Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI: A cunoaşte asemenea lucruri, cum sunt cele scrise pe acest blog, nu este doar un exerciţiu de imaginaţie. Chiar şi numai dacă ar fi aşa – tot ar fi un lucru bun pentru noi: pentru dezvoltarea gândirii, structurarea şi ordonarea ei. Dar să înţelegem că fiecare fel de pătrundere de acest fel în cunoaşterile universale ne ajută să înţelegem mare parte din fenomenologia cu care ne confruntăm chiar azi pe planetă – care ne pregăteşte să înţelegem corect o serie întreagă de fenomene cu care ne vom confrunta într-un viitor apropiat. A şti câte ceva chiar şi numai informativ primind intuitiv totul, ne ajută să ne orientăm şi să ne adaptăm rapid în lumea noastră aflată într-o permanentă schimbare.

Şi mai ales corporalitatea noastră este acum în schimbare, dezvoltare, iar azi din ce în ce mai mulţi oameni ştiu bine asta. Cunoaşterile de acest fel nu sunt decât daruri care ne vor ajuta pe toţi, cei din prezent şi cei ai viitorului, să ne orientăm rapid în percepţiile multisenzoriale care ni se dezvoltă permanent.

duminică, 19 octombrie 2008

5...10 %... sau cat din capacitatea creierului folosim curent?

Cred ca azi suntem mult mai apti sa intelegem ca folosirea tuturor cunoasterilor noastre are loc intr-o impletire complexa, in care toate apar si se dezvaluie secvential, in functie de activari la atingerea unor unde vibrationale emise de structurile materiale care ne inconjoara: intr-o permanenta emisie si receptie care coexista si functioneaza simultan in acelasi plan, chiar daca existenta tuturor se structureaza in planuri de vibratie diferite.
Nu prea aplicam cunoasterea pe care o avem la intelegerea complexitatilor cu care se confrunta creierul nostru:
1. uitam cat ii ia creierului pentru 'softul' organizarii functionalitatilor reale ale structurilor intregului nostru corp solid (macar pe acesta il cunoastem acum cu totii); nu mai vorbim despre celalte, corpurile fluidice, despre legaturile corpului solid cu ele, interacţiunile fiecaruia in parte in prezenta campurilor planetare exterioare, ale planetelor guvernate de steaua locala (Soarele), ale stelei insasi si ale sistemului stelar local din care Soarele face parte, aflate toate intr-o permanenta schimbare – si astfel necesitate de adaptare;Spaţiere de la stânga la dreapta2. uitam – pentru ca doar acum, de putin timp, stim – cat de mult din spatio-temporalitatea activitatilor sale ii poate ocupa creierului pentru primirea, procesarea si gestionarea tuturor informatiilor pe care le primeste clipa de clipa, din universul complex structurat care ne inconjoara; si nu numai cel exterior, ci si cel interior, despre care deocamdata credem ca stim multe, dar suntem abia la inceputul descoperirilor noastre;
3. nu prea stim – dar invatam – cat de mult ii ia pentru a face legaturi cu structurile campurilor de vibratii foarte diferite care ne inconjoara, care sunt abia la inceputul cunoasterii noastre, despre care vom afla treptat – dar repede – ca sunt mult mai multe, mult mai complexe si structurate pe trepte de vibratii diferite, primind influente din mediul cosmic si planetar, oferindu-ne astfel cunoasterea influentelor celor existente dincolo de noi, gestionand valente mereu noi, ale unui univers in continua schimbare, sub influenta altor dimensiuni paralele, altor universuri cu care se afla al nostru intr-o permanenta intercorelare…

Este mult?! Este putin?! Oricum am fi putut face mult mai multe, am fi putut sa ne cunoastem si sa ne exploram mult mai profund puterile si mediul in care ele se pot propaga, daca cei 800 de ani de intuneric religios nu ne-ar fi tinut pe loc.
Dar putem spune ca peste tot a existat aceeasi bariera in calea cunoasterilor, ca poate fi ceva… specific uman…Putem fi totusi intelegatori, toleranti... Poate ca, daca o mica parte din populatia lumii ar fi purces la explorarea cuminte a posibilitatilor umane, treptat restul ar fi urmat aceeasi cale. Cred ca fanatismul religios, despre care avem azi mult mai multa cunoastere de cat ieri, nu este altceva decat urmarea celor pe care vest-europenii l-au instituit pana la jumatatea sec. XX in lumea intreaga, iar esticii au continuat pana la sfarsitul secolului. Indiferent daca totul a fost fanatic-pro sau fanatic-contra... Amandoua au format un camp puternic de insclavagire, cu rezultate pe care le simtim permanent. Nici nu ne dam seama, poate, cum libertatea noastra se izbeste puternic de urmarile rigiditatii celor instituite in trecut…
Dar asta este alta poveste !!!

Niciun comentariu: