Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI:

LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE ŞI CU MULTĂ FERICIRE !!!

Da, să îndrăznim să căutăm şi să ne păstrăm fericire în suflete !!! Fericirea poate fi ceva complicat, căci complicat e sufletul uman... Dar poate fi şi ceva simplu care să ne ducă sufletul către picul de nemărginire pe care îl putem simţi astfel !!!

DAR a o căuta şi a trăi fericirea este cel mai frumos şi omenesc lucru din această mică lume a noastră !!! Căci în fericire, tot ceea ce este mic devine uriaş, universal şi minunat prin însăşi minunea că există !!!

Mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis urări de Anul Nou şi vă doresc din tot sufletul să aveţi un an frumos şi bun, cu împliniri ce vor încununa curajul, demnitatea, frumuseţea sufletelor voastre !!!

Vă îmbrăţişez cu tot sufletul, dragii mei !!

luni, 1 iunie 2009

LA MULTI ANI PENTRU TOTI COPIII DE SUB SOARE!!!

Eu sunt Cristinel. Eu sunt un copil care rade, plange, se bucura si se necajeste… copilareste!! Si candva, pe un drum cu pietricele multe, am hotarat sa nu ma ma intereseze daca altii ma cearta in fel in chip. Imi tot spun asa: daca vreau sa stiu - la ce ne trebuie atata stiinta?! Daca imi vine sa rad - nu stiu ca sunt si oameni necajiti pe lume?! Daca plang - manipulez lumea!!!!!!!!! Nu prea stiu eu cum vine aia... da' cred ca nu e de bine.......
Asa caaaa… fac ce vreau eu!! Cant! Tip! Bat toba in masa! Ies afara din bloc cu o gargarita sa o pun la soare, sa vad cum zboara ea sus.. sus de tot!!
Si invat.. C’asa vreau eu! Daca voiam - nu invatam ...pentru ca asa as fi vrut eu..
Nu vreau sa fac rau lumii.. Pentru ca asa vreau eu……

P.S. Azi am voie sa latru cu un catelus… asa am vazut eu pe domnu’Mel ca a facut odata si mi-a placut bine de tot! Si sa va zambesc cu soare la toti, pentru ca asa am vazut eu intr-un vis de-al meu, cand eram chiar mica si voiam muuuult sa fiu mare! ...mmm... acum nu mai stiu daca atunci visam ca vreau sa fiu mare sau daca azi visez ca sunt un copil care vrea sa fie o gargarita sub soare..........

2 comentarii:

Diana Elena spunea...

LA MULTI ANI CRISTIANA>:D<
SA NU UITI NICIODATA SA FII COPIL.

Cristiana spunea...

Elena... JUR ca nu o sa uit niciodata!!
Si JUR ca nu o sa uit niciodata ca mi-am impletit zilele cu tine, Copilas Zeiesc !!!
Si mai sunt fericita ca azi m-am jucat cu tine, m-am plimbat printre stele cu tine... Aaah! ce frumos! Ce frumos!!! Ce zi a noastra frumoasa a fost!!!
Te imbratisez cu muult-muult drag!!!.. Si... inca o data LA MULTI ANI !!!