Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)luni, 2 februarie 2009

VALIDATION

Rareori când vă pun eu un You Tube... dar acesta merita din plin !!! Un om bun ni l-a dat asta seara si eu l-am dat pe mail tuturor prietenilor mei! Dar pe urmă m-am gândit că şi voi sunteţi prietenii mei din nevăzut şi meritati un dar atât de frumos!!

http://www.youtube.com/watch?v=Cbk980jV7Ao

Cred ca si aceasta postare merita s-o incadram la Spiritualitate... cred că este mai plină de spiritualitate decât o mie de vorbe de-ale mele...
Bucurati-vă de viaţă!!
Cu drag, Cristiana

2 comentarii:

elena spunea...

Tot ceea ce am primit de la tine,Cristiana ,a fost frumos ,chiar daca era sau nu Youtube! Multumesc din toata inima!

Cristiana spunea...

Elena, am avut ieri o zi foarte grea, apoi o noapte pe masura (nu dorm de la ora 3!!)si cuvintele tale vin sa ma odihneasca acum, in prag de noua zi!!
Mare lucru sa-ti spuna cineva un cuvant bun!!
Multumesc, draga mea! Sper sa nu ma fac de rusine nici de acum incolo!!!