Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

luni, 8 iunie 2009

AVERTIZARE !!!

SPER CA MACAR CATEVA DINTRE PERSOANELE CARE IMI CITESC BLOGURILE SA FI FOST BUCUROASE DE TOT CEEA CE AU CITIT AICI

Multumesc celui /celor care mi-a(u) declarat blogurile drept BLOGURI-SPAM. Am primit avertizare ca in 20 de zile vor fi sterse.
Nici o problema, azi stau si copiez toata ziua. Si public in continuare.
Si eu sunt o luptatoare, de fapt...
Voi cauta sa fac alte bloguri poate chiar cu circuit inchis, desi nu este dorinta mea, dar ma interesez cum este asta...
Oricum am cerut la Blogger o verificare - si sper sa fie totul ok pana la urma.
Cu drag, pentru orice, cu multumiri pentru tot ceea ce am primit din partea voastra,
Cristiana

11 comentarii:

Anonim spunea...

Nu-ti fie frica de opozitie. Tine minte ca zmeul se ridica impotriva vintului, nu cu vintul.

Cu stima si mult respect, Cosmin.

razvratitul spunea...

intotdeauna se vor gasi unii sau unele care sa incerce sa stearga ceea ce ii deranjeaza. fiinte care nu pot accepta faptul ca sunt si alte opinii afara de cele ale lor. care vor sa isi impuna punctuld e vedere, gresit, eronat, tembel, de celee mai multe ori, cu forta sau manipuland.
fii tare! eu te sustin!

Cristiana spunea...

Multumesc, Cosmin!
Am intrat deja in verificare. Drept sa spun imi tremura mâna si privirea cand fac testul anti-spam, dar ma stradui sa nu fac nici o greseala - eu care gresesc tot timpul la testul acesta pe alte bloguri..
Dar tot copiez si tot lupt in continuare.
Multumesc pentru tot-tot ceea ce am primit, si stiu bine!! ca voi primi ca suport, ca incurajare din partea ta, intotdeauna!!
Cunosc pe cineva in Arad, un fost coleg de serviciu, daca as avea cum sa iau legatura cu el, i-as spune sa treaca pe la tine sa-ti strângă călduros mâna din partea mea!!
Oricum, cu gândul o fac eu!!
Cu drag, Cristiana

Cristiana spunea...

Razvratitule... suntem amandoi luptatori!! Pe baricade!!
Este extraordinar cati mi-ati scris in numai cateva minute, pe blog si pe mail... Multumesc tututor.. tuturor din tot sufletul!!
Deja sunt oameni care copiaza pentru mine, oameni tineri care in loc sa se duca la o distractie sau alte treburi acum copiaza pentru salvare.
Pana la urma, daca nu a fost ceva din greseala sau din zapaceala, cel care a facut-o - mi-a facut un bine!! Se vede acum clar ca blogurile mele ... nu sunt de ras !!! (de... ras!! sau de râs!!)
Ma duc la munca !! Pe rupte!!
Imbratisez cu drag, Razvratitule!!

razvratitul spunea...

eu sper ca totusi a fost o greseala... ca cineva a apasat pe marcati acest blog in loc de urmatorul. sau ca a vrut sa marcheze blogul tau pentru a-l urmari, dar nu a citit exact la ce se refera actiunea respectiva. era sa o comit si eu la inceput. chiar nu imi dau seama de ce ar vrea cineva sa iti fie sters blogul... da', in fine. cum zicea cineva: ai grija ca sunt mai multi rechini pe uscat decat in ocean!

Anonim spunea...

Eu nu prea inteleg: orice matze fripte,coate goale poate face o reclamatie ,si totul se duce de rapa? Asa usor? As cauta un motiv ascuns,o logica care scapa la prima vedere,dar cred ca este vorba de oarece invidie pe succesul pe care articolele tale il au,in conditiile in care pe j'de mii de bloguri se spun numai banalitati[le-as spune altfel,dar sunt o doamna].Parafrazandu-l pe Nea Iancu,draga Cristiana,fii barbata,si,toarna si o revolutie daca este nevoie ,ca sa vada acei coate goale-matze fripte cu cine s-au pus! Nu s-au pus numai cu tine,ci si cu noi ,cititorii si prietenii tai,"care e mai destepti decat ai lor" !A ta ,cu consideratiune,Gabriela.

Cristiana spunea...

Pai sunt barbata!!! Gabriela, scumpa mea!!! Cu voi alaturi am zburat si zbor mai departe!!!
Cred ca a fost o greseala, unii mi-au spus exact ceea ce era sa fac si eu odata, de mult, la inceput, crezand ca de acolo, de sus, pui stegulet ca sa poti intra direct pe un blog!! Noroc ca eram mai tematoare - desi sunt si curajoasa din fire, dar la inceput esti mai cu grija, nu?! Pe urma mi am dat seama ca acolo este altceva, flag inseamna sa raportezi spam. Adica activitate sub-urbana etc. Am cerut urmarirea blogurilor si mi s+a spus ca cineva (deci nu automat) va verifica continutul blogurilor sa se vada daca raportarea a fost corecta. Asa ca oricine va citi continutul acestor bloguri va vedea ca nu este cazul de ceva sub-urban, injurios, pornografic, etc.
Baaa... eu cred ca cel care va verifica va indragi blogurile mele si va recomanda si altora!!!
Copilasul din mine vrea sa fie asa !!! Sa se joace si mai multa lume cu jucarioarele mele!!!
Multumesc pentru sustinere... sa stii ca am ras cu pofta si m-am simtit imbarbatata cu tine alaturi, acum!!!
Asa ca... la munca!!!
O sa fim si mai decat am fost odata!!!
Materialul insa oricum o sa il atasez la site si o sa fie mult mai bine
P.S. Oricum mi-am facut blog pe wordpress, unde se poate prelua in cateva zile tot continutul blogurilor mele cu comentarii cu tot. Sa vedem, poate nu va fi cazul, la postarile mele sunt obligata acum sa fac test anti-spam... Poate trec "examenul" cu brio!!

Lulu spunea...

Te-am "descoperit" din intamplare acum cateva zile cautand detalii despre Alexandru. Si de atunci ma bucur de tot ce gasesc pe blogul tau. !Multumesc !

Cristiana spunea...

Dragii mei, va iubesc pe toti in aceeasi masura, Lulu, mutumesc mult pentru increderea acordata si sper sa nu dezamagesc... Va rog sa ma scuzati ca doar postez comentariile, o sa le dezactivez chiar moderarea, dar vreau sa mai postez cateva articole aceste 2 zile cat sunt sub observare, ca sa se vada de fiecare data ca nu sunt articole SPAM (am mai invatat acum, sunt si articole facute si postate prin computer care pot duce la dereglarea serverului lor) asa ca ma concentrez pe cele necesare in familia mea si apoi pe ceea ce pot scrie acum, aceste cateva ziel. As scrie ... oricum... dar nu vreau sa fie chiar oricum, ci cu tot respctul pt. voi, asa ca muncesc si eu pe aici.
Ma reintorc cat pot de iute!!
Va imbratisez cu drag si multumiri pe toti!! Chris

Anonim spunea...

Eu am convingerea ca este doar o greseala, nicidecum o intentie.
Nu se poate ca cineva sa faca un astfel de rau cu buna stiinta.
Nu se poate ca cineva sa opreasca un flux de informatii atat de util, atat de interesant, atat de captivant si atat de instructiv!
Nu se poate ca cineva sa actioneze cu buna stiinta in acest sens fara sa se gandeasca si la reactiile negative care se vor indrepta impotriva sa din partea tuturor celor care au indragit aceste blog-uri, a celor care citesc aici cu nesat, a celor care cauta "picaturi de apa vie" pe care nu le mai gasim asa usor in alte parti.
Altii ofera informatiile impachetate in coduri si termeni greu de inteles, in formulari infatuate si chiar restrictive. Aici intrebam si primim raspunsuri, cerem si primim ajutor, batem la usa si suntem invitati inauntru si ospatati cu "bunatati" spirituale pe gustul nostru, pe puterea noastra, pe nivelul fiecaruia de intelegere. Fiecare gaseste aici un folos pentru mai departe.
Cum sa ma gandesc ca cineva ar face acest rau in mod intentionat? De ce? Din invidie? Din rautate? Din dorinta de a elimina "opozitia"?
E absurd! Suntem pe internet! Informatia este selectiva: fiecare citeste ce doreste, ce are nevoie, ce-l implineste. Crede cineva ca daca acest blog dispare eu voi cauta sa citesc materiale care "se opun" ideilor si teoriilor mentionate aici? Nicidecum. Asa ideea eliminarii lui din speranta de a directiona cititorii spre calea opusa este absurda.
Asa ca eu cred ca este totusi o simpla greseala care va fi pana la urma corectata intr-un fel sau altul.
Aveti incredere.Asa va fi.
Este momentul dumneavoastra de incercare. Poate ca are el rostul lui.Nu? Totul are un rost.
Dar nu va fi mai mult de atat.

Cristiana spunea...

Multumesc pentru suport, incurajare, bunatatea care ma face sa simt ca nu traiesc in zadar !! Multumesc din tot sufletul meu...
Sper sa fie asa, sper sa fi fost din greseala, cineva imi spunea ca se poate apasa pe Flagg ca pentru semn de carte acolo, ca sa se inregistreze si sa se poata intoarce automat... fara sa stie ca acolo se raporteaza... nu neaparat numai spam, ci indecent, ilegal, atac si abuz...
Dar a fost o zi minunata...
Am mai spus cata lume a fost si este in continuare langa mine, scriu raspunsuri pe blog, pe mail, oamenii ma ajuta sa copiez... mai am putin din comentariile la care nu renunt pentru ca este sufletul pe care oamenii si l-au pus in fata mea si este comoara mea cea mai de pret. Nimic nu s a pierdut de fapt, si de oase frante nu m-am plans niciodata.
Greseala mea a fost ca nu am preluat tot materialul din timp; aveam eu ceva salvat, eram in curs de salvare, dar mi-a fost si mie drag, cand aveam un moment liber, sa ies intr-un parc, la aer curat...
in fine asta este.
Daca a fst sau cu intentie, eu nu pastrez nici o rancuna. Chiar am dezvinovatit pe cineva care a fost extrem de agresiv cu mine pe alt blog, caci sunt convinsa ca nu putea merge chiar pana acolo... Asa cred eu, pentru ca vreau sa cred asa...
Vedem, mergem mai departe!! Am de lucru, remodelez articole sa fie pe intelesul tuturor, o sa fie bine si vom invata cu totii, impreuna! Eu am si ras azi, mi am simtit sufletul inaltat alaturi de voi si pt ca nu am putut sa fac articole - dar o sa fac!! - am pus cateva versuri minunate ale prietenei mele Anca Cristina Vasilescu. Cu un buchet de flori pentru voi!! Pentru ca suntem un buchet de flori proaspete si pure pe aceeasi crenguta a universului ce ni se deschide in primavara eternitatii vietii noastre !!!
Ah!!
Ce frumos poate sa fie!!!
Va imbratisez cu mult drag, va doresc noapte buna si toate zilele sa va fie frumoase, luminoase !!! Chris