Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

miercuri, 1 decembrie 2010

LA MULŢI ANI, ROMÂNI!!!

 LA MULŢI ANI, ROMÂNI!!!
LA MULŢI ANI ÎNTREGII OMENIRI DIN PARTEA NOASTRĂ!!!
Să ne dea Dumnezeu puterea să ne unim şi să ne iubim... şi să nu ne mai dispreţuim.....

9 comentarii:

A spunea...

La multi ani si tie Cristiana si multumesc pentru urarile de Sf. Andrei :)

Li spunea...

Sa ne rugam cat mai multi ca
tara aceasta minunata si locuitorii ei sa fie ocrotiti de Dumnezeu, caci numai la el ne-a ramas sperata de mai bine.!
Multi ani fericiti si impliniti si tie Cristina draga!

Elena spunea...

La multi ani si din partea mea Cristiana!Urarile sa ti se intoarca insutit! Te imbratisez cu drag!

Anonim spunea...

Cristiana, aceasta ipostaza a Sfinxului nostru ma infioara!!!! este singura poza in care l-am vazut DAC adevarat!!! barbat in puterea varstei, avand cusma pe cap, cu mustati si cu privirea incruntata si darza scrutand orizontul!!!! Numai aici, la tine, am vazut poza asta, prima data anul trecut. Esre impresionanta!!!!
Si chiar intareste sufletul. Multumesc.

Cristiana spunea...

Dragii mei,
imi cer scuze pentru raspunsul cu intarziere... imi cer scuze si pentru faptul ca nu am mai avut timp sa vizitez si blogurile prietene... Dar muncesc la site, sunt in final de an si de inventariere la serv., scriu cat pot si pt. blog, astfel incat sunt pe aici, dar mai rar la comentarii si socializare. Noroc ca stiu bine ca voi nu va suparati pe mine!
Andrei, cu placere, am ales calea mailului pentru ca eram la capitolul mailuri!! Si pt ca mi se mai atrage atentia ca nu mai trimit mailuri in ultima vreme... am trimis mailuri garla, dintre care unul chiar a facut valuri-valuri... Hi hi hi !!! ce nevinovata ma simt!!

Li... Ii iubesc pe romani, ma bucur ca-i iubesc, ma bucur de fiecare clipa a vietii mele de roman, consider ca deocamdata romanii SE ODIHNESC si ... nu vreau sa mai lungesc discutia (pentru ca stiu ca i-am ranit deja pe ne-iubitori...)!
Dar, asat este parerea mea, Dumnezeu ne ajuta si noi oamenii TREBUIE SA FACEM, Li, caci NU vine o Mana Sfanta din Ceruri si din Pururea ca sa faca ce trebuie sa facem noi!! Daca Dumnezeu ne ajuta TOT TIMPUL si noi nu vedem ce puteri avem... nu e de vina Domnul. Poate deocamdata nici Omul, desi merita o scuturatura din cand in cand, dar discutia poate lua o directie nedorita de mine si de unii cititori ai mei (nu de tine, scumpa mea!), asa ca ma opresc aici.
Toate cele bune, scumpa mea!

Cristiana spunea...

Elena, draga mea Elena, multumesc pentru urari, le simt in sufletul, in inima mea si ma simt scaldata in bucuria cu care apari intotdeauna in viata mea!! Tu esti departe de tara, dar esti o iubitoare si de oameni, si de tara... de viata cu toate comorile ei !!! As dori sa fie cat mai multi romani asa !!!
Dar vor fi, nu ma indoiesc de asta...

Cristiana spunea...

Anonim... am sa ti spun ceva... In primul rand ma intrebam daca mai esti in preajma !!
Pai nu ai mai vazut fotografia prin alte parti pentru ca nu e luata de undeva, ci este facuta de mine, la atentionarea prietenei mele cu care eram acolo, anul trecut in octombrie.
Si mie imi place asa de mult, incat chiar m-am gandit sa o las cat mai mult aici.
Si mai e ceva, cand am pus-o m-am gandit ca si anul trecut mi-ai spus ca te-a impresionat nespus de mult !! Si m-am gandit ca, daca mai esti prin zona (!!) te vei bucura din nou!!
Corect?! Corect!! Dar ce ma mai bucur si eu!! ....
Ce mult conteaza sa faci o bucurie cuiva!!

Anonim spunea...

Am zambit!!!Am fost tot timpul prin preajma si voi ramane mereu!!!
Te imbratisez cu drag!!!

Cristiana spunea...

Da, zambeste , caci ai pentru ce!!