Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

luni, 2 aprilie 2012

PINK MONDAYS: 2.aprilie.2012

Bună dimineaţa mai pe scurt azi... ce să facem dacă e mult de muncă.... o facem cu drag muuuult şi apoi ne-om odihni când s-o putea !!! 
Vă doresc o săptămână în care cerul inimii să fie senin, ochii să ne fie plini de surâsul florilor de primăvară, şi ciripit de păsărele bucuroase de razele soarelui să vă încânte auzul !!! 
Şi peste toate să vă plutească parfumul tandru de primăvară !!!


Vă îmbrăţişez cu toată inima şi din tot sufletul meu !!!

6 comentarii:

Nima spunea...

Buna dimineata draga mea !

Inca ma uimeste prezenta unor pasarele, in copacii de langa balconul meu : o pereche de gugustiuci, cateva mierle, o ceata de pitigoi inca una de vrabiute...Ceva mai retrasa , sta cotobatura ( catza ca de obicei) si doua ciori care se abtin din croncanit , falfaind cu rabdare sa le vina randul la tavita cu graunte si firimituri ...
Pe inserate , doar ii vad rotind , cativa pescarusi ...Hmmm.. Au dat marea pe raul Ialomita care curge la sud de blocul meu .

Cu drag ! Si-o saptamana minunata ! >:D<

Anonim spunea...

Buna Cristiana,
O saptamana binecuvantata sa ai!

Myryam

Vasile Dumitru spunea...

Salut, "omule"...
E clar că eşti foarte ocupată, tu doar iarna mai scrii câte ceva...

Cristiana spunea...

Bine ai poposit odată cu primăvara prin grădinuţa mea, Myryam !!! Mă bucur că ai mai petrecut câteva clipe pe aici !! Şi mă bucur că în curând voi începe şi eu, din nou, să scriu liniştită!! Astfel încât, cu bucurie multă, te voi mai aştepta pe aici !!
Toate zilele să ne fie binecuvântate!!
>:D< !!!

Cristiana spunea...

Draga mea Ni... sensibilă şi cuprinzând cu sufletul tău frumos şi bun tot ce este frumos în jurul tău!!...
...Şi eu aştept mierlele şi graurii, iar până atunci şi pe la fereastra mea se perindă vrăbiuţe gureşe, 1 2 ciori (frumoase mai sunt, chiar dacă vocea le e aspră!!)şi... pescăruşii care se aşează pe acoperişul casei-policlinică de vis-a-vis !! De la fereastra birolui am văzut şi coţofene... dar la mine la fereastra doar gaiţe şi ciocănitori!! Şi mai este o pasăre uluitor de frumoasă, mare cât un porumbel şi albastră complet, doar pe burtică ceva mai deschisă la culoare, spre gri-bleu... nimeni nu recunoaşte ce poate fi... Aud cucul frecvent - dar nu l-am văzut niciodată...

...Şi florile... pomii în floare.... Eeeei... asta e lumea viselor mele !!! Lumea în care mă topesc de plăcere !! Cu nasul în parfumul lor şi ochii cât farfurioarele să le văd strălucirea culorilor şi vibraţia aerului în jurul lor, în razele de soare !!!
Am ieşit târziu de la serviciu şi nu le-am mai prins decât în apus... dar tot am prins să fac câteva fotografii !! O să le pun la deschiderea blogului, treptat, pe toate !! Dacă e vreme frumoasă, sâmbătă sau duminică poate zburd puţin prin Cişmigiu şi Herăstră cu aparatul de fotografiat !!!
Îţi doresc şi ţie, şi tuturor prietenilor noştri... lumii întregi!! zile senine şi fericite !!

Cristiana spunea...

Bună Vasile, îmi tremură carnea pe mine de oboseală... toată ziua am mâncat ceva biscuiţi din buzunare... E ceva cumplit - zic eu care în 30 de ani am muncit cât în 60 ... În fine, o să vă povestesc câte ceva din cele trăite în aceste zile... Săraca doamnă care face dosarele de lichidare chiar a zis că-i va cere directorului să-mi dea liber când terminăm... dar i-am spus că mi-am luat singură liber pe viaţă!!!
Aşa că... de acum încolo o să tot scriu!!! Savurez de pe acum zilele acestea... lunile, anii... care vor veni... dar acum doar atât rog pe Doamne-Doamne !! să-mi dea putere să termin cu fruntea sus şi în demnitate profesională!!
Pe urmăăăăă... MUNŢII... PAJIŞTILE... FLORILE... FLUTURII... ce să mai spun... scrisul... cărţile... muzica... Voi, prietenii mei !!!... Incredibil... mă odihnesc deja doar cu gândul la toate...

Toate cele bune şi frumoase să-ţi fie !!