Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)luni, 27 octombrie 2008

Notiunea de spiritual - intre stiinta si cultura

Este nevoie sa fim atenti la modul in care unii oameni folosesc notiunea de 'spiritual' in moduri diferite:
1. Ca ştiinţă, despre profilul general şi particular al spiritelor intrupate, în manifestările lor curente. O stiinta despre evolutii cu ajutorul şi prin intermediul unor forme de condiţii construite pentru propria lor evoluţie şi pentru a ajuta in acelasi timp si alti evoluanti să parcurgă acelasi drum pe care l-au parcurs, si ele ajutate, la rândul lor, de evoluanti mai experimentati.

2. Ca formă de înţelegere locala (spre exemplu: pamanteana) a deschiderilor omului (ca creator constient) către cultură, cunoaştere, informaţie de calitate mereu crescuta şi cunoaştere a aplicării corecte în practică. Aceasta presupune o asezare a lucrărilor pe un fond comportamental de calitate umană înaltă. Este o înţelegere specifică etapei intuitive pe care o traversam acum, în care omul ia în considerare mai ales educaţia socială pe care o primeşte în destinul în derulare şi nu mai intuieşte fondul (profilul) spiritual, moştenirea spirituală cu care vine la întrupare. Va afla la finalul evoluţiei sale că ceea ce a luat drept spiritualitate (cultură, religie, aplicaţie de înaltă calitate şi străduinţă permanentă către îmbunătăţire) este o îmbogăţire secvenţială a întregului profil spiritual propriu.

Niciun comentariu: