Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

joi, 11 iunie 2009

Să NU ucizi o pasăre cântătoare...

Ciocârlia din mine zboară din nou.......
Copilasul din mine râde şi zburdă din nou......
Căutătorul din mine nu a stat nici o clipă degeaba.......
Povestitorul îşi va toarce mai departe firele bucuriei de a împărtăşi.......

Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut pe toate căile, chiar şi aceea de a se înregistra la urmărirea blogului atunci când eram monitorizată. Deocamdată nu am timp să scriu mai mult, dar voi concepe un articol prin care vă voi spune tot ceea ce am învăţat despre bloguri în zilele acestea. Nu or fi ele multe pentru unii dintre voi, dar sunt suficiente pentru a ne ajuta să evităm oarecum astfel de probleme. Nu mi s-a adus la cunoştinţă nimic, referitor la ceea ce s-a petrecut - aş fi vrut doar dacă a fost într-adevar ceva de ordin tehnic, ca să nu mai fac eventuale greşeli de care habar nu am - şi nu cum am citit prima dată: faptul că a fost raportat SPAM cu trimitere la un text de raportare a conţinutului deranjant. O fi deranjant pentru unii şi se prea poate să nu fi fost o greşeală, ci doar o clipă de mânie... Să înţelegem lumea în care trăim şi să mergem mai departe doar cu învăţăturile pe care le putem trage din această experienţă.
Dar rămân la ideea că totuşi a fost ori o greşeală, ori ceva de ordin tehnic de care nu am fost şi nu sunt încă pe deplin lămurită.
Ne revedem pe seară!!
Încă o dată, cu mulţumiri şi cu drag pentru toată lumea, Cristiana

6 comentarii:

Anonim spunea...

S-a mai ars o etapa a vechiului "sistem".
Ne innoim.
Continuam cu noi invataminte, cu noi sentimente de iertare, cu noi sperante, cu o noua incredere.
Tot inainte!

Cristiana spunea...

Da... Aşa simt şi eu, exact aşa. Nici nu se putea spune mai clar.

Anonim spunea...

Gandurile mele au fost mereu zilele astea atrase aici ,nu stiam practic cum sa va spun ce rau mi-ar parea sa va stearga blogul ,of tehnica asta ne mananca sufletul ,si vroiam sa va trimit o incurajare puternica sa rezistati .si pentru ca mi-ati fost nespus de draga cu ceva timp in urma cand povesteam eu o intamplare nefericita pe un grup si mi-ati sarit in ajutor in chip minunat si pentru ca a-ti avut dreptate ,si in cazul meu si in cazul dvs -cand Dumnexeu iti inchide o fereastra iti deschide toate usile -asa a fost si la mine si asa o sa fie si la dvs . cu speranta ca la dvs sa nu se inchida nimic si doar sa vedeti celelalte usi deschise ,in sfarsit am gasit exact ce s-ar potrivi sufletului meu si ca o mica punte ,macar de minute ,pe care sa pasiti .cu tot dragul si infinita iubire mirey

http://www.youtube.com/watch?v=yKsNCRlLNYo

Cristiana spunea...

Cu sufletul induiosat si plin de recunostinta, Mirey, am stat, si cu capul pe umarul tau, aceste 2 3 minute de cantec adresat unui prieten...
Si sunt profund miscata de felul in care se intoarce un cuvant bun, cum primesc o floare in dar, a carei samanta am pus-o candva...
Multumesc, Mirey, oricum, prin vocea prietenului nostru comun m-am simtit incurajata de voi toti, iar acum uite, primesc iar un cuvant de intarire direct, din partea ta. Cu multa bucurie, mergem mai departe!! O sa fie mult mai bine cand o sa am si site-ul meu gata, poate facem un forum de discutii si acolo, cu timpul.
Asa cum mi-a mai scris cineva, mai sus, o sa ne innoim si mergem astfel mai departe.
Mirey, draga mea, ne reintalnim mai tarziu!! Iti doresc si eu - tie toate cele bune, iubirea pe care o porti in suflet sa te ajute intotdeauna sa luminezi in jurul tau! Cu mult drag, cu bucurie, Cristiana

Anonim spunea...

Fara sa fie foarte vizibil, fara sa lasam "urmele" trecerii noastre prin acest blog, exista totusi un grup semnificativ de persoane care s-au atasat de acest loc.
Trimitem si noi acest mesaj ca sa se stie ca nu sunteti singura pe acest drum al cunoasterii (nu ca ati fi cu adevarat singura, ci ca ne adaugam si noi celor ce va sunt deja aproape).
Suntem incepatori in aceasta zona, dar dornici de invatatura.
Daca aveti rabdare cu noi (si intelegem ca da, dupa mesajele citite pe blog - multumim!) atunci vom ramane fideli acestui loc de unde putem cu adevarat afla lucruri despre realitate, despre experiente (mai ales!), despre posibilitatile concrete de evolutie.

Cristiana spunea...

Multumesc, dragii mei, multumesc din tot sufletul!!
Si ma bucur la fel de mult pentru faptul ca se observa atentia pe care incerc sa o ofer fiecarui lucru care poate imbunatati intelegerea oricui. Mai puneti intrebari, orientati-ma catre felul in care mai pot explica, caci stiu bine ca suntem la inceput si putem sa cercetam impreuna, atata cat pot si eu, atat cat aveti si voi trairile proprii, intelegerile si cautarile proprii.
Prin experienta pe care astfel si eu o acumulez, prin cele care va ajuta sa intelegeti cele scrise aici, remodelez acum si capitolele site-ului, chiar daca va dura mai mult. Voiam sa introduc mai multe capitole deodata, dar voi merge tot asa, pe capitole puse pe rand, si remodelate pe explicatii mai largi, chiar daca este capitolul ceva mai lung, cu subtitluri, ca si aici. Si cu studii anexate.
Am invatat multe de la voi si ma bucur din tot sufletul pentru fiecare lucrusor in parte.
Oricum sunt toate subiectele salvate si in timp le reluam si le dezvoltam. Poate fac si un forum de discutii mai detaliate, atunci cand vom avea mai multa experienta. Vedem!! Doamne ajuta!!!