz’ al unui univers oarecare…
Tot ceea ce exista este urias, in permanenta dezvoltare, in care toata lumea invata de la toata lumea - directia de mers este tocmai aceea a unei practici spirituale, a unui volum imens de munca-lupta spre ridicarea calitatii catre altruism, echilibru, ajutor direct pana la acela de o subtilitate covarsitoare…

Cred ca suntem prea satui de etichetele pe care le-am inghitit si le inghitim - dar realitatea poate fi privita si asa, iar asta nu o spun din frica (Doamne! nu), ci gandind foarte concret la ceea ce ne inconjoara. Totul pare liber, chiar simt ca este foarte liber, iar ajutorul in evolutii pe care il primim - il privesc ca pe o canalizare a fortelor spirituale, si nu ca pe o restrangere a posibilitatilor de manifestare. Totul este de o subtilitate atat de mare incat nici nu simtim ca exista acest volum urias de munca in vastitatea universului dinafara si din interiorul nostru.
Si totusi cred ca exista… cred ca asa totul merge mai departe…

Niciun comentariu: