Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)luni, 1 iunie 2009

LA MULTI ANI PENTRU TOTI COPIII DE SUB SOARE!!!

Eu sunt Cristinel. Eu sunt un copil care rade, plange, se bucura si se necajeste… copilareste!! Si candva, pe un drum cu pietricele multe, am hotarat sa nu ma ma intereseze daca altii ma cearta in fel in chip. Imi tot spun asa: daca vreau sa stiu - la ce ne trebuie atata stiinta?! Daca imi vine sa rad - nu stiu ca sunt si oameni necajiti pe lume?! Daca plang - manipulez lumea!!!!!!!!! Nu prea stiu eu cum vine aia... da' cred ca nu e de bine.......
Asa caaaa… fac ce vreau eu!! Cant! Tip! Bat toba in masa! Ies afara din bloc cu o gargarita sa o pun la soare, sa vad cum zboara ea sus.. sus de tot!!
Si invat.. C’asa vreau eu! Daca voiam - nu invatam ...pentru ca asa as fi vrut eu..
Nu vreau sa fac rau lumii.. Pentru ca asa vreau eu……

P.S. Azi am voie sa latru cu un catelus… asa am vazut eu pe domnu’Mel ca a facut odata si mi-a placut bine de tot! Si sa va zambesc cu soare la toti, pentru ca asa am vazut eu intr-un vis de-al meu, cand eram chiar mica si voiam muuuult sa fiu mare! ...mmm... acum nu mai stiu daca atunci visam ca vreau sa fiu mare sau daca azi visez ca sunt un copil care vrea sa fie o gargarita sub soare..........

2 comentarii:

Diana Elena spunea...

LA MULTI ANI CRISTIANA>:D<
SA NU UITI NICIODATA SA FII COPIL.

Cristiana spunea...

Elena... JUR ca nu o sa uit niciodata!!
Si JUR ca nu o sa uit niciodata ca mi-am impletit zilele cu tine, Copilas Zeiesc !!!
Si mai sunt fericita ca azi m-am jucat cu tine, m-am plimbat printre stele cu tine... Aaah! ce frumos! Ce frumos!!! Ce zi a noastra frumoasa a fost!!!
Te imbratisez cu muult-muult drag!!!.. Si... inca o data LA MULTI ANI !!!