Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)

Gândurile anterioare le regăsiţi pe Chatango, pe partea dreaptă. http://discutiispirituale.chatango.com/


sâmbătă, 25 decembrie 2010

ÎN SEARA DE AJUN...


Aseară simţeam din nou acea iubire infinită, pur dumnezeiască, simţeam din nou, aşa cum vă spuneam şi altă dată... că cel care se simte iubit, indiferent când şi de cine... se simte iubit de-un univers întreg !! Cu o iubire de dincolo de univers!! Şi chiar de se-oglindeşte în ochi şi suflet omenesc, el simte-n zbor de suflet iubire infinită, şi caldă, şi tandră... iubirea-ntregii lumi în care trup şi suflet să se scaldă... în valuri peste val... un infinit al tuturor iubirilor din noi ce-au fost odat' şi sunt deodată..
 
SĂRBĂTORI FERICITE TUTUROR, DRAGII MEI!!...................

8 comentarii:

Dan Ioanitescu spunea...

La multi ani Cristiana!
Sa-ti fie bine!
Dupa sufletul tau!
:)

Cristiana spunea...

LA MULTI ANI SI TIE, DAN !!
Sa ne fii sanatos si voios mereu !!

...eu imi caut Drumurile prin Padure, cu puterea Florilor de Crin...

xia spunea...

La multi ani suflet ales!!!

Nima spunea...

>:d<

LA MULTI ANI !!!

ITI DARUIESC...atat cat pot eu ...BINECUVANTARE !

Cristiana spunea...

La multi ani, Ni... LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURIE !!
Multumesc frumos !! BINECUVANTAREA care vine de la tine este pusa, poate fara sa vrei, in fiecare cuvant pe care ni-l trimiti !! Cand ea este special oferita.. ea este sustinatoare si vindecatoare.
Nu stiu altii cum simt, dar eu, cu sensibilitatea mea - asta simt....
Si iti multumesc, caci desi ar fi fost foarte normal sa imi fie cam rau azi.. de dimineata m-am sculat chiar mai bine. Si acum nu ma indoiesc ca a fost un cuvant lucrator din partea ta!!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, in continuare, iti doresc, draga mea!!

Li spunea...

Sa fii iubita si sa iubesti,sa primesti si sa daruiesti,sa traiesti din plin si sa umpli viata celor de langa tine.
La multi, multi ani memorabili!

Cristiana spunea...

Multumesc frumos, Li !!
SARBATORI FERICITE SI TIE !!

Cristiana spunea...

Xia, scuza ma te rog, in vartejul mailurilor necitite abia acum am prins si mailul tau din zbor !! Tocmai de aceea am dat drumul la comentarii momentan.

Multumesc din toata inima, draga mea!! LA MULTI ANI SI TIE, SARBATORI FERICITE !! Imbratisari cu mult drag din partea mea, ca intotdeauna !!