Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)luni, 4 iulie 2011

ÎNVĂŢĂTURĂ...

Un om spune ceva...
Toată lumea se foloseşte de ocazia faptului că omul a spus acel "ceva".
Despre cei care folosesc în mod pozitiv cele spuse - se spune că a învăţat din acel "ceva"...
Despre cei care folosesc în mod negativ, răstălmăcit, pervers - se spune că sunt profitori...
Unii se supără pe ceilaţi, se dispreţuiesc reciproc, se atacă, se agresează...
Să nu uităm că toate sunt etape de învăţătură, iar profitorii vor ajunge negreşit, prin evoluţiile lor, să se folosească în mod pozitiv, înălţător, de orice împrejurare, pentru a învăţa mereu câte ceva.
Să nu uităm, de asemenea, că cei care se necăjesc la început pentru deteriorarea mesajului lor adresat cu tot sufletul, din toată inima, cu tot respectul, au trecut cândva prin etapa celor dintâi, şi vor ajunge la rândul lor, prin evoluţiile proprii, să simtă doar compasiune pentru cei care nu se pot deocamdată ridica la un nivel îmbucurător pentru toată lumea din jur. Să îi înţeleagă şi să aştepte liniştirea lucrurilor, pentru a-şi oferi treptat, cu răbdare, învăţătură nouă care poate fi oferită pornind de la asemenea situaţii.

Niciun comentariu: