Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI: A cunoaşte asemenea lucruri, cum sunt cele scrise pe acest blog, nu este doar un exerciţiu de imaginaţie. Chiar şi numai dacă ar fi aşa – tot ar fi un lucru bun pentru noi: pentru dezvoltarea gândirii, structurarea şi ordonarea ei. Dar să înţelegem că fiecare fel de pătrundere de acest fel în cunoaşterile universale ne ajută să înţelegem mare parte din fenomenologia cu care ne confruntăm chiar azi pe planetă – care ne pregăteşte să înţelegem corect o serie întreagă de fenomene cu care ne vom confrunta într-un viitor apropiat. A şti câte ceva chiar şi numai informativ primind intuitiv totul, ne ajută să ne orientăm şi să ne adaptăm rapid în lumea noastră aflată într-o permanentă schimbare.

Şi mai ales corporalitatea noastră este acum în schimbare, dezvoltare, iar azi din ce în ce mai mulţi oameni ştiu bine asta. Cunoaşterile de acest fel nu sunt decât daruri care ne vor ajuta pe toţi, cei din prezent şi cei ai viitorului, să ne orientăm rapid în percepţiile multisenzoriale care ni se dezvoltă permanent.

luni, 20 octombrie 2008

De adaugat la ultimele doua articole

Primirea (constienta) sau pastrarea (subconstienta) sub forma de ceea ce numim 'telepatie' , 'intuitie' depinde mult de felul in care privim viata la modul general - caci daca ne impotrivim tuturor sau macar multor lucruri, evenimente, oameni, nu stim ce volum informational - urias, in orice caz!! - estompam la primire, formand un scut puternic prin impotrivire, permisiv doar pentru putine ganduri: este drept, cele de vibratie foarte mare si foarte clare. Dar aceasta poate fi sabie cu doua taisuri, caci pierdem tangenta cu cei foarte apropiati de vibratia noastra, de la care putem invata sa NU facem lucruri rele, sa NU procedam la fel ca ei... Pierdem relatia de imputernicire, ceea ce este foarte important pentru fiecare om in parte si pentru societatea umana in general.

Dacii o cunosteau foarte bine. Ei nu se impotriveau evenimentelor, se pregateau sa la faca fatza si acceptau in aceeasi masura si castigul - si esecul. Din toate invatau cate ceva. Adica: invatau MULTE. De aceea chiar erau perceputi ca intelepti.

Niciun comentariu: