Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

duminică, 19 octombrie 2008

Telepatia

Telepatia este cunoasterea unui eveniment petrecut inafara campului de perceptie, prin senzorii corpului fizic-solid. Ea presupune o perceptie foarte complexa a mediului de traire si este influentata de:
- modul de functionare a sistemului corporal uman, de masura in care el nu este degradat de
impletirea liniilor genetice, degradare care se poate petrece in timp, din cauze diverse: a conditiilor improprii de viata, a incompatibilitatii dintre indivizi - prin care ei se distrug reciproc, fizic si emotional, pana sa gaseasca o cale amiabila de traire impreuna;
- de libertatea de perceptie a individului;
- de gradul sau de acceptare a realitatii si a profunzimii de perceptie a acestei realitati;
- de modul de implicare personala in viata curenta, in fenomenologia spiritual-planetara.
Perceptia mentala (cu senzorii corpului mental) a mediului local este memorata de structurile
acestui corp de vibratie inalta (a treia trepta de vibratie dupa aceea a corpului solid: eteric, astral, mental), constituindu-se in ceea ce obisnuim sa numim 'subconstient'. O astfel de perceptie este un cumul de informatii provenite de la corpurile eteric, astral (emotional) si mental, transmisa si corpului fizic-solid prin vibratiile impletite, provenite de la fiecare corp fluidic in parte.
Informatiile furnizate astfel de corpurile fluidice sunt decriptate de catre creierul corpului solid, ajungand sub forma de:
1. clar-intuitie, pentru omul universalizat, atent atat la exteriorul, cat si la interiorul sau; el isi accepta informatiile, stie precis si clar despre ce este vorba, chiar daca nu a vazut evenimentul perceput, nu a primit nici un fel de comunicare directa - nici macar prin clarviziune sau prin clarauz. Clarintuitia functioneaza ca un cumul de perceptii care dau volum si complexitate simtirii, prin functionarea cumulata a tuturor memoriilor corpurilor fluidice, simultan: la fel cum ne amintim un eveniment fara sa il mai retraim; perceptia poate sa se transmita constientului simultan cu desfasurarea evenimentului, atunci cand toate conditiile se desfasoara la capacitate maxima. Sau poate sa apara ca o memorare, cu defazare in timp, atunci cand omul se intereseaza de un eveniment, cand are timp de cercetat sau cand se afla sub tensiune - cazuri in care functioneaza la maximum necesitatea de concentrare sau chiar de supravietuire.
2. atunci cand omul este concentrat pe diverse alte probleme pe care destinul sau momentan i le cere, informatia poate ajunge sub forma de simpla intuitie; este ceea ce numim telepatie - daca evenimentul se petrece sub forma de comunicare intre indivizi sau de perceptie generala a existentei unor evenimente petrecute inafara spatiului de functionare a senzorilor corpului solid.
In astfel de situatie, totalitatea informatiilor care ajung in subconstientul si constientul nostru formeaza un complex flexibil, dar si puternic, sustinand si un motor de rafinare a complexitatilor care ne inconjoara, in constiinta noastra ramanand doar varfurile seturilor de diferite complexitati interioare. Ele isi sporesc la randul lor volumul, isi adancesc mereu profunzimile, isi cizeleaza calitatile si isi ridica nivelul moral si emotional cu fiecare clipa de traire in parte.
Acest fel de sporire poate avea loc prin activari vibrationale ale fiecarui set in parte de complexitati structurale, care formeaza o masa uniforma si densa in constientul nostru: asa cum privesti o apa linistita, fara sa vezi diversitatea vietii care se desfasoara in adancurile sale. Vibratiile se propaga in toate mediile - campurile de diferite vibratii ale mediului general-universic, care coexista in acelasi spatiu, dar nu se amesteca. In acest fel, undele vibrationale emise de corpurile fluidice in campurile corespondente (de aceeasi vibratie: eterice - in campul energo-material eteric, astrale - in campul astral, mentale - in campul mental, etc.) sunt singurele care traverseaza toate campurile, chiar daca ele se propaga cu viteze diferite, in campuri diferite, gradul de dispersie putand fi mai mare in campurile de vibratie mai mica.
Tot ceea ce traim in aceasta relitate, acum, este o cale selectiva pentru ridicarea nivelului calitativ al trairilor noastre, pentru ca in alt moment (viata, destin sau intrupare, sau orice alt nume am folosi) sa intram in alta selectie, al carei mediu local este diferit - chiar daca nu foarte mult de la un moment la altul. Sau, dupa acumularea de suficienta experienta, schimbarea registrului de perceptii (local, temporal) cu altul superior, un salt calitativ (alta subtreapta, alta treapta), in care fiecare eveniment trait anterior devine radacina pentru cele care se petrec ulterior. Traim in continuare realitatea momentana in care intram, mai mult sau mai putin constienti de totalitatea cunoasterilor noastre, dupa uneltele corporale pe care le avem, intrupare dupa intrupare.

Si toata aceasta bogatie de cunoasteri pe care le avem la dispozitie astfel are rolul sa ne conduca la sensul acceptarii tuturor perceptiilor, simtirilor semenilor nostri. Nu conteaza numai imbogatirea perceptiilor noastre, a experientei noastre personale, ci si amendarea harica a lor, rafinarea lor catre trairea altruista, netezirea cailor prin care toti oamenii sa poata ajunge - chiar daca in momente diferite - la acelasi rezultat: de traire in inalta calitate si moralitate.

Niciun comentariu: