Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

joi, 31 decembrie 2009

DESPRE 'DESCHIDEREA CERURILOR'

Reiau aici un articol mai vechi, dar mereu de actualitate, pentru cei care au poposit anul acesta printre noi. Cu ocazia aceasta va urez LA MULTI ANI !! cu sanatate si bucurie de patrundere in lumea cunoasterilor !!

Prin intermediul unui satelit care inregistreaza si linile campului magnetic terestru, s-a observat, la data de 31.12.2007, o modificare foarte interesanta a linilor de camp magnetic. Aceasta l-a determinat pe unul dintre cercetatorii care au facut descoperirea sa faca un mic filmulet, la care a asociat o muzica potrivita si l-a postat pe you tube la adresa:

http://www.youtube.com/watch?v=2JJdiRbBeDw




Interpretarea pe care o da cercetatorul este ca, potrivit calendarului Mayas, in anul 2008, incepe sa se "sparga" ignoranta care ii tine pe oameni departe de ceea ce sunt ei de fapt. Iar aceste imagini arata cum Pamantul, tot primind energie benefica din Univers, la un moment dat isi deschide linile de camp. De aceea clipul se numeste Opening the Gate for 2008 (deschiderea portii pentru 2008). In mod arbitrar s-a considerat ca liniile albastre sunt energie pozitiva, iar cele rosii, negativa. Cititi si comentariile.

Ni se arata atunci, prin aceasta , ca 2008 va fi un an mult mai spiritual...
COMENTARIU:
Parerea mea este ca acest eveniment ar trebui asociat celor care se petrec in fiecare an, in aceasta perioada a anului, si nu numai! chiar daca amploarea lui creste cu puțin de la un an la altul. De altfel si specializarea noastra, a oamenilor, in cautarea intelegerii unor evenimente cosmice creste in acelasi fel.
Este drept ca noi, romanii, știm multe lucruri de la americani, dar sunt si lucruri pe care americanii se pare ca nu il stiu de la romani (sic!): cum ar fi faptul ca in seara pe care o numim Revelion CERURILE SUNT LARG DESCHISE. Tocmai de aceea, numele acestei seri, nopti, vine de fapt de la Noaptea-Cand-Omul-Este-Treaz, cand omul poate cu greu sa adoarma, caci cerurile sunt larg deschise: mai bine petrece cu oamenii care la fel, nu pot dormi, decat sa innebuneasca foindu-se de pe o parte pe alta!
Cercetatorul care si-a spus parerea acolo stia frumos de anul 2012, mayasi, etc., si a facut aceasta legatura, insa este de atentionat asupra faptului ca IN FIECARE MIEZ DE VARA SI MIEZ DE IARNA DE PETREC LUCRURILE EXACT LA FEL, cu abateri in functie de vibratia medie locala a pamanturilor pe care traieste observatorul. De fapt, omul pana acum nu s-a gandit sa faca un astfel de studiu, sau nu a avut aparatura atat de performanta, sau in acel an lucrurile s-au vazut mult mai bine conturat in acest fel, datorita frecventei vibratiilor planetare din ce in ce mai ridicate. In fiecare an vor incepe oamenii sa observe tot felul de lucruri, pe care vor spune (ca si de multe ori in ultima vreme, cum am observat) ca "Pentru prima oara..." , sau "Niciodata nu a fost asa..." dar pana acum o parte dintre oameni nu au stiu clar despre așa ceva, in timp ce altii erau atat de obișnuiți cu astfel de evenimente, incat nu se gandeau ca altii nu le-ar percepe… Sau nu au putere foaarte mare de patrundere in mass-media, așa cum au americanii, ori un anume fel de credibilitate cum o au ei…
Eei… explicatii de acest fel pot continua la infinit, multi nu le accepta, scepticismul merge mana in mana cu orgoliul personal, sau profesional…
Exista confuzii... de tot felul, de la toate nivelele... unele sunt chiar induse in mod special pentru a abate atentia de la calea descoperirii adevarului si ruperii de influentele stapanitorilor canalelor de influenta si de putere (politica, religioasa, sociala, profesionala. ..). Asadar, "pentru prima oara" nu este decat o slaba, palida probabilitate, pentru unii, ca lucrurile sa se petreaca cu adevarat in acest fel, si va trece inca destul timp pana ce oamenii isi vor da seama cu adevarat de astfel de confuzii... Este o problema de cultura si informare, chiar si pentru un cercetator de la NASA!!!!
Veti vedea cum LINIILE DE FORTA SE DESCHID, ACOLO UNDE INITIAL ELE ERAU INCHISE, SCURTE SI INCHISE, ce deosebire este intre prima imagine si ultimile imagini in forta de la finalul filmului. Iata cum s-a pastrat imaginea acestei deschideri in popor, pentru ca informatia sa traverseze timpurile de joasa vibratie, si sa ajunga la perioada de trecere spre o noua dimensiune a constientei si constiintei umane, dand incredere omului ca el a fost cunoscator odata (si nu au venit...extraterestrii si i-au spus o groaza de lucruri despre care maimutica terestra nu avea, saracuta de ea! de unde sa le stie ... teorie la moda azi!!!). Tot ceea ce s-a desfasurat in legende, mituri, povesti nemuritoare nu au fost decat parabole la o cunoastere precisa, corecta, constiincios pusa in tipare, pe care omenirea sa le poarte cu sine prin timpurile ce i-au fost date... La fel ca si "DESCHIDEREA CERURILOR" IN ACEASTA MINUNATA NOAPTE.
In Romania, multi oameni petrec aceasta noapte in studiu, comunicare interdimensionala - la fel ca si noaptea de Pasti, la Pogorarea Sfantului Duh, in noaptea Sfantului Andrei... adica ori de cate ori se petrec pulsiuni de inductie energetica pentru ridicarea frecventei vibratiei planetei (de fapt a intregii galaxii si nu numai...) de-a lungul anului.

20 de comentarii:

scolareii spunea...

Foarte interesant! Intotdeauna am simtit ca e ceva special in acesta noapte, si am incercat sa o trec cu bucurie, chiar daca nu intodeauna aveam motive...! O noapte instelata si un An Nou cu multe impliniri!

Cristiana spunea...

Multumesc fumos, Alinuta!!
Anul acesta totul se combina cu a doua Luna plina in aceeasi luna, cu eclipsa de Luna (am scris asa ca sa nu se confunde) - nu prea ma pricep la conjuncturi astrale, dar am inteles din explicatiile prietenilor mei ca este ceva cu totul deosebit!!
Eu zic sa multumim pentru aceasta cu bucurie!!
Da!! Anul Nou cu bucurie si tie!!
Tuturor!!

gabi spunea...

LA MULTI ANI, SUFLET DRAG !!!

Dan Ioanitescu spunea...

Aceasta-i postarea cu pricina sau cealalta?

La multi ani!

Cristiana spunea...

Multumesc frumos, RAZA MEA DE SOARE!!!!
LA MULTI ANI SI TIE!!! Si petrecere frumoasa!!

Cristiana spunea...

Asta este, Dan, vorbim.

Dan Ioanitescu spunea...

Ca sa vezi ca am dat click pe comentariile din josul paginii de pe 100ro si m-a adus direct aici.:)
La multi ani!
Sa fii iubita!

DaenIris spunea...

La multi ani, Cristiana!

Un An Nou cu bucurii si impliniri, tie si celor dragi tie!

La multi ani si vizitatorilor tai!

Cu drag,

Cristiana spunea...

Multumesc cuminte si frumos, Floare draga sufletului meu!!! Sa-ti fie si tie Anul Nou cu bucurie si cu pace sufleteasca, cu lumina bogata spre patrunderi in caile largi ale cerurilor!!!
Imbratisari cu tot sufletul!!

Cristiana spunea...

Dan, nu cred ca cineva se va supara de acest lucru!!! Nici nu pot sa spun altceva decat ca gestul tau este NOBIL, ca intotdeauna!!
Dar ceea ce ai facut ma mobilizeaza sa nu dezamagesc.
Si pentru asta este mult de lucru...
LA MULTI ANI!!!

do re mi spunea...

LA Multi Ani Suflet drag ce daruiesti enorme bucurii si cele mai frumoase mesaje !Iti multumesc pentru toate darurile minunate de anul asta .MUlte bucurii om cuminte !

Anonim spunea...

Cristiana, te iubesc din tot sufletul si tot astfel ii iubesc pe toti cei pe care i-am intalnit aici la tine, in vizita!
Va iubesc, dragii mei, si va multumesc pentru frumusetea acestui loc, creata de voi toti.
La multi ani! Si.... nu stiu daca am apucat sa va spun... Va iubesc!
Va iubesc! Va iubesc!
Cristiana, vin cu aceasta infuzie de iubire nestapanita pentru ca la mine este un preaplin !
Si, acum stiu, intotdeauna, oriunde, tot mai ramane un coltisor pentru un strop de iubire in plus! - daca este posibil asa ceva ;-)
Sa ne iubim cu bucurie si in 2010!

antiignorantu spunea...

interesant:) si da .... energiile actioneaza...dar si cele distructive...atentie la neatentie....

Cristiana spunea...

La multi ani tuturor!!
Ma bucur mult de tot pentru toate sentimentele voastre inaltatoare.. Nu am putut sa fiu mai devreme alaturi de voi, caci am primit comunicari importante.
Nu trebuie sa uit insa, niciodata, insa ca fara dragostea si ajutorul entitatilor noastre ajutatoare nu as fi putut face nimic. Si, mai mult decat atat, chiar daca eu pun atat de mult drag, atat de mult suflet in ceea ce fac, fara indrumarea precisa din partea lor nu as fi nimic. Toata viata mea, si mai ales ultimii 16 ani, au fost ani de munca prin prisma carora pot sa vin in fata voastra, acum, sa va povestesc. Iar viitorul va fi al unei intelegeri la care voi incerca sa ma aliniez si eu, cu puterile mele, asa mici cum sunt.. dar macar stiu ca vin cu tot sufletul meu.
Insa ceea ce primesc din partea voastra, si inca multora cu care sunt in tangenta inafara blogurilor, ma mobilizeaza permanent sa muncesc cu râvnă pentru a ma ridica la inaltimea asteptarilor voastre, dragii mei!!
Multumesc si in numele meu, si in numele tuturor celor care vin atat de frumosi la suflet aici, pentru ceea ce sufletul tau, draga Anonim, ne vorbeste cu prietenie, cu caldura!! Ma simt obligata, de-a dreptul!! să fiu si mai atenta in viitor, mai concentrata si totodata sa gasesc cele mai nimerite feluri de a pune aici tot ceea ce ajutatorii nostri doresc sa ne ajute sa intelegem in aceste vremuri destul de dificile pe care le traim.
Imi pare rau de cuvintele care l-au deranjat pe parintele Marius, pe blogul de Drumuri Spirituale... este cea mai dureroasa clipa pentru mine... Poate ca foarte putini preoti ma pot intelege cum pot eu iubi pe Dumnezeu si pe Iisus, in felul meu, fara sa cred in pacat, pierzanie, iad, canoane sau pedepse vesnice.. dar apreciez aspectele bune ale religiei, chiar daca mosteneste tare grele si nu are curajul sa scape de ele.. Poate ca sunt dura.. Doamne iarta-ma..
Trist.. dar adevarat..
In fine, sa ne bucuram mai departe de tot ceea ce avem si sa lasam un pic tristetile deoparte. Voi vedea maine ce voi raspunde parintelui.. Doamne ajuta!!

Adrian Campean spunea...

Un an nou cu adevarat NOu tuturor.si din februarie,un an al tigrului fara ghiare si dinti.Am observat ca tendinta a fost in aceasta noapte de meditatie si a fii mai degraba singur,insa daca am crezut ca de fapt vreau sa ma intilnesc mental si astral cu toti cei apropiati,in realitate trairile au fost din cele mai ciudate si amestecate,deci inclin sa dau dreptate Omului de mai sus,se deschid bune si mai putin bune,trebuie discernamint,forta spirituala si autocontrol pentru a percepe,a trai deplin semnificatia aceste deschideri.Initial mi am propus sa fiu aproape de cei dragi,incarnati sau nu,apoi am simtit ca e bine sa ma las in voia oricarei trairi,iar apoi totul a devenit abstract si complex,combinatie de trairi astrale cu imaginatia din starea de veghe,alternat cu somn greu.Multumesc pentru informatie,traditional sau nu,ceva se intimpla de revelion,desi astrologic suntem in 11 ianuarie,soarele fiind deja la 11 grade capricorn,intreaga omenire traind in trecut fata de firesc cu 10 zile,iar distanta creste,cea ce ridica si mai mult necesitatea de a accepta si a trai total prezentul,dincolo de orice traditii,standarde oficiale temporare si orice altceva care ne deviaza de la sens.Pe scurt se cere renuntarea la trecut,pentru faptul ca nu exista,fiind o stare intrapsihica creata de minte cu scop limitativ,in ideea de comparatie ce a fost cu ce este,concret,si ce a fost aparent,si ce va fii,si posibiltatiile alternative la ce a fost sau ce va fii,ESTE.

