Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

vineri, 20 noiembrie 2009

BLOGUL DE AUR

Multumesc din tot sufletul pentru acest cadou, pentru aprecierea pe care nu o merit intotdeauna, caci efortul poate fi mare, dar priceperea este marunta..
Ma gandesc ca titlul este cam pompos, mai a la ...Walt Disney pe care l-am cam gandit de rau saptamana asta (!!!) distribuind pe mail un material privind activitatea lui cam dubioasa... Doamne iarta-ma!!...
Dar este un gest pe care il primesc cu toata modestia de care pot fi in stare...
Multumesc lui Dan Ioanitescu http://www.rodulpamantului.blogspot.com/
si prietenilor sai, si ai mei, care ma incurajeaza, ma sustin si ma ajuta sa fac tot ceea ce imi este omeneste posibil sa tin Steagul Cunoasterii sus, cat mai aproape de locul de unde sufletul Marilor Ajutatori ai Pamantului nostru imbratiseaza cu iubire intreaga Fire !!
Multumesc, Dan!! Multumesc tuturor!!
Cu acest prilej incurajez toti bloggerii seriosi, constiinciosi, sensibili si iubitori de oameni din intreaga lume, iar nominalizarea de mai jos este o doar o palida enumerare intr-un moment de pauza de lucru. Cand voi mai avea un pui de timp, voi mai adauga chiar la lista mea de bloguri altele noi!!
http://wwwsubliminart.blogspot.com/
http://requiem-for-a--dream.blogspot.com/
http://serbantomsa.blogspot.com/
http://bluefleur-de-lys.blogspot.com/
http://corasand.blogspot.com/
http://with7flowersinmyhair.blogspot.com/
http://blognaiv.blogspot.com/
http://paxmentis.blogspot.com/
http://gabitzubitzu.blogspot.com/
http://eu-sunt.blogspot.com/
http://heramariana.blogspot.com/
http://portocaliiauriiaipasariiarc.blogspot.com/
http://astharte.blogspot.com/
http://e-some1.blogspot.com/
http://ceai-si-cafea-de-dimineata.blogspot.com/
http://alinastanciu.blogspot.com/

Am preluat si eu regulile de la Dan, le puteti urmari mai jos:
1. afişarea premiului; (copy & add photo);
2. afişarea linkului celui care a acordat acest premiu;
3. oferirea lui catre 10 bloggeri sau cati doriti voi.;
4. informarea bloggerilor prin mesaj.

Va imbratisez cu drag pe toti !!!

17 comentarii:

gabi spunea...

Multumesc Cristiana ca te-ai gandit si la mine atunci cand ai facut aceste nominalizari.
Te imbratisez, Om Bun !!!
Am mai primit acest premiu de doua ori insa, de data aceasta mi se pare special venind de la tine.

Şerban Tomşa spunea...

Îţi mulţumesc mult, draga mea prietenă. E atât de multă lumină în viaţa noastră, fiindcă tu exişti şi ne eşti aproape...

Anonim spunea...

Sustin si eu demersul acordarii acestui premiu catre "Blogul unui om cuminte" ca reprezentant/a al/a celor fara blog !!!!
:)

Cristiana spunea...

Gabi, Serban, multumesc pentru aprecierile voastre!! Vorba lui Dan... poate ca meritam !!!

Draga Anonim draga!!!
Chiar ma gandeam ca scriu despre bloggeri si de fapt am mai multi cititori fara blog decat cu blog !!! si ma gandesc cu drag la voi toti!!
Caci am atatia cititori prieteni deja, ne simtim apropiati doar pentru ca schimbam astfel de ganduri, si ma bucura cum nu stiti voi de mult cand vad cum cititi in fiecare zi !! de la 7 dimineata la 2 3 noaptea, din jumate in jumate de ora intra cineva sa citeasca... Bine poate spune oricine ca pe alte bloguri intra 10 pe minut... dar nu discutam despre lucruri simple sau comune, sensibile, e drept, frumoase, e drept, dar simple si odihnitoare...
De aceea am scris si acele cuvinte la deschiderea blogului, pe partea dreapta... Pentru ca apreciez in mod deosebit efortul pe care il faceti!!
Multumesc mult pentru cuvintele tale frumoase!! Ma straduiesc, priceperea este inca mica, dar ma straduiesc in continuare!!
Week end odihnitor!! Tuturor!!
Cu mult drag, Cristiana

Anonim spunea...

Stii ce m-a atras IN PRIMUL RAND aici?
Cuvantul "CUMINTE" din titlu.
Si ideea de dualitate a sensului sau (daca il transformam putin).
Si, mai ales, mi-au placut sensurile acestea, la propriu:
- cuminte
- cu minte
Iar combinatia lor ne da superlativul unei aspiratii!
Cuminte cu minte! Asta da, mi-am zis. De aici se poate invata ceva bun. Si m-am convins ca am muuuuulte de descoperit aici. Ma bucura lucrul asta, dar ma si sperie. Voi ajunge vreodata sa cuprind atat?

