Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI:

LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE ŞI CU MULTĂ FERICIRE !!!

Da, să îndrăznim să căutăm şi să ne păstrăm fericire în suflete !!! Fericirea poate fi ceva complicat, căci complicat e sufletul uman... Dar poate fi şi ceva simplu care să ne ducă sufletul către picul de nemărginire pe care îl putem simţi astfel !!!

DAR a o căuta şi a trăi fericirea este cel mai frumos şi omenesc lucru din această mică lume a noastră !!! Căci în fericire, tot ceea ce este mic devine uriaş, universal şi minunat prin însăşi minunea că există !!!

Mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis urări de Anul Nou şi vă doresc din tot sufletul să aveţi un an frumos şi bun, cu împliniri ce vor încununa curajul, demnitatea, frumuseţea sufletelor voastre !!!

Vă îmbrăţişez cu tot sufletul, dragii mei !!

sâmbătă, 20 septembrie 2008

SIMPLE NOTE: CU MÂNA PLINĂ..

Cum poţi găsi un loc unei raze de soare în mâna ta, când mâna omului este atât de plină de raze ??!!
Poate că razele soarelor pot mângâia mâna omului, îi pot oferi putere şi sensibilitate, să-i meargă până la suflet, să i-l însenineze şi să-l mlădieze... Să-i fie omului exemplu de străluminare prin lumea ce i-a fost oferită de drumul său către îndumnezeire: prieten al lumii, sfătuitor şi oferind ajutor prin lumina cu care îi este plin sufletul... şi mâna...
Poate de aceea nu avem nevoie să primim - ci mai curând să oferim...

Si totuşi, dacă nu învăţăm să primim, cum oferim altora invăţătură să primească, la rândul lor ??!!

Niciun comentariu: