Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)sâmbătă, 16 august 2008

SIMPLE NOTE

Ce ne "facem" daca intr-o buna zi descoperim ca "civilizatia" foarte avansata din trecut am fost tot noi (normal ca pana nu vom crede "oficial" ca exista reincarnare nu vom putea crede acest lucru!) si tocmai de aceea ni s-a ascuns acest lucru??
Ca ne-am sacrificat prin diminuarea constienta a puterii noastre umane pentru binele planetei si a tuturor vietuitoarelor planetei... (??)
Si ca unii dintre noi au profitat de altii, bunatatea majoritatii oamenilor a acceptat asta - in anumite limite, normal - si de aceea azi doar asteapta ca vremurile sa le dea din nou constienta ca pot reveni la ceea ce au fost odata, fara probleme pentru nimeni... (??)
Asta da, zguduitor...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu m-ar surprinde. De fapt, îmi imaginez civilizaţiile urmează un fel de sinusoidă temporală. Privită din lateral pare că se alungeşte, dar privită de sus pare un cerc complet.

Numai bine.