Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI:

LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE ŞI CU MULTĂ FERICIRE !!!

Da, să îndrăznim să căutăm şi să ne păstrăm fericire în suflete !!! Fericirea poate fi ceva complicat, căci complicat e sufletul uman... Dar poate fi şi ceva simplu care să ne ducă sufletul către picul de nemărginire pe care îl putem simţi astfel !!!

DAR a o căuta şi a trăi fericirea este cel mai frumos şi omenesc lucru din această mică lume a noastră !!! Căci în fericire, tot ceea ce este mic devine uriaş, universal şi minunat prin însăşi minunea că există !!!

Mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis urări de Anul Nou şi vă doresc din tot sufletul să aveţi un an frumos şi bun, cu împliniri ce vor încununa curajul, demnitatea, frumuseţea sufletelor voastre !!!

Vă îmbrăţişez cu tot sufletul, dragii mei !!

duminică, 7 septembrie 2008

DESPRE FRATIILE DE SPIRIT

http://www.all-news.ro/societate/aspectul-parintilor-influenteaza-alegerea-partenerului.html?1;4916

In spatele unor asemanari somatice in parteneriate mai ales familiale, se afla intuitii legate de fratii spirituale - adica asocieri de monade in grupuri protejate, care se intrupeaza de-a lungul evolutiilor, formand astfel obisnuinte spirituale care se perpetueaza si se folosesc pentru usurarea trecerilor peste perioade grele sau complexe de invatatura.. Astfel de intuitii sunt foarte puternice, la fel ca si alte tot felul de intuitii care intaresc pe masura inaintarii in evolutii. Sunt foarte interesant de discutat... si vorba mea: avem o viata inainte sa le tot discutam !!
De cele mai multe ori obisnuintele noastre curg in sensul asociativ la evenimente sau pareri personale, obisnuinte de a reactiona in acelasi fel, dupa care ne formam prietenii, colaborari – atunci cand putem alege (vorba romanului: parintii, vecinii si colegii de birou nu ti-i alegi, ti-i da Dumnezeu!!!). Cele ce stau la baza unor astfel de alegeri sunt mult mai profunde si le intuim mai presus de toate, desi la un moment dat, dupa cunoasterea societatii, ceea ce acceptam este doar faptul ca...am mai trait intr-o viata anterioara si de aceea ne cunoastem... Trebuie sa mergem chiar mai departe cu astfel de incredintari, sa cunoastem ceea ce este si mai profund decat atat. Fratiile de spirit fac parte din compunerile spirituale de baza care formeaza viata noastra eterna, pe care o avem ca spirite, ca monade asociate intr-un spirit.
Cu toate acestea, de multe ori avem de-a face chiar cu disocieri de pareri in fratiile de spirit, acolo unde monadele se afla in raport de complementaritate in spirit (chiar sunt si mai multe astfel de raporturi, uneori deosebit de complexe, care stau la baza intelegerilor TUTUROR complexitatilor lumii in care traim). Astfel evoluam pentru perioade mari de timp din eternitatile care formeaza viata noastra extra-corporala. Se invata si se imbogateste experienta (aplicarea cunoasterilor) prin similaritati si prin complementaritati – prin acceptarea celor care ne sunt bune si celor care doar par a nu fi bune – doar pentru ca avem o experienta redusa din multe puncte de vedere in momentul desfasurarilor actuale.
Daca unii oameni par a fi imuni la astfel de alegeri, este datorita faptului ca au mult mai multa experienta in spate: sunt monade mai batrane, cu multa experienta – dar si cu multa fluiditate in comportamente relativ simple, acolo unde apar nesigurante ale celor care abia fac primii lor pasi in directii noi de manifestare. Cei care au mai multa siguranta, experienta, sunt ajutatori pentru cei care nu au exprienta, sunt creatorii de drumuri in perioadele de trecere de la o forma de societate la alta... Cei care accepta usor schimbarea nu sunt neaparat mai buni decat altii, ci sunt mai experimentati. Si pentru acest lucru, sarcinile lor sunt mult mai mari decat ale celor pe care ii ajuta astfel. De aceea vom intalni oameni cunoscatori si fluid-aplicatori in orice situatie (sau in majoritatea situatiilor), plini de respect si intelegere, toleranta si abnegatie la adresa societatilor in care se afla, indiferent de agresivitatea celor care le compun viata...
Dincolo de adevarul ca toti suntem frati, caci toti suntem spirite aflate pe drumul evolutiilor, fratia de spirit este o forma de apropiere si mai puternica oferita de coordonatorii evolutiilor noastre spiritelor aflate la inceputul evolutiilor lor, cu putere de orientare mai mica, dar in continua inaltare astfel. Este un fel de unitate de ajutor la purtator, si ne intrupam impreuna cu astfel de frati pentru a duce cu succes sarcinile noastre la bun sfarsit.
Intuitiile (clar-intuitiile) despre acest fel de vietuire formau o linie foarte bine cunoscuta si folosita clipa de clipa de catre TOATE populatiile lumii pana acum 7-8 000 ani, dar a fost pierduta in focul altor feluri de trairi, de atunci incoace. Astfel de intuitii au stat la baza crearii acelor "fratii" din antichitate pana in zilele noastre – chiar daca oficial nu sunt recunoscute si sunt tratate ca atare, ramanand ceva de culise pentru caracterul agresiv, sau persuasiv, sau inductiv. Din momentul desfiintarii Ordinului Templierilor, fratiile nu au mai fost acelea ca pe timpul... Cavalerilor Mesei Rotunde: este sau nu este adevarata existenta lor, poate fi o metafora ca atat de multe altele... dar este o realitate fratia cavalereasca de asemenea fel, unde Cavalerii au fost la origine fratii bazate pe cunoasteri pastrate in secret. Desecretizarea lor – si re-secretizarea pe alte linii: de interes economic, de putere politica au fost actiuni realizate in functie de ceea ce au lasat ei sa apara la suprafata si au continuat in MARE secret, ulterior...

Uite asa alunec eu pe pante altor ganduri asociate... (!!!) Poate nu e rau...
Astfel de intuitii, asa cum spuneam, sunt de fapt intuitiile noastre de fiecare zi. Este etapa de evolutie a intuitiilor, foarte scurta, nespus de scurta comparativ cu etapele mentale ale omului atotcunoscator – acel HOMO PANTOCRATOR care am fost si vom fi, fiecare dintre noi, in trecutul si in viitorul care vine pe o spirala mereu deschisa. Actionam dupa felul in care credem ca trebuie sa ne asociem sau sa ne disociem de oameni, lucruri, locuri, timpuri... ESTE DE FAPT CEA MAI IMPORTANTA SFERA A VIETII NOASTRE SUBCONSTIENTE, IN CARE SPIRITUALUL DE O ANUME VALOARE ESTE CEL MAI IMPORTANT IN ETERNITATEA VIETII NOASTRE...
Si a venit timpul ca, treptat toata lumea sa o stie...
Tocmai de aceea (dar printre alte elemente de aceeasi valoare – nu neaparat biblica, dar cele biblice deja erau de mult stiute ca fiind doar acoperitoare ale altor elemente de cunoastere astfel bine de tot filtrate) templierii au fost omorati... Cati dintre ei s-au lasat omorati – caci linia spirituala cea mai puternica a galilor se impartea intotdeauna in doua: o parte dintre stiutori se retragea cu cele mai importante secrete in locuri cu adevarat nestiute de altii, in timp ce linia de sacrificiu ramanea sa acopere plecarea celorlalti, lasandu-se omorati pentru ca fratii lor sa traiasca mai departe, pentru ca adevarul sa fie ingropat pana la vremea momentului in care lumea obisnuita – nu aceea a conducatorilor – sa cunoasca profunzimea acestui „secret” – si multor altor secrete bine pastrate astfel.
Poate ca si acest fel de distributii ale cunoasterilor au facut subiectul incetarii liniilor de transmitere dincolo de 2012: adica atunci cand lumea nu va mai avea nevoie sa fie indrumata, caci se va obisnui singura sa isi creeze liniile de cunoastere pana acum doar subconstiente. Tot ceea ce a fost doar subconstient – va deveni pentru majoritatea oamenilor constient, sau oricum intr-o masa critica in stare sa schimbe fata lumii.
Iar dupa acceptarile esoteric-cunoscatoare ale celor din ziua de azi, cred ca pana in 2012 (daca nu chiar mai devreme, asa cum merg chiar acum supozitiile – dar mayasii oricum stiau mai bine subtilitatile acestei lumi) aceasta masa critica va fi intr-adevar salvarea spirituala a omenirii.
Salvare de sub tutela OFICIALULUI.
Stiau si ei (mayasii, la fel ca si multe societati secrete) ca, pe langa influenta biosistemului planetar, influenta ne-oficialului era fatza adevarata – dar ascunsa – a preotilor, saducheilor, savantilor afiliati structurilor suprastatale. Iar ceea ce era impotriva lor era de fapt forma de fiintzare a ceea ce numim SATANA – adica, printre altele – CEEA CE VA DESFIINTA LUMEA CONDUCERILOR SUPRASTATALE... Caci ele au creat aceasta denumire – Iisus doar a folosit-o pentru ca era cunoscuta in acea lume iudee de atunci... numeau asa infiltratiile, organizatiile sau cunoasterile care distrug LUMEA LOR... nici decum lumea NOASTRA, a celor simpli...
Iar aceasta nu conduce decat la apocalipsa lumii: ceea ce nu este decat revelarea in clar a adevarului, care va fi durerea celor care conduceau si conduc lumea... Schimbarea lumii se mai cerceteaza si azi (normal) felul in care se pot modifica perceptiile lumii, legaturile ei cu realitatea universala, care departeaza inca mase mari de oameni de la intelegerea felului in care isi pot cunoaste fortele spirituale. Numai necunoasterea duce la aservire: catre conducerile laice si religioase deopotriva.
Si familiale – la fel ... Dominatia este felul actual de fiintzare a multor familii, mai mult sau mai putin mascat, sub aura "binelui" de care familia este incredintata ca il ofera copiilor lor; dar care si-l impun: sotul – sotiei (si invers), prietenii – intre ei, sefii, directorii – subaternilor... si purtam amprentele lor peste tot unde ne ducem... Oamenii isi impun placerile... acceptarile, in functie de ceea ce este acolo, in subconstient, legat de obisnuintele lor si a celor pe care ii stiu ca fac la fel cu ei. Daca nu reusim sa ne cunoastem bine si sa actionam dupa cum suntem si vrem fiecare in felul sau, mergem mai departe pe liniile de aservire inconstiente sau foarte constiente. Pe care nu le mai discutam, pentru ca ne-am obisnuit asa... pentru ca asta e lumea in care traim... De acord, asa este, dar putem sa alegem sa nu facem ceea ce vedem si nu ne convine... Ramane de reflectat daca ne convine sa aservim si noi, la randul nostru...
Caci fratiile nu sunt pentru a ne impune punctele de vedere, ci pentru a lucra si a trai invatand sa ne cunoastem semenii, sa invatam cu ajutorul lor, sa invatam sa traim in felul nostru personal – dar impartasindu-ne experientele, trairile, din care invatam permanent. Este imbogatirea experientei totale de viata.
Si unde am ajuns la un moment dat cu puterea acumulata de a aplica – ne dam seama in etapa intuitiva, dupa care invatam si mai multe lucruri legate de ceea ce putem face pentru a estompa, prin alte cunoasteri, cele pe care nu le-am facut in mod constructiv, cu toate subtilitatile de rigoare... Si tocmai subtilitatile sunt cel mai greu de inteles acum, caci sunt multe, si numai discutand in cunostinta de cauza despre un aspect ne dam seama ca stim si altele, sau nu suntem consolidati pe unele si ne trebuie si altele pentru a ajunge in noi si noi profunzimi. De aceea traim astfel de timpuri ca cele de acum. Foarte complexe, bogate asadar in invataminte de tot felul.
Frumusetea consta in faptul ca nimic nu se termina, niciodata!!! (aceasta este parerea mea !!!)

Niciun comentariu: