Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

luni, 11 iulie 2011

O TREAPTĂ DE ÎNĂLŢARE A SPIRITULUI... (1)

Am primit următoarea temă de discuţie:

"INTREBARE: la nivel atomic se schimba tot (vezi schimbarea CARBONULUI), la nivelul functionarii de baza a omului creste alert frecventa rezonantei Schumann a Terei si implicit a pulsatiei electromagnetice a inimii omului, la nivelul sistemului solar TOTUL se modifica... CHIAR CREZI CA CE AM ADUNAT CA SI CUNOASTERE PRIN STINTA MAI ARE VREO INSEMNATATE ACUM?!"

Consider că este necesar să vedem şi tot textul care a fost adus în discuţie. Este foarte bine de ştiut tot ce scrie acolo.
După câteva cuvinde introductive în dezbatere, acest text va fi prezentat aşa cum l-am primit şi eu mai de mult pe mail.
În primul rând: nimic, nicăieri, nu este degeaba. Nimic nu este ceva singular, ceva care să se elimine total la orice mică schimbare de vremuri...
Nimic nu este iluzie, dar totul este trecător, aşa cum am mai discutat în articolele precedente. Singurul lucru care rămâne este experienţa acumulată de fiecare spirit în parte şi de toate la un loc.
Să reţinem că ceea ce trăim azi este de fapt o mică schimbare într-un şir de schimbări intersectate cu alte şiruri de schimbări, de frecvenţe diferite, cu viteze diferite, amplitudini diferite, direcţii diferite, cu secvenţe comune sau mai mult ori mai puţin depărtate unele de altele, dar simţindu-şi bine influenţele...
Sigur că aş putea să mă prevalez de faptul că ceea ce scriu are un oarecare caracter de noutate, care ne aruncă în cunoaşterea nouă, de tipul pe care îl numim ezoteric: acea cunoastere care face referire la ceea ce până acum era domeniul "nevăzutelor". Să fie adusă în faţă, studiată exclusiv, comparativ cu tipul cunoasterii de tip industrial, stiintific industrial, ca să spun aşa...
Dar nu este câtuşi de puţin aşa. Toate felurile de cunoaştere umană, pământeană, trebuie să se îmbine, să-şi împlinească sfera totală a înţelegerilor care numai în acest fel pot conduce la înţelegerea completă, de o mare complexitate, a spiritelor umane: sferă de cunoaştere care să ofere şi o înţelegere a tuturor trăirilor, şi o experienţă complexă pentru oferire de ajutor altor evoluanţi pe care îi vom ajuta cândva.
Şi nu numai că vom avea nevoie de ceea ce am trăit personal în acest ciclu de vieţi pământene, dar vom cunoaşte tot ceea ce omul, omenirea a realizat, pas cu pas, de-a lungul întregii sale experienţe pământene.
Fiecare dintre noi este un spirit întrupat, care îşi formează experienţă în diferite puncte ale universului. Deocamdată sa discutăm despre acest univers. Cunoscând şi consolidând totul, ceea ce numim sfera cunoaşterilor pământene se va dovedi a fi doar un punct de expansiune a cunoaşterii în viitor, printre multe altele. Un punct de sprijin pentru un infinit de cunoaşteri. Din toate punctele de vedere pe care le putem găsi pe Pământ + o infinitate – practic – care derivă din ele şi pe care încă nu le putem conştientiza. ÎNCĂ...
Numai aşa ne împlinim, undeva într-un viitor marcat de valuri de eternităţi efectiv trăite, învăţătura de adevăraţi creatori, dezvoltatori şi susţinători de universuri. În care se pot derula evoluţii pe care să le coordonăm, la rândul nostru – aşa cum am primit şi noi coordonare, ajutor, îndrumare, din partea celor înălţaţi faţă de noi, acum. Împreună cu ei. Căci universurile nu se ţin singure, ci prin uriaşa creaţie şi susţinere a Creatorilor lor... Creatori-lucrători care îmbrăţişează totul cu iubirea, adevărata iubire, a cărei rădăcină o aflăm noi aici, pe Pământ. Care nu se compară cu micimea celei pe care o conştientizăm noi, dar care îi este rădăcină...


Iată, aşadar, acel text de care vorbeam la început:

TRANSFORMAREA ALCHIMICA, DATORATA EMISIILOR SOLARE (IATA CE INSEAMNA, DE FAPT, 6 6 6)

       "Premiile Nobel in anul 2010, pentru Chimie si Fizica au fost acordate pentru cercetarile legate de atomul de carbon.  Premiul Nobel pentru Chimie a fost acordat la trei oameni de stiinta, pentru dezvoltarea unui set de instrumente privind modificarea atomilor de carbon, in timp ce premiul pentru Fizica a fost primit de doi fizicieni rusi pentru studiul lor asupra proprietatilor remarcabile ale graphenelor - un element structural de baza a unor carboni alotropi, inclusiv grafit.
        In timp ce se anunta Premiul Nobel pentru Fizica, Academia Regala Suedeza de Stiinte, a declarat: “atomii de carbon, baza tuturor formelor de viata cunoscute pe Pamant, ne-au surprins din nou.”
        Ei nu-si dau seama cat de importanta este declaratia lor; pentru ca ceea ce am vazut in graphene este doar o mica parte din minunile de care este capabil carbonul. In special ceea ce ne asteapta in viitorul foarte apropiat!
       Inainte de a dezvalui forma de carbon care va schimba fiecare aspect al vietii noastre, atat de complet si atat de drastic, aduc in atentia dumneavoastra evenimente legate de alte cateva stiri, din ultimele saptamani.
        Recent a existat un val de ingrijorare in cercurile stiintifice cu privire la descoperirea influentei Soarelui asupra dezintegrarii elementelor radioactive pe Pamant. S-a constatat ca un anumit tip de emisii ciudate ale Soarelui cauzeaza mutatii pe Pamant. Influenta sa asupra ratelor de dezintegrare ale unor elemente cum ar fi Carbon-14, a fost deosebit de ingrijoratoare si neasteptata. Atomii de carbon, dupa cum s-a declarat anterior, sunt componenta de baza a vietii, asa cum o stim; iar Carbon-12 este forma cea mai abundenta de carbon pentru aproximativ 99% dintre toate formele cunoscute de carbon. Acesta este izotopul de carbon, care consta din 6 protoni, 6 electroni si 6 neutroni – deci 6-6-6. Va suna familiar?
        Dupa oxigen, al doilea element cel mai abundent din corpul uman este Carbon-12. Prin incinerare corpul uman se intoarce in starea sa, de Carbon-12. Dupa hidrogen, heliu si oxigen, care sunt toate gaze, Carbon-12 este cel mai abundent element din Univers. Carbon-12 este, de asemenea, unul dintre cele 5 elemente care compun AND-ul uman. Astfel, Carbon-12 este intr-adevar, elementul cel mai important in ceea ce priveste viata, asa cum o stim astazi. Aceasta este, probabil, ceea ce se scria in Apocalipsa cu privire la numarul 666, care era numar de om (sau numarul fiarei). Acesta este numarul lui Carbon-12 care este baza corpului fizic al omului in legatura cu Universul fizic.
        Acest lucru este deosebit de semnificativ daca intelegem ce se asteapta prin aceasta transmutatie de Carbon-12, care va conferi Omului puteri supraomenesti si care va aduce un progres tehnologic pana la redundanta completa.
       Fiecare lucru are timpul sau: un timp pentru a descoperi, un timp pentru a sarbatori. Acum este timpul pentru a descoperi acest secret al tuturor secretelor, adica Secretul Alchimic al Pietrei Filozofale, care transforma, in sens simbolic, totul in aur. Secretul Elixirului Vietii. Secretul Ambrosiei, nectarul nemuririi !
        Pana la urma, Secretul Ascensiunii, deoarece functia sa principala este de a ajuta la Inaltare si la formarea unui Portal spre dimensiunile superioare.

SECRETUL CARBONULUI-7!
        Izotopul de Carbon-7, nedescoperit pana in prezent, are 6 electroni, 6 protoni si doar 1 neutron. Este un element echivalent  al sistemului energiei Kundalini, precum si cubului lui Metatron.
        Ca si elementul fier, care are capacitatea de a sustine un camp magnetic in jurul lui, Carbon-7 are capacitatea stranie de a crea campuri hiperdimensionale, cum ar fi campurile mentale. Astfel, se pot amplifica gandurile, multidimensional, la fel cum Fierul si Cuprul pot amplifica intr-un transformator campurile magnetice.
        Firesc, acest lucru se formeaza si in creierul adeptilor spirituali atunci cand acestia au experiente in afara corpului sau in timpul realizarii altor fenomene supranaturale, cum ar fi bilocatia, materializarea, etc. In timp se formeaza o stralucire, un halou (nimb de lumina) in jurul fiintelor extrem de evoluate, iar aceasta se datoreaza producerii in exces de neutroni, atunci cand Carbon-12 se transmute in Carbon-7, in interiorul creierului lor. Cu toate acestea, Carbon-7 se descompune foarte rapid in alte forme de materie; prin urmare este aproape imposibil de detectat acest element Carbon-7, direct in corpul uman.
        Istoria si Religia ne-au oferit mai multe indicii cu privire la identitatea acestui minunat element, prin notatii criptice, simboluri si texte enigmatice. Aceasta ocultare a fost necesara pentru protejarea cunoasterii, deoarece, ajunsa in maini gresite, ar fi putut duce la distrugerea acestei planete. Aceasta este puterea sa !
        Aceste riscuri predomina si acum, insa exista 2 motive principale pentru revelarea acestei cunoasteri in momentul de acum:
        1. Suntem acum in pragul celei mai mari si importante schimbari prin care umanitatea a trecut vreodata. A venit timpul ca toate secretele sa fie descoperite, implicit acest secret care a fost pastrat o lunga perioada de timp. Natura a vorbit, prin diferite semne, anuntand ca timpul pentru ca acesta sa fie dezvaluit, a sosit.
        2. Desi structura atomica si proprietatile acestui element minunat sunt relevate aici, este extrem de dificil de a sintetiza Carbon-7 intr-un laborator, in afara de scumpele acceleratoare de particule.
        In sistemul Kundalini, aceasta configuratie 6-6-1 este reprezentata de partenerii de sex masculin si feminin, prin cele 6 chakre inferioare plus a 7-a chakra, Sahasrara, care este neutra.
        In iudaism, Metatron, care este considerat a fi mediator al lui Dumnezeu, este adesea reprezentat printr-un cub format din 13 cercuri, din care 1 cerc central, inconjurat de 6 interioare si 6 exterioare.
        In crestinism, Da Vinci, in Cina cea de Taina, infatiseaza un moment inainte de rastignirea lui Hristos si, ulterior Invierea si Inaltarea, infatisata de o reprezentare simbolica a configuratiei 6-6-1, adica cei 6 apostoli asezati de fiecare parte a lui Isus Hristos.
        Este interesant de notat ca ambele energii Kundalini, Metatron si Hristos, sunt vehicule ale Maicii Domnului, chiar daca fac parte din sisteme spirituale diferite.
        Toate acestea sunt stiute de civilizatiile avansate de dincolo de planeta noastra, care au fost uitate de noi, peste milenii. Eliberarea acestor informatii, in acest timp, este de asemenea  menita sa accelereze Divulgarea Secretului. Aceasta cunoastere, are puterea de a amplifica mintea umana si va face ca toate progresele tehnologice si ale sistemelor economice sa devina complet redundante (adica sa contina informatii identice in mai multe parti ale aceluiasi sistem de informatii), deorece in timpul de manifestare al Abundentei care ne asteapta dupa 2012, tehnologia si banii nu vor mai avea nici o valoare.
         In perioada post Divulgare, mintea colectiva a Omului va suferi o schimbare cuantica expansiva. O masa critica a omenirii va trece de la o viata egocentric-materiala la o viata fara de ego, plina de iubire si spiritualitate.
Activitatea Soarelui, in aceasta perioada, va duce la  transformarea finala, care va fi transmutarea Carbonului-12 din AND-ul uman, in Carbon-7. Acest lucru va permite omului sa supravietuiasca dublului “cataclism” de schimbare a polilor si migrarii Noului Pamant spre dimensiunile superioare."
SURSA:
http://www.youtube.com/watch?v=b5_6R8YBlv4&feature=player_embedded

În partea a doua voi detalia câteva aspecte expuse în text şi lămuriri privind întrebarea care a fost adresată: din punctul meu de vedere, bunînţeles.

7 comentarii:

Unknown spunea...

sunt de acord că tot ceea este cunoştere e bun, se integrează. chiar dacă pentru tine, la nivel intelectual poate nu însemnă nimic legăturile microscopice dintre molecule, informaţia penetrează fluxul continuu al conştiinţei, înmagazinând-o.
câteodată chiar mi se întâmplă să citesc în răs-păr unele texte şi să extrag de acolo mai mult decât dacă aş fi făcut un studiu asupra textului. dar sunt sigur că poţi dezvolta puţin mai mult decât mine subiectul...

construind lumea din lumină ne vom întoarce din ce în ce mai aproape de sursă, dezvăluind frumuseţea chiar şi într-o aparent banală succesiune numerică. acolo unde e textura divină (peste tot :) ) e sens, e frumuseţe e iubire.

aştept cu interes continuarea şi de ce nu şi adăugirile din interacţiunile cititorilor.

Cristiana spunea...

Bună Flipi, hai să facem o mică discuţie - bună pentru toată lumea:
nu informaţia circulă şi pătrunde conştiinţa - chiar e bine că ai pus această problemă - ci din circulaţiile fluxurilor atrase în feluri diferite, formând elemente şi evenimente diferite, spiritul are obişnuinţa să descifreze sensurile şi "citească" "semnele", devenirile. La fel cum răsăritul soarelui nu este informaţie decât pentru un om - pentru o plantă este hrană, pentru anumite animale este timpul de culcare, pentru altele - de sculare. Aşa se formează, se acumulează experienţa. Asta numim informaţie pe diferite trepte de evoluţie - spirituală.
Fluxul conştiinţei este tot radiaţie, provenită de la structurile monadice. Fluxul descifrărilor circulaţiilor - pe care o numim, ca efect de nivel uman: informaţie - are influenţă asupra obişnuinţelor noastre de manifestare, asupra formării atitudinilor noastre.
Încă ceva. Nu noi construim lumea de Lumină - ci Lumina este construită de Creatorii tuturor lumilor şi adusă spre odihna şi noua serie de învăţături ale tuturor spiritelor. Noi învăţăm să o folosim şi să ne păstrăm atitudinea de lumină, de iubire a vieţii noastre şi a tuturor vieţuitoarelor Pământului, de protejare a planetei şi, în direcţia acestei iubiri şi înţelegeri complexe: să regenerăm noi înşine planeta. Şi să procedăm în acelaşi fel oriunde ne-am afla în orice loc din univers - adaptând doar cunoaşterea noastră la condiţiile locale, aş cum vom învăţa de la ajutătorii noştri. Căci ştim multe - dar nu ştim totul !! Când vom ştii şi mai multe, vom conştientiza că învăţătura nu se sfârşeşte niciodată.
Şi ne vom bucura !!

Cristiana spunea...

PS: Sper că ai spus la modul peiorativ: "chiar dacă pentru tine, la nivel intelectual poate nu însemnă nimic legăturile microscopice dintre molecule"...
As dori din tot sufletul să nu creadă cineva că eu fac aici ceva doar de nivel intelectual... deşi, da! mă străduiesc să descriu în cuvinte ceea ce se poate percepe cu simţurile corpului fizic+cu alte simţuri decât cele ale corpului fizic... Iar aceasta este un fel de munca intelectuala.
Studiile expuse aici presupun o pătrundere dincolo de nivelul molecular. Presupune studiul dincolo de pământul şi apele planetei, dincolo de carnea trupului, dincolo de timpul naşterii cercetătorului, şi dincolo de timpul existenţei noastre în preajma Pământului, în viitor. Nu este un exerciţiu de gândire, după ce am citit cărţi mai mult sau mai puţin cunoscute... Sincer, nu am citit prea mult în viaţa, mai mult decât un om normal care a luat viaţa în serios. Dar am studiat şi nu mă opresc din studiu.
Uneori mai primesc texte spre dezbatere şi le iau in serios, căci oamenii chiar doresc să se orienteze prin toate părerile contradictorii de pretutindeni. Au înţeles seriozitatea cu care abordez temele de cercetare şi faptul că atunci când nu ştiu - nu brodez.
În părţile următoare voi marca cele care mi s-au părut mai puţin corect înţelese sau care ar putea oferi confuzie în continuare.

Unknown spunea...

