Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

duminică, 4 iunie 2017

RUSALIILE ANULUI 2017

Am discutat despre Rusalii de-a lungul ultimilor ani în mai multe articole:

Este bine ca Rusaliile să fie percepute ca un fenomen natural care, la fel ca şi altele, a fost accentuat de Iisus ca lucrare condusă din straturile dimensionale în care s-a retras dânsul după ieşirea din întruparea fizică, cu corp fizic. Şi a fost o lucrare bazată pe fenomenologia naturală a planetei, urmare a acelor lucrări pe care le-a realizat în continuare între Înălţare şi Rusalii, începute de fapt din momentul întrupării sale omeneşti: lucrări asupra corporalităţii omeneşti în general – nu numai asupra apostolilor. Dar este tot atât de adevărat că a efectuat lucrări asupra corporalităţii apostolilor, pentru ca ei să reziste mult timp în preajma dânsului, chiar dacă numai atunci când se retrăgea în rugăciune lucra spre întărirea întregii planete. 
O asemenea lucrare a fost realizată însă nu numai asupra corporalităţii umane: era absolut necesară, pentru ca toate vieţuitoarele planetare să reziste schimbărilor ce aveau să vină: nu lent – aşa cum se petrec lucrurile în mod obişnuit pe toate planetele din galaxie, ci rapid, sub puterea schimbărilor pe care Iisus le aducea pe Pământ. Astfel, Iisus a lucrat asupra planetei în primul rând, lărgind canalele ei esenţiale, a căror structură interioară era restrânsă din cauza perioadei îndelungate de fiinţare în vibraţii foarte joase. Iisus a activat structuri largi, care să vehiculeze fluxurile noi, cu vibraţie foarte înaltă, atrase de dânsul din barierele subzonei noastre. Fără o asemenea modificare ele nu ar fi putut prelua fluxurile noi, care ar fi trecut pe lângă planetă fără ca aceasta să se poată aproviziona din ele. De regulă, toate structurile corporale se deschid lent, revenind la starea lor normală de dezvoltare pe măsura creşterii naturale a vibraţiei întregii subzone. De aceea doar anumite planete preiau fluxurile noi, trase – la fel ca şi Iisus pe Pământ – de alţi coordonatori de evoluţii: sunt acele planete care susţin evoluţii atipice, cu aglomerări planetare extrem de mari de spirite cu evoluţii foarte diferite şi lipsite de experienţa trăirilor aici. Asemenea situaţii se desfăşoară în perioade relativ scurte de timp – dar deosebit de importante pentru toţi întrupaţii galaxiei. Dacă planetele cu evoluţii atipice sunt ajutate prin scurtarea timpului de revenire a vibraţiei lor în astfel de situaţii, restul planetelor îşi vor deschide structurile în mod natural, lent, pe măsură ce fluxurile energo-materiale traversează subzona până la fiecare galaxie în parte: la fel ca şi Pământul, atunci când nu adăposteşte vremelnic blocuri spirituale piramidale  în evoluţii regresive  - situaţie pe care am descris-o pe scurt.
La fel ca şi planeta însăşi, nici corpurile oamenilor şi ale celorlalte vieţuitoare planetare nu ar fi putut să preia asemenea fluxuri noi dacă Iisus, împreună cu Moşii popoarelor în perioada tinereţii lui, nu ar fi lucrat pentru deschiderea corporalităţii tuturor vieţuitoarelor şi planetei însăşi: Iisus a început însă această lucrare, lent, treptat, lăsând organismele să se adapteze schimbărilor, încă de la naşterea dânsului. De atunci, în plus, o serie întreagă de oameni – cei vizaţi în termenii înţelegerilor avute dinainte de întrupările pe Pământ, cu toţii, ca sarcină de destin de prim rang pentru spirite umane răspândite pe toate continentele şi de pe unele insule, au fost ajutaţi ca, prin anumite tipuri de vibraţii, emise simultan de Iisus şi de Moşi prin toate corpurile lor (nu numai de corpurile de manifestare obişnuită umană) să se dezvolte încet, treptat, pe timpul a cca.10 ani. Aşadar avem în vedere corporalitatea spiritelor umane cu sarcini speciale, dar concomitent toate felurile de corporalitate, toate corpurile vieţuitoarelor şi planetei, pe lângă corporalitatea celor care aveau să fie îndrumaţi direct de Iisus în cei trei ani de trăire împreună. 
Au fost în jur de 500 de oameni care s-au adunat permanent în jurul dânsului. Această deosebire între cei afiliaţi lucrării hristice şi restul vieţuitoarelor, constă în primirea unui anume fel de amprente care radiau oriunde se duceau, prin vibraţiile corpurilor proprii. Nu am intrat în studii mai profunde – dar avem timp, în anii care vin!...
De aceea nu numai apostolii au simţit puterea schimbării din zilele Rusaliilor – zile cu putere energetică şi vibratorie foarte mare, care prefigurează vibraţia înaltă dar foarte echilibrată pe toate câmpurile planetare care susţine vârful vibraţional al zilelor Mijlocului de Vară. Mult mai mulţi oameni au simţit atunci, imediat după plecarea (prin Înălţare) a lui Iisus, schimbări puternice în forţele lor spirituale, conştientizând că li s-au deschis puteri despre care unii auziseră, şi alte puteri despre care încă nu auziseră: fiecare după experienţa şi puterea pe care o avea în acel moment. 
Mai mult: animalele şi planeta au avut acelaşi fel de deschidere, dar după formele lor de manifestare, de fiinţare, şi mai ales după necesităţile lor: pentru că aveau nevoie absolută de astfel de deschideri, pentru preluări de fluxuri noi, care conferă putere corpurilor, pentru a putea vieţui în continuare în etapa industrială care avea să vină, fără să iasă obosite din asemenea evenimente planetare. Asemenea schimbări au creat adevărate protecţii şi pentru cele mai evoluate vieţuitoare – mamiferele mai ales – dar şi pentru cele mai mărunte vieţuitoare, mai plăpânde. Adică spirite care cu timpul nici nu au mai putut să se apropie de sursele lor de hrănire – este vorba despre viruşi, bacterii până la insecte inclusiv. La început ele s-au dezvoltat, ajutate de lucrările hristice şi moşeşti, dar imediat ce a apărut prima formă de industrializare au ieşit din evoluţii urmând ca volumul lor să crească permanent după ce vor pleca primele blocuri piramidale: ale celor mai agresive spirite umane care sunt acum întrupate pe planetă. Toate spiritele vieţuitoarelor mărunte vor intra din nou la întrupare în regiunile planetare care vor fi recuperate în viitorul apropiat: prin eliminarea deşerturilor, pe măsura formării treptată, din nou, a plafonului ceţos (existent înainte de ultima glaciaţiune: care asigură echilibrarea atmosferică, protecţia faţă de creşterea radiaţiilor ultraviolete); apele oceanului planetar se vor retrage din nou de la marginea continentelor, redând din nou continentelor lărgimea dinainte de ultima glaciaţiune (potop în regiunile calde ale planetei). Toate vor asigura o echilibrare a vieţii, o revenire normală a întrupărilor şi mai ales, în ceea ce priveşte omenirea – intrarea rezidenţilor din nou la întrupări cu corp fizic de manifestare şi continuarea evoluţiilor mentale ale omenirii. 

Niciun comentariu: