Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

marți, 9 decembrie 2008

DESTIN SI MISIUNE (2)

In urma unor alte discutii nascute ca urmare a postarii initiale (click aici), este bine sa adaug o idee: despre intelegerea notiunilor: "autentic" si "purtator".
Oamenii inteleg diferit sau nu inteleg de loc astfel de notiuni. A aduce ceva nou sau a purta in lume notiunile aduse de altii. In general se considera ca purtatorii nu au o misiune, ceea ce mie mi se pare eronat. Este o misiune aceea de purtator?? Este necesar sa consideram ca fiind misiune doar cel ce aduce precizari, sau noutati, sau remodelari de intelegeri in aceasta lume??
De multe ori o viata "obisnuita" este luata drept ceva anost, nemultumitor, comparativ cu viata unor alti oameni care par ca "fac" ceva… Acest "ceva" care aduce sau nu omul in fata lumii, mai devreme sau mai tarziu… Incerc sa modelez gandirea acestor oameni catre intelegerea imbogatirii vietii prin aportul emotional, cultural, spiritual, intelectual. Sa inteleaga omul ca nu traieste doar asa, in sir, in lant, palid si anost, ci ca poate face ceva deosebit pentru sine insusi… Si ridicandu-si siesi nivelul spiritual - poate aduce un aport substantial societatii in care traieste.
Iar misiunea lor speciala este sa nu renunte niciodata, sa nu-si piarda speranta niciodata: ca lumea se va schimba treptat, de la schimbarea lor, a celor putini de azi.
Grea misiune, caci se stie bine ca cel mai paradoxal lucru este greutatea de a face un lucru usor...

Niciun comentariu: