Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

sâmbătă, 19 februarie 2011



Îmi cer iertare de întârziere... săptămâna aceasta am avut de reglat ceva la computer... dar totul este rezolvat si în curând continuăm!
Sper sa va placă acest filmuleţ !!! Vă îmbrăţişez din toată inima!
Chris

2 comentarii:

Ryanna Pop spunea...

un weekend minunat şi cu linişte în suflet,îţi doresc..te îmbrăţişez cu mare drag,
ryanna!:)...

Cristiana spunea...

Ryanna, scumpa mea!! Mi se facuse dor de tine!!! Recunosc ca am intrat foarte putin pe bloguri, caci am avut de rezolvat cateva aspecte la computer. cand am putut am mai intrat... pe unde am putut da ajutor, pe ici pe colo!!
Sper ca esti bine!! iti doresc si eu week end placut, sanatate si... o cafeluta placuta maine dimineata!!! Aveam si eu bunul obocei sa ma conversez la cafeluta in trecut ( cand nu eram atat de cuprinsa de treburi la serv.) iar acum, cand pot, mai fac conversatie pe facebook la prima ora!! Mi am amintit vazand ca si tie iti place sa faci conversatie la ... cafeluta !!!
Te pup !!