Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI: A cunoaşte asemenea lucruri, cum sunt cele scrise pe acest blog, nu este doar un exerciţiu de imaginaţie. Chiar şi numai dacă ar fi aşa – tot ar fi un lucru bun pentru noi: pentru dezvoltarea gândirii, structurarea şi ordonarea ei. Dar să înţelegem că fiecare fel de pătrundere de acest fel în cunoaşterile universale ne ajută să înţelegem mare parte din fenomenologia cu care ne confruntăm chiar azi pe planetă – care ne pregăteşte să înţelegem corect o serie întreagă de fenomene cu care ne vom confrunta într-un viitor apropiat. A şti câte ceva chiar şi numai informativ primind intuitiv totul, ne ajută să ne orientăm şi să ne adaptăm rapid în lumea noastră aflată într-o permanentă schimbare.

Şi mai ales corporalitatea noastră este acum în schimbare, dezvoltare, iar azi din ce în ce mai mulţi oameni ştiu bine asta. Cunoaşterile de acest fel nu sunt decât daruri care ne vor ajuta pe toţi, cei din prezent şi cei ai viitorului, să ne orientăm rapid în percepţiile multisenzoriale care ni se dezvoltă permanent.

duminică, 19 octombrie 2008

Despre materia neagra a savantilor si gandurile noastre

http://www.stiintaazi.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=430:materia-intunecat-i-energia-intunecat&catid=59:fizic&Itemid=55
Tot ceea ce este mediu cosmic - intergalactic intradimensional, deocamdata sa ramanem aici - nu

este de loc gol, si nu este catusi de putin plin cu faimoasa materie neagra a savantilor , care efectueaza cercetari cu structurile umane oculare si cu tehnologie centrata pe folosirea exclusiva a lor. TOTUL ESTE LUMINA IN LUMINA... doar ca asemenea lumini pot fi cercetate cu senzorii
celorlalte corpuri pe care le avem in dotare: corpurile fluidice, cu structuri materiale concrete, cu senzori pentru perceptii, la fel ca si aceia ai corpului solid. Mai intai ar trebui sa credem ca ele exista, apoi sa vedem cum functioneaza, si apoi sa cercetam realitatea inconjuratoare.
Structura si complexitatea mediilor universice formeaza un mediu de propagare a undelor emise de totalitatea structurilor materiale de diferite vibratii, existente peste tot, toate aflate intr-un ocean de energie fundamentala densa, care este suportul activ al manifestarilor entitatilor de pretutindeni. Planetele, stelele cunoscute acum de noi sunt si ele puternic radiante in toate mediile universice, si fiecare astfel de radiatii formeaza concentrari puternice de campuri in preajma lor.
Activitatea mentala umana creaza in acest mediu fundamental nu numai 'sageti' de energie de la un om la altul, asa cum ne arata stiinta azi, dar ea poate sa comprime spatiul in profunzimea sa intradimensionala, fara sa afecteze spatiul perceput la suprafata evenimentului. Se va forma in profunzime asa numitul 'gat de sticla' - dar cumva ca un gat dublu - cu 2 capete - cam de forma unor haltere sa zicem, care se compactizeaza spatiul interior si se centreaza directia gandului pe spatii mult mai mici decat distanta masurata de la un obiectiv la altul. O distanta de un km se poate reduce astfel la un cm. Depinde de precizia cu care porneste si nu de spatiul pe care il strabate; depinde de 'blandetea' cu care strabate, asa cum a pornit din sursa, caci daca puterea este folosita cu bruschete, impotrivirea mediului devine prea mare si forta se reflecta in straturile lui, lovind cu aceeasi putere insusi emitentul. De aceea invatatura pe care o primim nu este de loc redusa doar la un fel de banala supunere locala, pamanteasca, doar pentru ca cineva a spus odata asa si altii au profitat ca sa impuna supunerea neconditionata.
Ca au facut-o - e alta poveste. Eu vreau doar sa arat ca fiecare invatatura are rostul ei, indiferent cum arata ea prin diverse medii cultural-religioase.
De aceea gandul poate ajunge aproape instantantaneu de la emitent la receptor, strabatand spatii uriase.
Dar acest lucru este diferit de perceptia mentala prin senzorii corpului mental uman, care surprinde imaginea de ansamblu a unui loc din univers, mai mult sau mai putin extins. Aceasta este procesata de creierul uman si transmisa constientului sub forma de intuitie sau chiar de imagine interioara. Astfel de imagine se percepe atunci cand, prin vointa , omul doar directioneaza liber constienta sa catre univers sau catre o parte a universului, fara sa fie in comunicare cu cineva din mediul de trai curent.
Este o functionare dupa alte principii fizice, spatio-temporale, dar cu care omul este obisnuit deja chiar daca nu opereaza constient cu ele, dar formeaza o parte importanta a intuitiilor sale . Ele se traduc mereu si se compara cu simturi ale corpului solid, cu care acum este obisnuit sa opereze, chiar daca in acest fel se pierd din constient alte perceptii, specifice senzorilor celorlalte corpuri - cele de vibratii mai inalte decat vibratia corpului sau solid: corpurile fluidice, despre care incepem treptat sa aflam si sa studiem.
Incet - dar sigur, ne aflam pe drumul raspunsurilor la toate intrebarile pe care le avem azi.

Niciun comentariu: