Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI: A cunoaşte asemenea lucruri, cum sunt cele scrise pe acest blog, nu este doar un exerciţiu de imaginaţie. Chiar şi numai dacă ar fi aşa – tot ar fi un lucru bun pentru noi: pentru dezvoltarea gândirii, structurarea şi ordonarea ei. Dar să înţelegem că fiecare fel de pătrundere de acest fel în cunoaşterile universale ne ajută să înţelegem mare parte din fenomenologia cu care ne confruntăm chiar azi pe planetă – care ne pregăteşte să înţelegem corect o serie întreagă de fenomene cu care ne vom confrunta într-un viitor apropiat. A şti câte ceva chiar şi numai informativ primind intuitiv totul, ne ajută să ne orientăm şi să ne adaptăm rapid în lumea noastră aflată într-o permanentă schimbare.

Şi mai ales corporalitatea noastră este acum în schimbare, dezvoltare, iar azi din ce în ce mai mulţi oameni ştiu bine asta. Cunoaşterile de acest fel nu sunt decât daruri care ne vor ajuta pe toţi, cei din prezent şi cei ai viitorului, să ne orientăm rapid în percepţiile multisenzoriale care ni se dezvoltă permanent.

vineri, 3 octombrie 2008

Alte amintiri din vară...

Drumurile Bucegilor...
Drumurile Omul-ui…
El Camino-al nostru… Cat de putini stiu asta…
E frumos sa stai la Babele noaptea, sa le vezi sub stele ..de fapt cel mai spectaculos mi s-a parut inainte de furtuna, in iulie, cand te inconjoara negurile calde si pufoase iar fulgerele si tunetele sunt langa tampla ta… atunci te simti de 1000 de ani si totusi sufletul iti canta si nici nu simti ca esti trup langa pamant, parca esti fat inainte de a te naste…
Iar a doua zi sa vezi rasaritul soarelui, cand in fiecare clipa el poarta alta culoare, iar lumea cu ceruri si pamanturi, stanca si brad se -nvolbureaza in culorile adanci… Atunci sa pornesti la drum spre Omul, sa vezi Cerdacul sculptat de mana dacului, culmile de-nvatatura ale stra-oamenilor nostri… sa urci pe seile… pe dupa stancile care si azi mai ascund tacute case de oaspeti - urmele calatorilor din vremurile departate si numai de moshi stiute… Sa stai sub soarele de vara la umbra sub gusha Gushterului sau in spatele Porumbelului si sa privesti in departare cum se infasoara ierburile cu cararile spre vai si catre ceruri…
Si sa-ti ramana drept in inima, sa nu mai vrei sa-l pierzi de-acolo niciodata…
Ca pe un val... ca pe un dans...
Si sa te simti asa cum esti: in tine cu tine…
Nenascut si nemurit…

Niciun comentariu: