Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)luni, 27 octombrie 2008

Traind un nou inceput al omenirii..

Motto-ul site-ului pe care il pregatesc cu drag spune asa:

"Indoiti-va de tot ceea ce este scris aici, caci numai asa veti lupta, si veti lucra pentru a ajunge sa va redescoperiti singuri, cu propriile voastre forte si capacitati pe care cu siguranta le aveti "

Din experienta personala, FOARTE MULTI OAMENI AU CAPACITATI EXTRASENZORIALE CONSTIENTIZATE, caci aceste capacitati le au toti oamenii, si vreau sa cred ca in curand veti accepta acest lucru. Cei care descopera ca SE POATE devin ori reticenti sa spuna ceea ce au descoperit , ori se arunca in valuri poate chiar inainte a de a se cerceta pe ei insisi, ceea ce le poate taia putin sau de tot avantul. Este nevoie de o cercetare personala, caci in functie de cultura si disponibilitatile proprii de timp si spatiu de desfasurare, fiecare om ISI devine un experiment personal.

Nu sunt putini cei care scriu si pun astfel in evidenta ceva care pregateste lumea pentru ceea ce poate fi ‘viitorul apropiat’ pentru multi, acceptare intuitiva a capacitatilor celorlalti pentru restul omenirii. Da, vorbim aici despre omenire. Dezvoltarea culturii stiintifice PROPRII (informatia, adica, interesul pentru a cunoste tot ceea ce este nou in lumea stiintelor) ne poate incredinta ca cercetarea actuala acorda un spatiu foarte amplu unor astfel de posibilitati omensti (da, omenesti !!) si doar constientizarea acestora conduce treptat la ACCEPTAREA INTUITIEI, APOI A CLAR-INTUITIEI SI IN FINAL A PERCEPTIILOR MULTI-SENZORIALE. Nu extrasenzoriale - si nu pentru ca nu ar fi adevarat, ci pentru ca acest termen deja este acum DEPASIT.

Acceptarea unor lucruri, fenomene, realitati actuale in acesta maniera treptata este ceea ce ne va ajuta sa ne supra-activam permanent. Nu folosesc acest termen doar pentru ca suna frumos… Va deveni o realitate incontestabila (pentru multi a si devenit, de fapt..) ca incarcarea noastra cotidiana se rafineaza permanent, atingand nivele care par a se fugari unele pe altele, intr-un zbor ametitor.

Dezvoltarea libera a intuitiei este primul pas pe calea unei astfel de supra-activare, prin care adaptarile cotidiene devin mult mai abile, rapide, devenind temelie propriilor intelegeri spiralate deschis, in orice moment al vietii !!! Lumea devine inteligibila la nivelul TUTUROR VAZUTELOR SI NEVAZUTELOR, prin care acceptam la propriu asemenea desfasurari, le folosim, le dezvoltam acceptandu-le la altii si preluand astfel din experienta lor, dand activ si noi, din experienta noastra. Cu adevarat o spirala infinita, in care puterea se infasoara inefabil in jurul arcurilor harice pe care altii le-au activat in lume, despre care ne-au vorbit nu pentru a ne face pofta si a ne simti inferiori lor - ci pentru a ne pune in fatza semintele unei noi lumi, in care fiecare om va deveni SFANT pentru absolut toti ceilalti semeni ai lui.

TRAIM ACESTE VREMURI, ca vrem sau ca nu vrem, ca acceptam sau nu, ca ne este rusine sa o spunem sau nu…
Cineva, candva a spus : ‘Incercati! Eu am invins lumea !’
Nu a spus nici o vorba de dragul de a se auzi singur… Chiar se pare ca a vindecat o ureche, si nu cred ca degeaba… Chiar a spus ca omul va putea face si mai mult DECAT ERA CAZUL SA FACA EL ATUNCI, caci degeaba ar fi vorbit lumii despre microcipuri si navete spatiale !! dar daca el nu facea ceea ce a facut atunci, azi noi nu aveam nici microcipuri - nici navete spatiale …

Si chestia este ca TOTI AVEM ACUM URECHI SA AUZIM !!
Ce nu avem acum este acceptarea, toleranta, increderea…
Dar vin.. Rapid…

Niciun comentariu: