Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)sâmbătă, 25 octombrie 2008

De ce eu pot si el nu??

Puneam o problema la care am primit atentionare in urma articolului 'Sa nu ma mai mir: sa incerc sa ajut' :

" ‘De ce eu pot si el nu?’ , caci deocamdata nu toata lumea isi poate raspunde la o astfel de intrebare."

Raspunsul la intrebarea aceasta exista (si chiar este cunoscut de multi oameni azi, care se apleaca in mod echilibrat asupra elementelor asa-zis esoterice, dar si religioase, din cunoasterea noastra); dar nu este acceptat din multe motive.
Cand vom accepta ca toti suntem de fapt spirite intrupate aflate in evolutii de diferite feluri si ca avem teluri comune aici, acum, cand vom intelege si accepta ca cei mai evoluati au obligatii de ajutor oferit celor mai mici si mai neexperimentati, cand vom intelege ca perioadele de cea mai joasa vibratie planetara sunt scurte si de fapt - la nivele de vibratie inalte - orice om este un CREATOR INALTAT, care trebuie sa isi continue drumul de inaltare… atunci vom intelege de ce unii oameni au obligatia de a A OFERI LA INFINIT si altii de A PRIMI LA INFINIT .. Fara sa isi impuna nimic unul altuia, fara a se inlatura, fara a se denigra, totul desfasurandu-se cu bunavointa, cu moralitate si incredere.

Pana atunci mergem cum putem, fiecare dupa dramul de constiinta pe care il intuieste a-l avea. Vedem astfel limitele noastre inferioare, pentru a sti apoi ce trebuie sa facem pentru a ni le inalta. Tot cu ajutorul altora, in sistem piramidal de ajutor - nu de impunere.

Niciun comentariu: