Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

marți, 23 septembrie 2008

COPIII DE IERI SI COPIII DE AZI

Nu exista neaparat copii deosebiti, ci exista parinti mai deschisi acum decat in trecut - si este de comentat faptul ca numai UNII parinti sunt deschisi, chiar si acum - iar cest lucru il cunoastem bine, doar ca nu il asociemin mod extins fenomenelor cu care ne confruntam : daca TOTI COPIII ar avea parte de PARINTI DESCHISI la universalizare, am avea NUMAI astfel de copii; de fapt toti am fost asa, dar parintii nostrii au fost complet inchisi unor astfel de lucruri. Un alt aspect este acela al perceptiilor. TOTI AVEM SIMTURILE DEZVOLTATE, dar:
  • Perceptiile facilitate de propriile simturi sunt diferite de la om la om;
  • Corpurile sunt in mod egal dezvoltate, dar este foarte adevarat ca unele sunt mai deteriorate decat altele, in functie de mostenirea genetica pe care o are fiecare om in parte. Iar acest lucru se datoreaza eforturilor sustinute conducatorilor vremurilor anterioare de a estompa astfel de capacitati, in vederea formarii unor populatii obediente, supuse, lipsite de personalitatea pe care ei stiau foarte bine ca orice om o are din plin. Chiar si cele mai frumoase sfaturi spirituale au fost preluate si folosite in toate societatile umane in acelasi sens, pe care cu greu il putem descifra in zilele noastre si folosi in sensul lor originar. Asa cum in lume traiesc oameni care sunt mult mai putenic constienti de simturile corpului solid (decat de cele ale corpurilor fluidice), asa si in segmentul simturilor corpurilor fluidice: dublu-eteric (sau vital), astral, mental, cauzal, spiritual (sau buddhic), dumnezeiesc (sau atmic), enesic si supraenesic (corpuri specifice acelor spirite intrupate care au sarcini cu un grad mai mare de suprasolicitare a restului corpurilor) sunt oameni cu perceptii proprii mai dezvoltate, constienti mai multe de ele. Sau in masura apropiata de cele ale corpului solid.
Copiii de ieri au fost ascultatori de parintii lor. Spiritele care s-au pregatit de intrupare in zilele noastre au stiut astfel sa nu fie ascultatori. Revolta ramane subconstienta, revolta ii mobilizeaza, impotriva unei epoci cu oameni care au impus lucruri neadevarate si cu oameni care au acceptat astfel de impuneri. in functie de personalitatea fiecaruia, copiii pot fi mai recalcitranti sau mai echilibrati, uneori nu pot fi nici atat si prefera sa moara decat sa vada ca nu pot schimba lumea aceasta. Fiecare dintre ei poarta insa acest mesaj:
LASATI LUMEA SA SE SCHIMBE !!!
Cu siguranta ca vor reusi. Fiecare fel de a proceda al lor este indreptat catre UN SEGMENT DE POPULATIE MATURA FOARTE CLAR DELIMITATA. Sunt aceptati de multe ori azi; ieri...nu era inca posibil decat pentru o mica parte din populatie. Acceptarea vine din directia faptului ca NU MAI POT FI ASCUNSE CELE CARE ERAU ASTFEL PANA ACUM. Razboaiele au acutizat cautarea dezvoltarii capacitatilor extrasenzoriale, acolo unde pe senzorial toata lumea era buna; normalul nu mai era eficient in cazuri extreme. paranormalul deschidea drumul pentru din ce in ce mai multi oameni. Mai cu seama din poporul care nu mai putea fi tinut in fraul de pana atunci. Istoria secolului XX este aceea a impunerii omului de rand, chiar daca el a ramas undeva in umbra, in continuare, dar de acolo isi face bine de tot datoria de om liber, isi face sarcinile de a trai cu adevarat, dupa dorinta sa, chiar daca aparent ramane supus conducatorilor.
Astfel fiecare om isi continua felul de a fi, din care va invata dupa terminarea destinului care i-au fost limitele: superioare (ce a facut mai bun in viata sa) si inferioare (ce a facut mai rau in viata sa). Va sti sa accepte invatatura chiar a celor pe care i-a denigrat, deviat de la destinul lor, dar care si ei, la randul lor, au consolidat sarcina de a tolera asemenea inclinatii nedrepte - si din toleranta aceasta sa se ridice cu intelepciune si sa-si invete fostii dusmani de moment.
Generatia parintilor si bunicilor acestor copii de azi trebuie sa se analizeze in primul rand pe ei, pentru a intelege de ce lucrurile se petrec in lume in acest fel. Toate sunt legate de EI in primul rand. Nu este lumea aceasta "intoarsa pe dos" (cum spun multi dintre ei) ci sa accepte cele ce se petrec ca fiind rezultatul celor care au fost.
Si in functie de cele ce sunt acum - vor veni cele de maine...

Niciun comentariu: