Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)sâmbătă, 19 februarie 2011Îmi cer iertare de întârziere... săptămâna aceasta am avut de reglat ceva la computer... dar totul este rezolvat si în curând continuăm!
Sper sa va placă acest filmuleţ !!! Vă îmbrăţişez din toată inima!
Chris

2 comentarii:

Ryanna spunea...

un weekend minunat şi cu linişte în suflet,îţi doresc..te îmbrăţişez cu mare drag,
ryanna!:)...

Cristiana spunea...

Ryanna, scumpa mea!! Mi se facuse dor de tine!!! Recunosc ca am intrat foarte putin pe bloguri, caci am avut de rezolvat cateva aspecte la computer. cand am putut am mai intrat... pe unde am putut da ajutor, pe ici pe colo!!
Sper ca esti bine!! iti doresc si eu week end placut, sanatate si... o cafeluta placuta maine dimineata!!! Aveam si eu bunul obocei sa ma conversez la cafeluta in trecut ( cand nu eram atat de cuprinsa de treburi la serv.) iar acum, cand pot, mai fac conversatie pe facebook la prima ora!! Mi am amintit vazand ca si tie iti place sa faci conversatie la ... cafeluta !!!
Te pup !!