Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

vineri, 5 decembrie 2008

ELEMENTE DE PERCEPŢIE ÎN SCHIMBĂRILE PRIVIND ANUL 2012: acum si dupa 2012

Urmare a unor comentarii colaterale, mai sunt de adaugat si urmatoarele explicatii:
Sintagma 'Zilele de apoi' este asemanatoare aceleia 'de dincolo' a orientalilor: dincolo de orice, dincolo de fericire - lucru care dezorienteaza pe occidentali, caci ce isi doreste omul occidental mai mult decat fericirea??
Dincolo de fericire este echilibrul care nu mai cere fericirea pe care am fost noi invatati sa o cautam, fericirea din 'a avea' (bani, casa, omul iubit, si un sir lung de etc.-uri banuite si nebanuite de noi acum, cu care am fi sau nu am fi acum de acord...). Este era de dincolo de zilele de azi, in care noi percepem constient lumea prin prisma receptorilor corpului solid, fara a avea cunoastere sau incredere in receptorii celorlalte corpuri pe care le avem, fara a fi obisnuiti sa operam direct cu ei - sunt perceptiile deosebite ale realitatii inconjuratoare. Despre astfel de feluri de receptivitati - astrale (zborul sau calatoria astrala constienta), mentale (de regula vedere mentala) sau cauzale (perceptiile vibratiilor in acelasi plan, schimbarea planurilor vibrationale) noi am auzit, insa majoritatea oamenilor considera aberatii chiar faptul ca am avea si alte corpuri inafara celor pe care le stim, aflate in alte planuri vibrationale. Putini oameni au vazut lumea prin alti 'ochi', de aceea inca nu-i credem; trebuie sa se ajunga la o masa critica (in stare sa ajunga credibila prin numarul oamenilor care se sustin astfel reciproc) pentru ca lumea sa devina constienta de schimbare si sa o caute, sa-i perceapa valentele.

'Am vazut un cer nou si un pamant nou' este sinonim cu a percepe doua lucruri simultan:
1. prin alte simturi pe care omul le va avea: omenirea incepe deja sa-si dea seama ca le are, se deschid treptat - dar sigur, si mai ales repede, mult mai repede decat cred multi in ziua de azi;
2. modificarea vibratiei planetare - de fapt galactice, care nu presupune numai intrarea Pamantului intr-o anumita zona galactica, ci modificarea componentei energo-materiale a spatiului fundamental universic; modificarea de acest fel presupune de fapt modificarea materiilor corpurilor noastre fluidice (de la corpul vital la corpul supraenesic), in contextul modificarii vibrationale totale a lumii inconjuratoare. Treptat totul se schimba, dar se schimba si energiile vehiculate de astfel de corpurile noastre, iar toate la un loc reformuleaza perceptiile noastre.
Toate structurile materiale se schimba in profunzimea lor: forma ramane aceeasi (planeta, vegetatia, animalele, noi - oamenii), continutul se schimba. Vibratiile se schimba. Iar continutul determina modificarea perceptiilor.
Ceea ce este si mai important este faptul ca nimic nu se opreste aici, ci spirala continua. Va continua multe milioane de ani, cand spiritele umane deja vor fi plecat de mult de pe Pamant, lasand locul altor spirite sa se intrupeze si sa traiasca pe planeta care nu ne apartine, dar pe care trebuie s-o lasam regenerata la toate nivelele ei materiale si energetice. Lucru care va fi facut de generatiile imediat viitoare ale noastre.

Nu este acum sfarsitul sistemului solar, stelar, galactic propriu zis, prin distrugeri, prin inlocuirea distructiva a unui "ceva" si punerea unui "altceva" in loc. Nici nu este ceva miraculos, decat pentru oamenii care au fost tinuti in intunericul informational si speculati in incredintarile lor pentru a trai in frica si in ideea ca conducatorii care nici ei nu ar sti ceva in plus sunt puternici pentru ca nu au frica... Ei sunt cei mai puternici...fricosi !! De aceea au furat cunoasterea, pentru ca le-a fost intotdeauna frica de munca cinstita, care aduce un beneficiu echilibrat : viata echilibrata si frumoasa, alaturi de orice alt om de pe planeta...
Nici nu ne vine sa credem asta... Iar daca credem - de multe ori ne infuriem.... Cred ca este mai bine sa avem compasiune pentru ei, caci regretele lor vor atat de puternice, incat ii vor afecta si pe cei care i-au urat... Cei expusi nedreptatilor invata astfel sa inteleaga firea omului, sa tolereze, sa iubeasca neconditionat.
Credem in realitatea pe care ei ne-au impus-o si in faramele pe care ni le-au dat in mod speculativ, pentru a nu intelege propriu zis adevarata realitate si a ne bate unii cu altii din cauza incredintarilor pe care ei nu le au chiar de loc. Nu credem in ceea ce vedem cu ochii nostri si alergam la doctori pentru a ne prescrie medicament pentru combaterea... elementelor de clarviziune si clarauz... spre marea bucurie a celor care trag de timp pentru ca macar ei - si nu-i mai intereseaza cine dupa ei - sa traiasca in aburii inconstientei lor...
Fiecare dintre noi avem aburii nostri... Depinde cat de repede facem curat, aerisim in jurul nostru...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna!Ma bucur sa te`intilnesc`!
Maria

Cristiana spunea...

Buna, Maria!! Ai acum adresa mea de gmail, te astept cu multa bucurie, draga mea !!!