Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI:

LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE ŞI CU MULTĂ FERICIRE !!!

Da, să îndrăznim să căutăm şi să ne păstrăm fericire în suflete !!! Fericirea poate fi ceva complicat, căci complicat e sufletul uman... Dar poate fi şi ceva simplu care să ne ducă sufletul către picul de nemărginire pe care îl putem simţi astfel !!!

DAR a o căuta şi a trăi fericirea este cel mai frumos şi omenesc lucru din această mică lume a noastră !!! Căci în fericire, tot ceea ce este mic devine uriaş, universal şi minunat prin însăşi minunea că există !!!

Mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis urări de Anul Nou şi vă doresc din tot sufletul să aveţi un an frumos şi bun, cu împliniri ce vor încununa curajul, demnitatea, frumuseţea sufletelor voastre !!!

Vă îmbrăţişez cu tot sufletul, dragii mei !!

luni, 20 octombrie 2008

De adaugat la ultimele doua articole

Primirea (constienta) sau pastrarea (subconstienta) sub forma de ceea ce numim 'telepatie' , 'intuitie' depinde mult de felul in care privim viata la modul general - caci daca ne impotrivim tuturor sau macar multor lucruri, evenimente, oameni, nu stim ce volum informational - urias, in orice caz!! - estompam la primire, formand un scut puternic prin impotrivire, permisiv doar pentru putine ganduri: este drept, cele de vibratie foarte mare si foarte clare. Dar aceasta poate fi sabie cu doua taisuri, caci pierdem tangenta cu cei foarte apropiati de vibratia noastra, de la care putem invata sa NU facem lucruri rele, sa NU procedam la fel ca ei... Pierdem relatia de imputernicire, ceea ce este foarte important pentru fiecare om in parte si pentru societatea umana in general.

Dacii o cunosteau foarte bine. Ei nu se impotriveau evenimentelor, se pregateau sa la faca fatza si acceptau in aceeasi masura si castigul - si esecul. Din toate invatau cate ceva. Adica: invatau MULTE. De aceea chiar erau perceputi ca intelepti.

Niciun comentariu: