Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)duminică, 25 martie 2012

PINK MONDAYS: 26 martie 2012ALO !!! AAAAAALOOO!! SUNT IARĂŞI EU !! ŞI VĂ DORESC:
... Să haiduciţi peo aripă de vis!!!... voiniceşte, haiduceşte, cu curaj, dezinvoltură, cu bucurie, cu dragoste de toate!!!...
Şi cu tot ce mai vreţi voi în plus !!!
Să vă sune fericirea la telefon şi să vă bată la uşă!!! şi să nu-i cereţi decât să stea... cu voi, cu oricine de pe Pământ!!! Să fie fiecare om atât de fericit în el, cu el însuşi şi cu cine doreşte, încât să-şi poată părăsi orice durere, amărăciune sau răutate, mânie, ciudă, invidie, dispreţ, etc., etc., etc. !!!!

VĂ DORESC O SĂPTĂMÂNĂ CALDĂ, VESELĂ ŞI FRUMOASĂ !!!


Îmi cer scuze .. este singura variantă pe care a vrut Blogger s-o accepte!!!
Cea pe care am dorit să o pun aici poate fi vizionată la adresa:
 http://www.youtube.com/watch?v=jRx5PrAlUdY&feature=related

5 comentarii:

De vorba cu mine... spunea...

Buna dimineata, suflet cuminte si pink!
O saptamana insorita sa ai!

Nima spunea...

O saptamana minunat de ...roz ! >:D< :*

Cristiana spunea...

Vă mulţumesc frumos, chiar dacă cu multă întârziere... A cam plouat în sufletul meu la un moment dat, dar totul s-a "rozulit" apoi... sigur datorită urărilor voastre de bine !!!
...dar şi multe, multe învăţături pentru mine şi pentru cei din jurul meu, cu acest prilej de care ne vom aduce aminte poate cu înţelepciune, poate cu... poate cu... Cine ştie?!...
Când se va termina totul, pentru mine va fi libertate şi bucuria de a trăi cuminte, frumos... Voi scrie atunci despre multe lucruri care au avut legătură cu aceste clipe...

Anonim spunea...

Cristiana, cred ca a fost o perioada in care ploile au spalat multe in sufletul nostru. Cel putin in sufletul unora dintre noi.
Si in sufletul meu a plouat. Dar au si lacrimile rostul lor, nu-i asa? De acum inainte ma astept sa se risipeasca norii. Pentru ca soarele este mereu tot acolo, dincolo de nori.
Va fi bine, Cristiana!
Deja ESTE mai bine!!!
Te imbratisez cu drag!!!!!!!

Cristiana spunea...

Daaaaa!!!! Numai norii sunt "Păcăleala de 1 aprilie!!!" soarele este siguranţa !!! De aceea nu cred eu că pe 21 decembrie va fi... întuneric de trei zile...
Deşiii... Soarele se poate stinge, dar Lumina Universurilor - niciodată...
Lumina Fundamentală, universică, e peste tot, pentru timpuri scurte doar ochii trupului nostru nu o văd... Dar ea tot acolo este, niciodată - dar niciodată!! - nu se stinge.

La fel cum şi Lumina Prieteniei noastre rămâne universală, eternă, răspândindu-se în infinitul spaţiilor....
Mulţumesc Anonim !! Te îmbrăţişez cu tot sufletul :) >:D<!!!