Geanina Codita spunea...

Lasă o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să te lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru tine o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
Anul Nou să-ţi dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie.
Tot ce îţi este de folos să se realizeze şi nimic să nu-ţi înnoureze "cerul" senin al vieţii!

LA MULŢI ANI!

astharte spunea...

Draga mea, sa ai un an plin de Lumina, Intelepciune si Iubire!
Si eu impartasesc idea unui Dumnezeu iubitor, care nu ne da pedepse vesnice, cum bine spui tu.
Cred in Dumnezeu-Iubire care, chiar si atunci cand ne "trage de maneca" nu o face cu rautate,ci pentru ca ii pasa de noi.
Anul Nou l-am intampinat cu calm si liniste in suflet iar luna plina a fost minunata. Era frumos daca ningea desi nu-s mare fan al zapezii.
La multi ani si sa ne traiesti!

Dan Ioanitescu spunea...

Sa-ti mearga bine! :)
Mi-a fugit comentariul in timp ce il scriam. Asa ca am inceput cu concluzia. Dar e din suflet!

DaenIris spunea...

Cristiana dragă, înainte de orice vreau să-ţi mărturisesc că mi-a placut nespus cântecul postat de tine, cel interpretat de Ana. E minunat şi el şi vocea celei care-l cântă! Mulţumesc pentru clipa de bucurie pe care mi-ai oferit-o cu acest prilej.

Ştii că eu comentez mai rar despre ceea ce scrii tu, dar momentan o frază spusă intr-un comentariu mi-a atras atenţia. E vorba despre: "Poate ca foarte putini preoti ma pot intelege cum pot eu iubi pe Dumnezeu si pe Iisus (...)"
Vezi, aici pot să spun că Legea Iubirii e mai presus de orice judecată de valoare. Tocmai în asta stă esenţa acestei stări. E lipsit de sens să judeci adevărata iubire fiindcă ea se ridică mai presus de bine/rau, de frumos/urât, de presupusul adevăr sau neadevăr pe care l-am deţine vreunul din noi.
A iubi e o chestiune naturală, se află în fiinţa noatră şi în afara ei, ca şi cum ar fi un mediu existenţial.
Nu ştiu natura discuţiei tale cu preotul şi îmi cer scuze dacă vorbesc aiurea, dar din experienţa personală, îndrăznesc să spun că Preotul în cauză nu se supără, ci se apără. Domnia sa îşi apără convingerile pe care le-a dobândit prin formaţia pe care o are. Dacă ar înţelege, i-ar fi inutil să intre în controversă, fiindcă ar ştii că e lipsit de sens să spună că iubirea de Dumnezeu sau Iisus poate fii catalogată.
Dumnezeu doreşte ca noi să depăşim blocajele stabilite prin comparaţii, ierarhii, catalogări etc. Iisus a pus punct jertfelor de răscumpărare, Legii Talionului- dacă vrei. E momentul în care s-a dizolvat disjuncţia bine-rău şi s-a deschis o noua perioadă pentru umanitate, cea a Legii Iubirii.
Ajungem să trăim în această Lege după multe frământări şi controverse, mai ales că n-o facem toţi deodată, în bloc, chestie care ne-ar fi uşurat mult existenţa. Din această cauză, decalajele dintre noi determină aprecieri de genul celor de mai sus, ca şi aplicarea (incă!!) a unor metode mai neplăcute cu scop educativ. Conştientizarea unor elemente fundamentale de evoluţie nu e nici uşoară, nici plăcută intotdeauna, deşi la acest moment ea are parte de nişte impulsuri favorizante, "ajutătoare" REMARCABILE!
Sincer, după părerea mea, acum numai cine nu vrea cu tot dinadinsul, numai acela nu poate evolua!

Cu drag,

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.