Cristiana spunea...

Multumesc mult pentru cele pe care mi le spui, este frumos si in acelasi timp incurajator. Cu toate acestea, din punctul de vedere al multora eu nu sunt cuminte!! ...pentru ca liberul arbitru este cartea mea de capatai. Si multi vor sa acapareze...
Dar eu zic ca sunt un om cuminte pentru ca mintea mea este chiar cuminte!! A devenit cuminte pentru tot ceea ce scriu si m-a ajutat mult in acelasi timp in viata de toate zilele. Dar eu nu spun ca ar trebui sa fie toata lumea asa, daca cineva doreste, experienta mea poate fi de folos.
Blogurile acestea sunt de fapt niste deschideri pentru un site pe care il doresc a fi pus pe roate cat mai repede... desi semnele sunt ca nu se prea poate... Dar o creionare palida a ceea ce vreau eu cred ca se poate, curand. In orice caz, acum, in aceasta saptamana voi aranja pe cat posibil studiile pe etichete noi, astfel incat se vor putea citi, cred eu, cu mai multa coerenta. Unele vor fi remodelate ca sa fie intelese mai usor.
Nu-mi pare rau ca nu am facut toate acestea mai de mult, pentru ca ultimele luni au fost deosebit de frumoase, de fructuoase...
Eu as dori sa aiba multa lume curaj si incredere in propria minte, caci fortele noastre mentale se dezvolta, prind claritate, se indreapta catre intelegeri profunde, cu puteri pe care nu ni le cunoastem, dar sunt, cu siguranta !! Nici eu nu am crezut, pana ce nu am simtit!!
Si nu sunt lucruri grele. Doar cateva idei despre evolutiile prin universuri pot parea mai complicate, daca le remodelez, si acelea vor fi destul de usor de parcurs.
Daca dorinta este, realizarea vine!!
Daca te simti intre timp atras/a de altceva... eu ma bucur de fiecare om care isi gaseste drumul in viata!! Liber, avand bucuria de a alege!!
Oricum, eu iti doresc drum bun!!

hera mariana spunea...

Draga Cristiana, iti multumesc foarte mult, mai intii pentru faptul ca mai inclus intre prietenii tai, mai vechi, pe care cred ca ii cunosti personal, si care sunt blogari instruiti, nu invatacei ca mine; iti multumesc f. mult si pentru apreciere, care am mari indoieli ca as merita-o, pentru blogul meu. Dar desigur accept darul si sunt de-a dreptul mindra ca l-am primit.
Acum va fi o problema cum si cui il trimit eu...
Te imbratisez cu drag.

DaenIris spunea...

Multumesc, Cristiana.
Ce sa zic mai mult, decat ca sunteti cu totii niste oameni deosebiti, de la care invat pe toate planurile, in fiecare clipa.
Si-mi sunteti dragi si ma bucur ca v-am intalnit si... oricat de egoist suna, am nevoie de voi!

Anonim spunea...

Foarte drăguţ. Mi se pare firesc să primeşti un glob de aur pentru un blog de aur. Îl meriţi din plin. Continuă tot aşa!

Numai bine.

Dan Ioanitescu spunea...

Ce frumos!!! Plutesc bloguri de aur peste tot!!! :))))

Iti multumesc frumos preacuminte Cristiana ca m-ai recadorisit... :)
BLOGDAPROSTE! cum zice prietenul meu Dan Iancu! Sa fie primit!:)

Ce volei frumos vom juca noi amandoi, pentru ca si tu mai ai bloguri... pe care poti primi, fireste! :)

Cristiana spunea...

Dane, eu raman, in capul meu cu straturi multe, cu momentele in care desenele ne-au jalonat intalnirile, prin anii Pamantului !! In special imi aduc aminte, printre altele, de desenele tale in revista ASEului, unde am vazut pt. prima data piramidele!! Si exclamatia mea fara sens, de atunci: Piramidele mele!! Pe urma, rusinata, mi-am varat repede capul sub perna, de parca m-ar fi auzit cineva... Am pastrat revista aceea pana acum vreo 20 de ani, am aruncat-o odata cu desenele mele vechi, si altele nu am mai facut... Mi se parea joaca unui copil in vremuri atat de indepartate, incat nu intelegeam de ce ochii mi se umpleau cu lacrimi cand priveam la ele si simteam imediat vanticel fierbinte peste obraji si miros de flori ca de oleandri... cu altceva nu puteam compara in viata mea...
De aceea, iata, SUBLIMINART, da.. sublim in arta, sublimul fluid al artei care ascunde in ea mult mai mult adevar decat acela din vorbele sau faptele noastre pe care le credem foarte constiente.. dar cat subconstient ascund ele... da, SUBLIMINART ramane dintre toate blogurile tale, cel preferat al meu... Sa nu te superi, toate imi sunt dragi, dar lasa ma si pe mine sa fiu un pic fidela tineretii mele!!
Apropos, nu mai ai niste desene cu piramide??

Cristiana spunea...

Si da, parca ar fi un pom de craciun cu globulete de aur impodobit frumos !!!

culegătoarea de dimineți spunea...

îţi mulţumesc din suflet, Chris!dar sincer...nu prea merit :))
Îţi mulţumesc că te-ai gândit şi la mine. Îţi întorc cu mult drag acest cadou!

Te îmbrăţişez şi îţi doresc numai lumină!

xia spunea...

cu drag, un DAR DIN DAR...

do re mi spunea...

Va multumesc din suflet, faceti ce faceti si-mi aduceti numai bucurii santeti minunata ,am pus si eu acum premiul pe blog . Ma bucur ca ne-am regasit, chiar mi-era dor de dvs si v-am dus dorul pe forum ,imi pare rau ca nu a-ti mai intrat pe acolo.
In ce va priveste vi se potrivesc perfect urmatoarele fraze extrase din Delfini ,ingeri si Et .

Personal am incredere ... ca exista o astfel de lucrare [ o anumita lucrare necesara pentru un maret scop Cosmic ] si ca exista oameni care o inteleg intr-un mod care evident ,Nu Este Vizibil La Suprafata ,.Asta inseamna ca ,intr-adevar pe Pamant exista o Viata Dubla .Una este viata vizibila externa ,la care trebuie sa partcipam cu totii ,iar cealalta este o viata invizibila ,in care putem sa participam ,daca alegem sa o facem .Intr-un fel ,am putea spune ca prima viata este o viata cauzala ; adica ,in acea viata ,cauzele care exista in trecut produc rezultate care sunt experimentate in prezent si care vor fii duse mai departe ,in viitor ....
Desigur ,ea are denumiri precum '' sansara'' si '' roata vietii '' si asa mai departe ,,dar intr-un fel foarte simplu ,este viata obisnuita pe care o traim cu totii .

Cealalta viata ,cea de-a doua ,este non -cauzala ,ceea ce inseamna ca ea exista numai in masura in care este creata .ESTE VIATA CREATIVITATII .Fiecare act creator executat corect este un mijloc de a participa la viata aceea .Iar cautarea creatiei este cautarea acestei vieti .
Aceasta se intelege prin cuvantul Lucrare ,iar cand vorbim despre '' lucrare '' sau despre '' Marea Lucrare '',aceste cuvinte se refera la lumea invizibila care trebuie creata continuu ,pentru ca ea sa fie .Pentru aceasta suntem chemati ,daca ne este menita o implinire accelerata .Pentru a patrunde in acea lume ,Trebuie Sa Avem Dreptul Sa Fim In Ea,iar pentru asta trebuie sa aducem in ea ceva ce am facut noi insine .Primul si cel mai simplu lucru pe care putem sa-l aducem este propria noastra capacitate de a transforma energia si ca urmare ,de a participa la Creatie .

SAnteti o Creatoare si-mi santeti tare draga .
multumesc

Cristiana spunea...

Ce frumos... DoReMi!!! Dar te rog frumos de tot sa nu ma mai domnesti, ca tot copiii lui Dumnezeu suntem cu totii!! Sunt Cristiana si gata!! Cine vrea domnie, formule de politete excesiva... foarte frumos din partea lui!! eu insa... NU!!!
Dar multumesc mult pentru aprecieri, incerc sa fac si eu ce pot deocamdata - dupa ce imi voi castiga independenta (pensia!!!) o sa fie cam cum vreau eu, mai frumos , mai coerent, mai complex.
Dupa catalogarile mele... nu sunt Creatoare nicidecum!!! Sunt un ajutator... care invata sa ajute!!!
Si are lipsuri cu duiumul, dar se straduieste sa echilibreze "balanta" pe cat posibil!!
Cat despre motivele pentru care am disparut din peisajul in care m-ai cunoscut... nu am nici o vina, cred eu, dar e poate mai bine asa. Ceea ce am de spus, spun fara teama, fara retinere, fara sa-mi se atraga cineva atentia in fel si chip. Scriu pe blogurile mele. Si atunci totul este bine si frumos.
Mai voiam sa-ti spun ca eu urmaresc blogul tau de ceva timp... fara sa stiu ca esti Mirey pe care o cunosteam eu, mi-a atras atentia denumirea blogului!! Bine, sunt si foarte ocupata cu 1000 de chestii in acelasi timp si nu fac decat sa ma odihnesc pe blogurile voastre, de aceea rar cand ma uit la cine a scris. Daca imi place si ma face sa ma simt bine, restul nu mai conteaza!! Tocmai schimbasem template-ul la site-ul meu in perpetua devenire, si pusesem ceva portocaliu, luminos, cu aspect de portocala!! Cand... pac! imi apar in fata ochilor... portocalii aurii ai pasarii arc !!! Si uite asa s-a scris istoria!!!
Te imbratisez cu mult drag si te astept ori de cate ori ai placerea si curiozitatea sa-mi cunosti parerile!!

Dănu spunea...

Multumesc frumos Cristiana :) Am afisat si eu premiul si am laudat niste oameni speciali, de aur, asa :)