Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)vineri, 24 decembrie 2010

RECUNOŞTINŢĂ......

...În fiecare an, la ora aceasta, îmi aduc aminte cum şuierau gloanţele pe de-asupra capului meu... Un glonte a vrut să simtă gustul sângelui meu... dar un înger l-a strivit de o bară la un centimetru de tâmpla mea, dintr-un grilaj pe care îmi sprijinisem obosită, hăituită, capul...
Cineva a spus... Doamnă, să credeţi în îngeri!! Îngerul Domnului a fost acolo, la tâmpla dvs. ..."

Nu era timp de frica... era doar timp de curaj... atunci ştiam de ce avem nevoie de curaj...
Pe urmă am aflat cu stupoare că... nu ne-a chemat nimeni acolo... că ce-am căutat acolo...
... În fine...
... A fost bine că am fost... Stăteam cu genunchii la gură şi plângeam fără să plângem... credeam că plouase şi eram udă pe piept... "Ai plâns, Cristiana... şi nu mai tremura, trebuie să trecem prin piaţa aia şi trebuie să trăim... Avem copii şi părinţi acasă..." 
Atunci am aflat prima dată de gloanţe cu cap vidia... atunci le-am învăţat şuierul... un om bătrân, fost militar, ne tot spunea... Ne trăgea când în stânga... când în dreapta...

Atunci am fost răţoiţi că am ţinut Flacăra Albă a Speranţei încrâncenat aprinsă...
Azi suntem răţoiţi că ţinem Flacăra Violetă a Spiritualităţii aprinsă...

SĂ ŢINEM FLACĂRA RECUNOŞTINŢEI MEREU APRINSĂ
Aşa cum foarte frumos ne spunea de dimineaţă Humanity's Team Romania, să trimitem o felicitare de Recunoştinţă în lume, să răspândim recunoştinţa către toţi oamenii din lume care activează în domeniul spiritual.......

PS. Mulţumire şi recunoştinţă lui Sorin (http://e-some1.blogspot.com/) care, deşi departe de România, ţine mereu candela aprinsă pentru eroii noştri. 
Căci da, ei au fost eroi...  
Eroi sunt încă... 
Şi-or fi mereu în neamul românesc.........

9 comentarii:

Gabriela spunea...

Ce mult ma bucura acest articol al tau! Am vrut sa-ti spun, pe 22 decembrie, ca am avut o zi tare trista. Mai intai pentru ca s-au implinit 15 ani de cand tatal meu a plecat in alte lumi si apoi pentru ca am vazut la televizor un titlu: "Revolutie uitata". Da, multi au uitat, asa este istoria, asa este timpul, sterge din memorie multe. Eu sunt dintre cei care cred ca a fost revolutie (mai putin partea care nu a fost). Nu as schimba pentru nimic sentimentul de maxima solidaritate pe care l-am trait in acele zile, acel tip de relatii inter-umane pe care nu l-am mai intalnit pana atunci si nici de atunci incoace.
In memoria mea Revolutia (furata sau nu) este un eveniment unic, o experienta de viata cu totul si cu totul speciala. Eu n-am furat nimic nimanui fiind acolo.....si, nici nu ma simt furata. Ceea ce a urmat tine de un alt fel de experienta de viata.

Sarbatori fericite ! si tie Cristiana si cititorilor tai.
Gabriela

Cristiana spunea...

M-am impotrivit ideii de a scrie aceste cateva cuvinte...pana cand nu m am mai putut impotrivi si aseara le-am scris...
(Este primul meu articol scris direct pe blog...)
Pentru ca multora le este rusine ca au fost acolo... altora le vine greu... Sotul unei prietene a murit intr-una din zilele de 21-22 dec. 1989... imi vine mie greu...
E greu sa scoatem ceva din suflet... sau sa ascundem...
De fapt, Gabi, nimeni nu a uitat, dar mergem cu caciula pe urechi, cu fularul la gura, strangem ochii, uneori pumnii... si mergem mai departe. Asta mi se pare cel mai dureros - sa credem ca ar trebui sa ne fie rusine din cauza ca ne rusineaza cei fara de rusine..
Las atat sa scriu acum... De cateva ori am scris povestindu-ti despre solidaritate, despre ce am facut in zilele si noptile acelea... despre trasorul care m-a ratat dupa glontele din prima noapte... Soldati, raniti, carat apa, mancare..
Pe 24 seara mi am dat seama ca era Ajunul Craciunului si era primul an din viata mea in care nu aveam brad... Dar aveam caldura si apa calda... Aveam TV, aveam Lambada.... Iti vine sa razi? Mie mi-au venit lacrimi in ochi... Roman spunand ca da, daca vreti vorbim despre capitalism...
Asa ceva nu se poate uita. Oricate deziluzii ne/au marcat drumul de atunci, zilele acelea au fost adevarate, reale, in care uratul si frumosul s-au impletit si despletit mereu...

SARBATORI FERICITE, GABRIELA!! TIE SI TUTUROR CELOR DRAGI TIE !!
SARBATORI FERICITE TUTUROR, DRAGII MEI !!

MARIA spunea...

Sarbatori fericite!
Iti doresc ca mosul sa iti aduca un sac de daruri frumoase!
Multa bucurie alaturi de cei dragi!

Cristiana spunea...

Multumesc cu tot sufletul, Mariana draga mea!! Iti doresc, la randul meu, SARBATORI FERICITE, tie si tuturor celor dragi tie, si tuturor cititorilor tai!! LA MULTI ANI !!!

SOmeONE spunea...

:)
Multumesc, Cristiana! Desi nu ma bucur, caci atunci cand un gest ce ar trebui sa fie absolut normal capata valente meritorii, ei bine, ceva nu functioneaza... Ar fi multe de spus, dar sa nu "stricam" Craciunul Oamenilor.

Sarbatori fericite! :)

Cristiana spunea...

Asa este, ai dreptate, si eu simt bine nuanta aceasta.. dar incurajez, valorific... macar evidentiez...

Iti multumesc eu - tie, pentru tot!!

SARBATORI FERICITE, SORIN, ALATURI DE TOTI CEI DRAGI TIE !!

Ryanna spunea...

Dragă Cristiana,
fie ca taina sfanta a Nasterii Domnului Isus Hristos sa îţi aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun!
“La Multi Ani”!
te îmbrăţişez cu mare drag,
ryanna...

Cristiana spunea...

Craciun Fericit si tie, Ryanna draga mea!!
Sunt atat de atinsa de aceasta traire, incat fac eforturi acum sa stau pe aici, pe langa LT, inca... ma bucur ca am fost aici cand mi-ai scris...
Te imbratisez si eu cu mult drag, iti urez sa ai toate sarbatorile fericite, cu pace sufleteasca alaturi de cei dragi !!

Nima spunea...

Hristos se naste , draga mea !