Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)vineri, 22 august 2008

VARIATIUNI PE O TEMA DE INTUITIE

Acest om extraordinar - Jacques Salome - pe care l-am descoperit si eu prin intermediul Cristianei Alexandra Levitchi, careia ii adresez si pe aceasta cale multumiri - pune in vedere problema intuitiei, cu remarca ca este un fel de cenusareasa a vietiii noastre... Cate dreptate poate sa aiba...

Mai mult, as indrazni sa avansez un termen pe care l-am invatat de la domnul profesor Grigore Albu Gral: CLARINTUITIA. Un fel de clar-vedere-fara-vedere, un fel de clarauz-fara-auz: felul de a sti precis un lucru fara sa il fi vizualizat nici macar cu ochii mintii. Intuitia este un element-segment, aflat undeva intre perceptia cu structurile corpului solid si perceptia sferica - cu structurile corpurilor astral-mental si cu alaturarea perceptiei vibratiilor prin corpul cauzal. Este o perceptie globala, precisa, in care segmentul nu detaliaza clarvaz si clarauz, dar precizeaza perceptia globala a simturilor aflate dincolo de structurile solide, cu detalii mai multe sau mai putine, dar nicidecum neadevarate. In functie de increderea omului in simturile sale, segmentul poate reda din ce in ce mai fidel sectoare largi de substructuri, evenimente interne sau colaterale.

Ceea ce mai este de discutat aici in mod foarte serios se leaga de faptul ca clarintuitia poate sa indrume constienta omului pe cai neplacute, dar omul sa creada ca... nu a avut o intuitie buna, ca s-a inselat, caci daca era ceva bun, atunci intuitia nu l-ar fi indrumat catre un eveniment neplacut... ceea ce este eronat, caci fiecare dintre noi avem un destin, iar campul exponential al acestuia conduce la intelegerea, pe de-asupra celor placute, a celor mai profunde necesitati ale spiritului, de care constient, omul se fereste in viata zilnica. Dar daca intuitia ii spune ca un om este bun, iar din tangenta cu el reiese faptul ca acela numai lucruri bune nu face, credem ca ne-am inselat, nu mai credem in intuitiile noastre, verificam mai intai daca un om este de caracter, daca este bun, daca a lasat in lume o impresia buna... Dar in viata nu avem nevoie numai de astfel de oameni, avem nevoie de TOT FELUL DE OAMENI, sau ceilalti au nevoie de noi chiar daca sunt oameni care nu au invatat sa fie toleranti, flexibili, rabdatori, sociabili in orice situatie, amabili. Poate ca au nevoie de astfel de oameni - si cu certitudine ca au nevoie - si vor gasi ceea ce necesita acolo unde intuitia trage omul bun de maneca, la ajutor. Altruist. Caci subconstientul nostru este deosebit de altruit, el nu are nevoi de recompense, el este acela care intoare si celalalt obraz chiar daca trupul sufera. El stie bine ca poate sa reziste sub vremuri si ca vremurile se schimba pentru ca fiecare spirit in parte sa dea si sa primeasca.
Asadar, pentru spirit, omul rau poate fi un om bun - bun de ajut sau omul care va ajuta la sporirea tolerantei, rabdarii, imbogatirii experientei generale de viata.

INTUITIA NU GRESESTE NICIODATA. PLACEREA NOASTRA GRESESTE, IN SCHIMB, DESEORI... Treptat si placerea noastra se va mladia dupa necesitatile altruiste ale spiritului care stie bine ca nu pierde, ci numai castiga...

"Intuitia inseamna sa te apropii mai mult de tine insuti si de celalat si sa intri intr-un univers armonios."
http://www.jacques-salome.ro/articole/intuitia.htm

2 comentarii:

Anonim spunea...

Oau! La asta chiar nu m-am gândit niciodată. E fascinant!

Mulțumesc frumos!

Cristiana spunea...

(...Bine ca ai trecut peste greselile de tastare!!...)