Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI:

LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE ŞI CU MULTĂ FERICIRE !!!

Da, să îndrăznim să căutăm şi să ne păstrăm fericire în suflete !!! Fericirea poate fi ceva complicat, căci complicat e sufletul uman... Dar poate fi şi ceva simplu care să ne ducă sufletul către picul de nemărginire pe care îl putem simţi astfel !!!

DAR a o căuta şi a trăi fericirea este cel mai frumos şi omenesc lucru din această mică lume a noastră !!! Căci în fericire, tot ceea ce este mic devine uriaş, universal şi minunat prin însăşi minunea că există !!!

Mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis urări de Anul Nou şi vă doresc din tot sufletul să aveţi un an frumos şi bun, cu împliniri ce vor încununa curajul, demnitatea, frumuseţea sufletelor voastre !!!

Vă îmbrăţişez cu tot sufletul, dragii mei !!

vineri, 3 octombrie 2008

Alte amintiri din vară...

Drumurile Bucegilor...
Drumurile Omul-ui…
El Camino-al nostru… Cat de putini stiu asta…
E frumos sa stai la Babele noaptea, sa le vezi sub stele ..de fapt cel mai spectaculos mi s-a parut inainte de furtuna, in iulie, cand te inconjoara negurile calde si pufoase iar fulgerele si tunetele sunt langa tampla ta… atunci te simti de 1000 de ani si totusi sufletul iti canta si nici nu simti ca esti trup langa pamant, parca esti fat inainte de a te naste…
Iar a doua zi sa vezi rasaritul soarelui, cand in fiecare clipa el poarta alta culoare, iar lumea cu ceruri si pamanturi, stanca si brad se -nvolbureaza in culorile adanci… Atunci sa pornesti la drum spre Omul, sa vezi Cerdacul sculptat de mana dacului, culmile de-nvatatura ale stra-oamenilor nostri… sa urci pe seile… pe dupa stancile care si azi mai ascund tacute case de oaspeti - urmele calatorilor din vremurile departate si numai de moshi stiute… Sa stai sub soarele de vara la umbra sub gusha Gushterului sau in spatele Porumbelului si sa privesti in departare cum se infasoara ierburile cu cararile spre vai si catre ceruri…
Si sa-ti ramana drept in inima, sa nu mai vrei sa-l pierzi de-acolo niciodata…
Ca pe un val... ca pe un dans...
Si sa te simti asa cum esti: in tine cu tine…
Nenascut si nemurit…

Niciun comentariu: