Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)luni, 2 aprilie 2012

PINK MONDAYS: 2.aprilie.2012

Bună dimineaţa mai pe scurt azi... ce să facem dacă e mult de muncă.... o facem cu drag muuuult şi apoi ne-om odihni când s-o putea !!! 
Vă doresc o săptămână în care cerul inimii să fie senin, ochii să ne fie plini de surâsul florilor de primăvară, şi ciripit de păsărele bucuroase de razele soarelui să vă încânte auzul !!! 
Şi peste toate să vă plutească parfumul tandru de primăvară !!!


Vă îmbrăţişez cu toată inima şi din tot sufletul meu !!!

6 comentarii:

Nima spunea...

Buna dimineata draga mea !

Inca ma uimeste prezenta unor pasarele, in copacii de langa balconul meu : o pereche de gugustiuci, cateva mierle, o ceata de pitigoi inca una de vrabiute...Ceva mai retrasa , sta cotobatura ( catza ca de obicei) si doua ciori care se abtin din croncanit , falfaind cu rabdare sa le vina randul la tavita cu graunte si firimituri ...
Pe inserate , doar ii vad rotind , cativa pescarusi ...Hmmm.. Au dat marea pe raul Ialomita care curge la sud de blocul meu .

Cu drag ! Si-o saptamana minunata ! >:D<

Anonim spunea...

Buna Cristiana,
O saptamana binecuvantata sa ai!

Myryam

De vorba cu mine... spunea...

Salut, "omule"...
E clar că eşti foarte ocupată, tu doar iarna mai scrii câte ceva...

Cristiana spunea...

Bine ai poposit odată cu primăvara prin grădinuţa mea, Myryam !!! Mă bucur că ai mai petrecut câteva clipe pe aici !! Şi mă bucur că în curând voi începe şi eu, din nou, să scriu liniştită!! Astfel încât, cu bucurie multă, te voi mai aştepta pe aici !!
Toate zilele să ne fie binecuvântate!!
>:D< !!!

Cristiana spunea...

Draga mea Ni... sensibilă şi cuprinzând cu sufletul tău frumos şi bun tot ce este frumos în jurul tău!!...
...Şi eu aştept mierlele şi graurii, iar până atunci şi pe la fereastra mea se perindă vrăbiuţe gureşe, 1 2 ciori (frumoase mai sunt, chiar dacă vocea le e aspră!!)şi... pescăruşii care se aşează pe acoperişul casei-policlinică de vis-a-vis !! De la fereastra birolui am văzut şi coţofene... dar la mine la fereastra doar gaiţe şi ciocănitori!! Şi mai este o pasăre uluitor de frumoasă, mare cât un porumbel şi albastră complet, doar pe burtică ceva mai deschisă la culoare, spre gri-bleu... nimeni nu recunoaşte ce poate fi... Aud cucul frecvent - dar nu l-am văzut niciodată...

...Şi florile... pomii în floare.... Eeeei... asta e lumea viselor mele !!! Lumea în care mă topesc de plăcere !! Cu nasul în parfumul lor şi ochii cât farfurioarele să le văd strălucirea culorilor şi vibraţia aerului în jurul lor, în razele de soare !!!
Am ieşit târziu de la serviciu şi nu le-am mai prins decât în apus... dar tot am prins să fac câteva fotografii !! O să le pun la deschiderea blogului, treptat, pe toate !! Dacă e vreme frumoasă, sâmbătă sau duminică poate zburd puţin prin Cişmigiu şi Herăstră cu aparatul de fotografiat !!!
Îţi doresc şi ţie, şi tuturor prietenilor noştri... lumii întregi!! zile senine şi fericite !!

Cristiana spunea...

Bună Vasile, îmi tremură carnea pe mine de oboseală... toată ziua am mâncat ceva biscuiţi din buzunare... E ceva cumplit - zic eu care în 30 de ani am muncit cât în 60 ... În fine, o să vă povestesc câte ceva din cele trăite în aceste zile... Săraca doamnă care face dosarele de lichidare chiar a zis că-i va cere directorului să-mi dea liber când terminăm... dar i-am spus că mi-am luat singură liber pe viaţă!!!
Aşa că... de acum încolo o să tot scriu!!! Savurez de pe acum zilele acestea... lunile, anii... care vor veni... dar acum doar atât rog pe Doamne-Doamne !! să-mi dea putere să termin cu fruntea sus şi în demnitate profesională!!
Pe urmăăăăă... MUNŢII... PAJIŞTILE... FLORILE... FLUTURII... ce să mai spun... scrisul... cărţile... muzica... Voi, prietenii mei !!!... Incredibil... mă odihnesc deja doar cu gândul la toate...

Toate cele bune şi frumoase să-ţi fie !!