Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI: A cunoaşte asemenea lucruri, cum sunt cele scrise pe acest blog, nu este doar un exerciţiu de imaginaţie. Chiar şi numai dacă ar fi aşa – tot ar fi un lucru bun pentru noi: pentru dezvoltarea gândirii, structurarea şi ordonarea ei. Dar să înţelegem că fiecare fel de pătrundere de acest fel în cunoaşterile universale ne ajută să înţelegem mare parte din fenomenologia cu care ne confruntăm chiar azi pe planetă – care ne pregăteşte să înţelegem corect o serie întreagă de fenomene cu care ne vom confrunta într-un viitor apropiat. A şti câte ceva chiar şi numai informativ primind intuitiv totul, ne ajută să ne orientăm şi să ne adaptăm rapid în lumea noastră aflată într-o permanentă schimbare.

Şi mai ales corporalitatea noastră este acum în schimbare, dezvoltare, iar azi din ce în ce mai mulţi oameni ştiu bine asta. Cunoaşterile de acest fel nu sunt decât daruri care ne vor ajuta pe toţi, cei din prezent şi cei ai viitorului, să ne orientăm rapid în percepţiile multisenzoriale care ni se dezvoltă permanent.

luni, 2 februarie 2009

VALIDATION

Rareori când vă pun eu un You Tube... dar acesta merita din plin !!! Un om bun ni l-a dat asta seara si eu l-am dat pe mail tuturor prietenilor mei! Dar pe urmă m-am gândit că şi voi sunteţi prietenii mei din nevăzut şi meritati un dar atât de frumos!!

http://www.youtube.com/watch?v=Cbk980jV7Ao

Cred ca si aceasta postare merita s-o incadram la Spiritualitate... cred că este mai plină de spiritualitate decât o mie de vorbe de-ale mele...
Bucurati-vă de viaţă!!
Cu drag, Cristiana

2 comentarii:

elena spunea...

Tot ceea ce am primit de la tine,Cristiana ,a fost frumos ,chiar daca era sau nu Youtube! Multumesc din toata inima!

Cristiana spunea...

Elena, am avut ieri o zi foarte grea, apoi o noapte pe masura (nu dorm de la ora 3!!)si cuvintele tale vin sa ma odihneasca acum, in prag de noua zi!!
Mare lucru sa-ti spuna cineva un cuvant bun!!
Multumesc, draga mea! Sper sa nu ma fac de rusine nici de acum incolo!!!