Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)marți, 3 mai 2011

MI-S BOLNAV DE "DRAG-DE-SANATATE" !!

http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/doua-noi-tulburari-de-alimentatie-adultii-mofturosi-la-mancare-si-orthorexia-8196098
Nu recomand acest articol pentru ca mi se pare corect, ci dimpotriva. Este ca si cum as dori sa trag un semnal de alarma asupra carui punct au putut ajunge cei care nu mai stiu ce sa releve pentru a ne incredinta ca suntem bolnavi. Aici: bolnavi de drag de sanatate...
Nu vreau sa va rapesc prea mult timp... Vreau sa va intaresc in dorinta de a manca natural, cat mai natural. Asa cum scriu de multi ani, alimentatie naturala nu inseamna neaparat alimentaţie vegetariana. Fiecare om are dreptul sa aleaga ceea ce doreste sa consume. Alimentatie naturala, pe cat posibil cat mai naturală, inseamna consum de produse cat mai putin industrializate. Si asa suntem obligati sa consumam produse modificate genetic, produse crescute in saci de plastic si nu in pamant bogat vitalizat de catre matricea eteric-astrala a planetei. Nici Pamantul nu mai este ceea ce a fost odata... Haosul vital si emotional actual al omenirii este legat si de saracirea hranei noastre de multe elemente vitale:
  • de minerale, metale si cristale, scoase la suprafata in mod salbatic de civilizatiile care s-au perindat pe planeta; care in mod normal ar trebui sa imprastie din belsug in masa pamantoasa fluxuri moleculare bogate in energiile lor specifice, pe care plantele sa le preia prin hranirea lor;
  • de radiatia solara, cosmica in totalitatea ei,  reflectata de  suprafetele-oglinda (lucioase) ale constructiilor noastre,  saracind astfel pamantul si apele de beneficitatea bogatiei sale.
In acest fel omul contribuie astfel la saracirea vegetatiei de o hrana energetica deosebit de importanta, creind biosistemului planetar conditii aflate departe de felul celor care ar fi putut exista, daca omul ar fi dezvoltat viata sa in mod echilibrat.
Macar noi, cei care avem cat de cat dorinta de a intelege universul in care traim, sa fim puternici si sa nu credem astfel de lucruri. Sa credem cu tarie in importanta hranei naturale, iar prin incredintarea noastra sa intarim si pe cei din jurul nostru.
Nu vreau sa arat cu degetul catre cei care sunt de fapt adevaratii departati de realitatea umana. Vorba mail-urilor: cand arati cu degetul catre cineva... un deget este spre persoana indicata si 3 degete catre sine !!!  :)) !!!!!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Alimentatie trupului, muzica sufletului...
http://www.trilulilu.ro/petreradu1/35f65cc7d8462f

Cristiana spunea...

MULTUMESC, ANONIM !!!!!!
Mi-ai oferit cateva momente splendide !!
Ascult in continuare!! Merg acum sa pun si pe facebook, sa se bucure cat mai multi in lumea aceasta uneori atat de trista... Ai dreptate, muzica este hrana sufletului ....
Toate cele bune si frumoase !!

Nima spunea...

Multumesc ! Am "mancat" cu placere din cuvantul tau .
:-*

Cristiana spunea...

Multumesc si eu, Ni !!! Iertata sa fiu ca nu pot comenta de la serviciu... Dar m-am bucurat ca acest scurt cuvant a fost o cescuţă cu lapte dulce si curat!!!
Te imbratisez cu mult drag !!!