Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Să nu ne imaginăm că misiunea sfinţilor se termină odată cu trecerea lor dincolo de fiinţă. Munca lor merge mai departe, într-o deschidere uriaşă în volum, calitate şi profunzime...
LA MULŢI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTĂ ÎNDRUMĂRILE DE NUME ALE SFINŢILOR PETRU ŞI PAVEL !!!

Post scriptum: "Gândurile" anterioare le regăsiţi pe partea dreaptă, în Chatango.


sâmbătă, 19 februarie 2011Îmi cer iertare de întârziere... săptămâna aceasta am avut de reglat ceva la computer... dar totul este rezolvat si în curând continuăm!
Sper sa va placă acest filmuleţ !!! Vă îmbrăţişez din toată inima!
Chris

2 comentarii:

Ryanna spunea...

un weekend minunat şi cu linişte în suflet,îţi doresc..te îmbrăţişez cu mare drag,
ryanna!:)...

Cristiana spunea...

Ryanna, scumpa mea!! Mi se facuse dor de tine!!! Recunosc ca am intrat foarte putin pe bloguri, caci am avut de rezolvat cateva aspecte la computer. cand am putut am mai intrat... pe unde am putut da ajutor, pe ici pe colo!!
Sper ca esti bine!! iti doresc si eu week end placut, sanatate si... o cafeluta placuta maine dimineata!!! Aveam si eu bunul obocei sa ma conversez la cafeluta in trecut ( cand nu eram atat de cuprinsa de treburi la serv.) iar acum, cand pot, mai fac conversatie pe facebook la prima ora!! Mi am amintit vazand ca si tie iti place sa faci conversatie la ... cafeluta !!!
Te pup !!