Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI:

LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE ŞI CU MULTĂ FERICIRE !!!

Da, să îndrăznim să căutăm şi să ne păstrăm fericire în suflete !!! Fericirea poate fi ceva complicat, căci complicat e sufletul uman... Dar poate fi şi ceva simplu care să ne ducă sufletul către picul de nemărginire pe care îl putem simţi astfel !!!

DAR a o căuta şi a trăi fericirea este cel mai frumos şi omenesc lucru din această mică lume a noastră !!! Căci în fericire, tot ceea ce este mic devine uriaş, universal şi minunat prin însăşi minunea că există !!!

Mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis urări de Anul Nou şi vă doresc din tot sufletul să aveţi un an frumos şi bun, cu împliniri ce vor încununa curajul, demnitatea, frumuseţea sufletelor voastre !!!

Vă îmbrăţişez cu tot sufletul, dragii mei !!

luni, 2 februarie 2009

VALIDATION

Rareori când vă pun eu un You Tube... dar acesta merita din plin !!! Un om bun ni l-a dat asta seara si eu l-am dat pe mail tuturor prietenilor mei! Dar pe urmă m-am gândit că şi voi sunteţi prietenii mei din nevăzut şi meritati un dar atât de frumos!!

http://www.youtube.com/watch?v=Cbk980jV7Ao

Cred ca si aceasta postare merita s-o incadram la Spiritualitate... cred că este mai plină de spiritualitate decât o mie de vorbe de-ale mele...
Bucurati-vă de viaţă!!
Cu drag, Cristiana

2 comentarii:

elena spunea...

Tot ceea ce am primit de la tine,Cristiana ,a fost frumos ,chiar daca era sau nu Youtube! Multumesc din toata inima!

Cristiana spunea...

Elena, am avut ieri o zi foarte grea, apoi o noapte pe masura (nu dorm de la ora 3!!)si cuvintele tale vin sa ma odihneasca acum, in prag de noua zi!!
Mare lucru sa-ti spuna cineva un cuvant bun!!
Multumesc, draga mea! Sper sa nu ma fac de rusine nici de acum incolo!!!