în primul rând să trecem peste acvatismul inerent al cuvintelor mele şi să traduc. era o generalitate şi mă refeream la cititor, că informaţia aceea nu are însemnătate pentru cititor pentru că nu are fizic apartaul de cunoştinţe necesar pentru a îl decela. sau îi lipsesc cunoştinţele.
ceea ce e peste, acel val continuu de radiaţie, unduitor, acţionează în aşa fel ca sufletul să îl perceapă şi să extragă din el esenţialul acela care îl poziţionează şi îl direcţionează şi încă ceva ce nu pot exprima... să înţeleg.
înţeleg că am trunchiat cumva imaginea şi accept corectura cu bineţe şi în acelaşi timp vreau să te asigur că nici măcar pentru o clipă nu m-am gândit că ceea ce împărtăşeşti aici nu este valoare în sine ca informaţie oricum ai privi-o. să ştii că nu obişnuiesc să comentez decât dacă simt că am ceva de spus şi de obicei constructiv, atât cât pot eu conştientiza prezenţa anumitor informaţii sau tendinţe în oceanul percepţiilor pe care le am şi în maricea evenimentelor momentului prezent.

după cum observi eu încerc să îmi explic informaţiile de aici datorită faptului că mi se pare că se integrează foarte bine cu ceea ce intuiesc dar nu reuşesc foarte exact să pun în cuvinte şi, trebuie să recunosc, aici reuşesc să găsesc şi informaţii noi şi foarte bine exprimate, dezvoltate.

şi sunt convins că nici nu trebuie să citeşti prea mult, trebuie să pui sufletul să lucreze, nici să nu excluzi pentru că trebuie să fie echilibru în toate, dar pentru fiecare procentul diferă în funcţie de deschiderea pe care o are şi de modul de abordare a tematicilor.

mulţumesc şi o seară frumoasă!

Cristiana spunea...

Eu îţi mulţumesc pentru absolut totul, Flipi!!
Da da !! Şi nicidecum în ultimul rând pentru acel cuvânt minunat pe care l-ai adus aici! "Bineţe"!!..............

Anonim spunea...

Citesc...si citesc...si citesc...si nu ma mai opresc!...culeg cu nesat informatii....imi ascult intuitia...incerc sa inteleg si astept sa simt, sa pre-simt....sa vad....sa pre-vad....
Pot spune doar ca singura certitudine pe care o pot exprima in cuvinte acum este nerabdarea!...neastamparul interior... izvorul intrebarilor "cand?", "pana cand?"....o nevoie a perceptiei schimbarii la modul concret mai mult decat la modul subtil...ca a unui copil care asteapta bomboana dupa ce prea mult timp i s-a spus ca o va primi daca va fi cuminte...iar el este cuminte....cel mai adesea... :) si tot intreaba "acum pot primi bomboana?"....."dar cand???"...

Cristiana spunea...

Scuze pentru întârziere... Am si eu câteva zile de vacanţă...

Da, este o schimbare tăcută... o revoluţie tăcută, cum scria Marius într-un art. al sau
http://cristiana-blogulunuiomcuminte.blogspot.com/2011/07/un-raspuns-la-articolul-revolutia.html
Schimbarea chiar vine din interior ...acel fel de interior care înseamnă de fapt (lucru puţin înţeles şi de regulă rejectat, ceea ce ne duce cu gândul prea departe, determinând sărirea peste etape): chiar corpurile noastre se schimbă şi ne permit multiplicarea şi întărirea percepţiilor.
În mod eronat credem că materia este inteligentă şi ea se schimbă, iar noi o putem dirija pentru că e inteligentă dar e oarbă... De fapt ea se dezvoltă pentru că are puncte de dezvoltare inteligent puse acolo unde trebuie fiecărui spirit în parte, pentru că corpurile noastre sunt creaţie divină...
Pe de altă parte, noi credem că numai omul se "mişcă" în acest spaţiu... Dar nu e aşa. Toate vieţuitoarele planetare se schimbă, mai mult, planeta, steaua care ne guvernează, totul se schimbă, stelele de pe cer, cerul cu totul...
Noi credem despre toate acestea că acum totul va da peste noi... De fapt este o perioadă de trecere, în care trăim cele ale viitorului cu disponibilităţile trecutului apropiat şi ale prezentului Întotdeauna, în orice schimbare spirituală, evolutivă, deschiderile se fac din momentul imediat anterior, pentru ca totul să se facă fluid, pornind din obişnuinţele cele mai recente ale spiritului.
Dragă Anonim... eu cred că aceasta e "bomboana" noastră de acum, conştientizări de acest fel şi trăirea cu echilibru în aceste vremuri, aşa cum curg ele acum... Sunt o mulţime de lucruri noi de perceput, de învăţat, de înţeles, atât din cele pe care începem să le percepem, cât şi din relaţiile care se nasc acum între noi.
Mai vorbim în continuare, mai scriu...