Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)joi, 4 septembrie 2008

SIMPLE NOTE

Ceea ce lumea nu stie inca este faptul ca plantele emit cele mai armonioase radiatii sonice.. ca padurile sunt o simfonie care ne linisteste subconstientul... S-a constatat ca muzica simfonica face plantele sa creasca mai frumos... pentru ca ele, de fapt, intra in armonie cu ceea ce ele cred ca sunt alte plante, asemanatoare lor...
Ce frumos...
La fel si stelele... avem nevoie de tot ceea ce este armonios in cele mai linistite creatii ale universului...
Poate de aceea bijuteriile noastre cele mai frumoase sunt cele care reprezinta stele si flori...

Noi nu stim inca sa traim si tocmai de aceea dispretuim viata lenta a florilor si a stelelor. Nu stim cum sa traim evenimentele, relaxarile, placerile si de aceea ce traim repede, tot mai repede, crezand ca timpul se sfarseste, atunci cand, de fapt, exista un timp al tuturor celor pe care avem sa le facem. Putem sa traim repede un eveniment care cere viteza, putem sa traim lent o relaxare, o bucurie, o placere. Este timp pentru toate, doar ca noi nu stim asta...
Si nici nu vrem sa stim, nu vrem sa spunem si altora... nu vrem sa traim cu adevarat pentru ca nu stim s-o facem - nu pentru ca nu am vrea.

NI SE PARE ABERANT DE SIMPLU


2 comentarii:

Modart spunea...

Florilr sunt ingerii nostrii pe pamant...mi-a placut mult ce-ai bolduit!!!
Stelele ca motiv decorativamintesc de flori,ori florile despre ele,o legatura tainica despre aici si acolo...
Paste fericit!

Cristiana spunea...

Cred că sărbătorile pascale mi-au fost simple şi frumoase ... pentru că a fost şi gândul tău frumos pe aici...
Mulţumesc frumos !! Cred că frumuseţea vieţii apare atunci când omul învaţă să facă artă cu fiecare respiraţie a sa...
Toate zilele să-ţi fie sărbători, senine... blânde... încântătoare...