Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

luni, 20 octombrie 2008

De adaugat la ultimele doua articole

Primirea (constienta) sau pastrarea (subconstienta) sub forma de ceea ce numim 'telepatie' , 'intuitie' depinde mult de felul in care privim viata la modul general - caci daca ne impotrivim tuturor sau macar multor lucruri, evenimente, oameni, nu stim ce volum informational - urias, in orice caz!! - estompam la primire, formand un scut puternic prin impotrivire, permisiv doar pentru putine ganduri: este drept, cele de vibratie foarte mare si foarte clare. Dar aceasta poate fi sabie cu doua taisuri, caci pierdem tangenta cu cei foarte apropiati de vibratia noastra, de la care putem invata sa NU facem lucruri rele, sa NU procedam la fel ca ei... Pierdem relatia de imputernicire, ceea ce este foarte important pentru fiecare om in parte si pentru societatea umana in general.

Dacii o cunosteau foarte bine. Ei nu se impotriveau evenimentelor, se pregateau sa la faca fatza si acceptau in aceeasi masura si castigul - si esecul. Din toate invatau cate ceva. Adica: invatau MULTE. De aceea chiar erau perceputi ca intelepti.

Niciun comentariu: