Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI:

Din comunicările ajutătorilor noştri astrali:
Scrierile cu referire la metafizică au o importanţă deosebită în gândirea umană până ce gândirea prin citire va redeveni trăire de amintire...

sâmbătă, 25 octombrie 2008

De ce eu pot si el nu??

Puneam o problema la care am primit atentionare in urma articolului 'Sa nu ma mai mir: sa incerc sa ajut' :

" ‘De ce eu pot si el nu?’ , caci deocamdata nu toata lumea isi poate raspunde la o astfel de intrebare."

Raspunsul la intrebarea aceasta exista (si chiar este cunoscut de multi oameni azi, care se apleaca in mod echilibrat asupra elementelor asa-zis esoterice, dar si religioase, din cunoasterea noastra); dar nu este acceptat din multe motive.
Cand vom accepta ca toti suntem de fapt spirite intrupate aflate in evolutii de diferite feluri si ca avem teluri comune aici, acum, cand vom intelege si accepta ca cei mai evoluati au obligatii de ajutor oferit celor mai mici si mai neexperimentati, cand vom intelege ca perioadele de cea mai joasa vibratie planetara sunt scurte si de fapt - la nivele de vibratie inalte - orice om este un CREATOR INALTAT, care trebuie sa isi continue drumul de inaltare… atunci vom intelege de ce unii oameni au obligatia de a A OFERI LA INFINIT si altii de A PRIMI LA INFINIT .. Fara sa isi impuna nimic unul altuia, fara a se inlatura, fara a se denigra, totul desfasurandu-se cu bunavointa, cu moralitate si incredere.

Pana atunci mergem cum putem, fiecare dupa dramul de constiinta pe care il intuieste a-l avea. Vedem astfel limitele noastre inferioare, pentru a sti apoi ce trebuie sa facem pentru a ni le inalta. Tot cu ajutorul altora, in sistem piramidal de ajutor - nu de impunere.

Niciun comentariu: