Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)duminică, 19 octombrie 2008

Despre materia neagra a savantilor si gandurile noastre

http://www.stiintaazi.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=430:materia-intunecat-i-energia-intunecat&catid=59:fizic&Itemid=55
Tot ceea ce este mediu cosmic - intergalactic intradimensional, deocamdata sa ramanem aici - nu

este de loc gol, si nu este catusi de putin plin cu faimoasa materie neagra a savantilor , care efectueaza cercetari cu structurile umane oculare si cu tehnologie centrata pe folosirea exclusiva a lor. TOTUL ESTE LUMINA IN LUMINA... doar ca asemenea lumini pot fi cercetate cu senzorii
celorlalte corpuri pe care le avem in dotare: corpurile fluidice, cu structuri materiale concrete, cu senzori pentru perceptii, la fel ca si aceia ai corpului solid. Mai intai ar trebui sa credem ca ele exista, apoi sa vedem cum functioneaza, si apoi sa cercetam realitatea inconjuratoare.
Structura si complexitatea mediilor universice formeaza un mediu de propagare a undelor emise de totalitatea structurilor materiale de diferite vibratii, existente peste tot, toate aflate intr-un ocean de energie fundamentala densa, care este suportul activ al manifestarilor entitatilor de pretutindeni. Planetele, stelele cunoscute acum de noi sunt si ele puternic radiante in toate mediile universice, si fiecare astfel de radiatii formeaza concentrari puternice de campuri in preajma lor.
Activitatea mentala umana creaza in acest mediu fundamental nu numai 'sageti' de energie de la un om la altul, asa cum ne arata stiinta azi, dar ea poate sa comprime spatiul in profunzimea sa intradimensionala, fara sa afecteze spatiul perceput la suprafata evenimentului. Se va forma in profunzime asa numitul 'gat de sticla' - dar cumva ca un gat dublu - cu 2 capete - cam de forma unor haltere sa zicem, care se compactizeaza spatiul interior si se centreaza directia gandului pe spatii mult mai mici decat distanta masurata de la un obiectiv la altul. O distanta de un km se poate reduce astfel la un cm. Depinde de precizia cu care porneste si nu de spatiul pe care il strabate; depinde de 'blandetea' cu care strabate, asa cum a pornit din sursa, caci daca puterea este folosita cu bruschete, impotrivirea mediului devine prea mare si forta se reflecta in straturile lui, lovind cu aceeasi putere insusi emitentul. De aceea invatatura pe care o primim nu este de loc redusa doar la un fel de banala supunere locala, pamanteasca, doar pentru ca cineva a spus odata asa si altii au profitat ca sa impuna supunerea neconditionata.
Ca au facut-o - e alta poveste. Eu vreau doar sa arat ca fiecare invatatura are rostul ei, indiferent cum arata ea prin diverse medii cultural-religioase.
De aceea gandul poate ajunge aproape instantantaneu de la emitent la receptor, strabatand spatii uriase.
Dar acest lucru este diferit de perceptia mentala prin senzorii corpului mental uman, care surprinde imaginea de ansamblu a unui loc din univers, mai mult sau mai putin extins. Aceasta este procesata de creierul uman si transmisa constientului sub forma de intuitie sau chiar de imagine interioara. Astfel de imagine se percepe atunci cand, prin vointa , omul doar directioneaza liber constienta sa catre univers sau catre o parte a universului, fara sa fie in comunicare cu cineva din mediul de trai curent.
Este o functionare dupa alte principii fizice, spatio-temporale, dar cu care omul este obisnuit deja chiar daca nu opereaza constient cu ele, dar formeaza o parte importanta a intuitiilor sale . Ele se traduc mereu si se compara cu simturi ale corpului solid, cu care acum este obisnuit sa opereze, chiar daca in acest fel se pierd din constient alte perceptii, specifice senzorilor celorlalte corpuri - cele de vibratii mai inalte decat vibratia corpului sau solid: corpurile fluidice, despre care incepem treptat sa aflam si sa studiem.
Incet - dar sigur, ne aflam pe drumul raspunsurilor la toate intrebarile pe care le avem azi.

Niciun comentariu: