Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)vineri, 15 august 2008

DESPRE 'DESCHIDEREA CERURILOR'


Prin intermediul unui satelit care inregistreaza si linile campului magnetic terestru, s-a observat, la data de 31.12.2007, o modificare foarte interesanta a linilor de camp magnetic. Aceasta l-a determinat pe unul dintre cercetatorii care au facut descoperirea sa faca un mic filmulet, la care a asociat o muzica potrivita si l-a postat pe you tube la adresa:
http://www.youtube.com/watch?v=2JJdiRbBeDw
http://www.youtube.com/watch?v=2JJdiRbBeDw

Interpretarea pe care o da cercetatorul este ca, potrivit calendarului Mayas, in anul 2008, incepe sa se "sparga" ignoranta care ii tine pe oameni departe de ceea ce sunt ei de fapt. Iar aceste imagini arata cum Pamantul, tot primind energie benefica din Univers, la un moment dat isi deschide linile de camp. De aceea clipul se numeste Opening the Gate for 2008 (deschiderea portii pentru 2008). In mod arbitrar s-a considerat ca liniile albastre sunt energie pozitiva, iar cele rosii, negativa. Cititi si comentariile.

Ni se arata , prin aceasta , ca 2008 va fi un an mult mai spiritual
COMENTARIU LA campul magnetic
Este drept ca acest comentariu este unul la prima vedere, si nu un studiu detaliat, dar am de facut urmatoarea remarca: evenimentul este legat de ceva ce americanii nu il stiu de la romani (sic!) cum ca in seara de Revelion (care de fapt vine de la Noaptea-Cand- Omul-Este Treaz, cand omul poate cu greu sa adoarma, caci cerurile sunt larg deschise: mai bine petrece cu oamenii care la fel, nu pot dormi, decat sa innebuneasca foindu-se de pe o parte pe alta!)-Anul Nou, CERURILE SUNT LARG DESCHISE: cercetatorul care si-a spus parerea acolo stia frumos de anul 2012, mayasi, etc., si a facut aceasta legatura, insa este de atentionat asupra faptului ca IN FIECARE MIEZ DE VARA SI MIEZ DE IARNA DE PETREC LUCRURILE EXACT LA FEL, cu abateri in functie de vibratia medie locala a pamanturilor pe care traieste observatorul. De fapt, pana acum nu s-a gandit sa faca un astfel de studiu, sau nu a avut aparatura atat de performanta, sau anul acesta lucrurile s-au vazut mult mai bine conturat in acest fel, datorita frecventei vibratiilor planetare foarte ridicate. In fiecare an vor incepe oamenii sa observe tot felul de lucruri, pe care vor spune (ca si de multe ori in ultima vreme, cum am observat) ca "PENTRU PRIMA OARA..." , sau "NICIODATA NU A FOST ASA..." dar PANA ACUM O PARTE DINTRE OAMENI NU A STIUT DESPRE ASA CEVA, in timp ce altii erau ATAT DE OBISNUITI CU ASTFEL DE LUCRURI, INCAT NU SE GANDEAU CA ALTII NU LE PERCEP, SAU NU AU ATAT DE MARE PUTERE DE PATRUNDERE IN MASS MEDIA, CUM AU AMERICANII, SAU CREDIBILITATEA CU O AU AMERICANI... Ah! Explicatii de acest fel pot continua la infinit, multi nu le accepta, SCEPTICISMUL MERGE MANA IN MANA CU LIPSA INFORMATIILOR SAU ORGOLIUL PERSONAL, SAU PROFESIONAL. .. Exista confuzii... de tot felul, de la toate nivelele... unele sunt chiar INDUSE in mod special pentru a abate atentia de la calea descoperirii adevarului si ruperii de influentele stapanitorilor CANALELOR de influenta si de putere (politica, religioasa, sociala, profesionala. ..). Asadar, "pentru prima oara" nu este decat o slaba, palida probabilitate ca lucrurile sa se petreaca cu adevarat in acest fel, dar va trece inca destul timp pana ce oamenii isi vor da seama cu adevarat de astfel de confuzii... E si chestie de cultura si informare, chiar si pentru un cercetator de la NASA!!!!
Veti vedea cum LINIILE DE FORTA SE DESCHID, ACOLO UNDE INITIAL ELE ERAU INCHISE, SCURTE SI INCHISE, ce deosebire este intre prima imagine si ultimile imagini in forta de la finalul filmului. Iata cum s-a pastrat imaginea acestei deschideri in popor, pentru ca informatia sa traverseze timpurile de joasa vibratie, si sa ajunga la perioada de trecere spre o noua DIMENSIUNE A CONSTIENTEI SI A CONSTIINTEI UMANE, dand incredere omului ca el a fost cunoscator odata (si nu au venit...extraterest rii si i-au spus o groaza de lucruri despre care maimutica terestra nu avea, saracuta de ea! de unde sa le stie ... teorie la moda azi!!!). Tot ceea ce s-a desfasurat in legende, mituri, povesti nemuritoare nu au fost decat parabole la o cunoastere precisa, corecta, constiincios pusa in tipare, pe care omenirea sa le poarte cu sine prin timpurile ce i-au fost date... La fel ca si "DESCHIDEREA CERURILOR" IN ACEASTA MINUNATA NOAPTE.
In Romania, multi oameni petrec aceasta noapte in studiu, comunicare interdimensionala - la fel ca si noaptea de Pasti, la Pogorarea Sfantului Duh, in noaptea Sfantului Andrei... si ori de cate ori se petrec pulsiuni de inductie energetica pentru ridicarea frecventei vibratiei planetei (de fapt a intregii galaxii si nu numai...) de-a lungul anului.2 comentarii:

Anonim spunea...

Am citit un roman de Mircea Eliade... Noapte de sînziene. În el vorbeşte despre deschiderea cerurilor într-un mod minunat, şi nu numai.

http://www.enciclopedia-dacica.ro/univers_rominesc/sinziene.htm

Numai bine.

Cristiana spunea...

Doamne Andrei... abia acum am desoperit acest comentariu al tău...Îmi aduc aminte că prin vara lui 2009 eram la Costeşti, în munţii Orăştiei (de acolo se ajunge la Sarmisegetuza) şi în noaptea Sânzienelor ne-am dus sus, la cetate, unde erau poieni întregi cu sânziene, cred că am şi ceva fotografii de atunci, acolo... Stăteam sub un cireş-negru, mâncam cireşe şi mă scăldam în parfumul uluitor de suav şi totuşi puternic al florilor... îmi băgasem capul printre ele şi le spuneam că eu sunt sora lor acum...
Nu ştiu dacă voi avea prilejul unei asemenea seri încă o dată în viaţă...
Ceva este în viaţa mea cu Sânzienele, căci ultima mea ieşire la munte, de o frumuseţe cu totul specială, anul trecut, a fost tot de Sânziene !!! :)
Mulţumesc însă pentru prilejul unor asemenea reverii...