Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

CU ADEVĂRAT HRISTOS A ÎNVIAT !

Post scriptum: "Gândurile" anterioare le regăsiţi pe partea dreaptă, în Chatango.


luni, 4 iulie 2011

ÎNVĂŢĂTURĂ...

Un om spune ceva...
Toată lumea se foloseşte de ocazia faptului că omul a spus acel "ceva".
Despre cei care folosesc în mod pozitiv cele spuse - se spune că a învăţat din acel "ceva"...
Despre cei care folosesc în mod negativ, răstălmăcit, pervers - se spune că sunt profitori...
Unii se supără pe ceilaţi, se dispreţuiesc reciproc, se atacă, se agresează...
Să nu uităm că toate sunt etape de învăţătură, iar profitorii vor ajunge negreşit, prin evoluţiile lor, să se folosească în mod pozitiv, înălţător, de orice împrejurare, pentru a învăţa mereu câte ceva.
Să nu uităm, de asemenea, că cei care se necăjesc la început pentru deteriorarea mesajului lor adresat cu tot sufletul, din toată inima, cu tot respectul, au trecut cândva prin etapa celor dintâi, şi vor ajunge la rândul lor, prin evoluţiile proprii, să simtă doar compasiune pentru cei care nu se pot deocamdată ridica la un nivel îmbucurător pentru toată lumea din jur. Să îi înţeleagă şi să aştepte liniştirea lucrurilor, pentru a-şi oferi treptat, cu răbdare, învăţătură nouă care poate fi oferită pornind de la asemenea situaţii.

Niciun comentariu: