Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)duminică, 8 aprilie 2012

LA MULŢI ANI NOUĂ, TUTUROR FLORILOR CERURILOR ŞI PĂMÂNTURILOR !!!

LA MULŢI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTĂ NUME DE FLORI !!!
...LA MULTI ANI TUTUROR... CĂCI TOŢI SUNTEM DEOPOTRIVĂ FLORILE CERURILOR ŞI ALE PĂMÂNTURILOR !!!
SĂ FIM FERICIŢI !!!

O paranteză... ezoterică !!!
În popor se spune că "Se deschid cerurile"... De fapt, sunt perioade în care simţurile noastre se deschid: perioade personale şi perioade generale, planetare: când vibraţiile merg la unison... În popor se spune că cerurile sunt deschise, dar de fapt ele sunt deschise tot timpul - percepţiile noastre merg când pe o direcţie, când pe alta... Când sunt "deschise" - ne referim la cele îndeobşte nepercepute şi avem fleşuri de clarviziune şi clarauz, clar-miros şi detectarea vibraţiilor.
Fiecare dintre noi îşi dezvoltă în aceste momente cele legate de neobişnuit, de reveniri treptate la ceea ce eram înainte de ultima glaciaţiune...
Sunt perioade în care nu mai percepem lumea nevăzutelor, spunem că se închid sau nu mai sunt cerurile deschise... dar ele sunt deschise pe alte vibraţii şi ne ajută pe linia evenimentelor fizice... Suntem fizic mai puternici, mai creativi, suntem înclinaţi către cunoaştere fizică, suntem mai înţelegători cu lumea, mai toleranţi, cunoscându-ne şi modelându-ne treptat toate liniile de manifestare prin corp fizic.
Treptat ajungem să le înţelegem şi să le apreciem pe toate...

TOATE SĂRBĂTORILE SĂ NE FIE FERICITE, DRAGII MEI !!!

18 comentarii:

De vorba cu mine... spunea...

La multi ani, Floare a spiritului!

Nima spunea...

Sa FIM ! >:D<
Cu dragoste !

Cristiana spunea...

Mulţumesc frumos !! Şi ţie la fel!! şi tu eşti o floare!!!

PS: ... noroc cu mesajul tău ca să văd că nu pusesem titlul !!! :)))

Anonim spunea...

La multi ani,Cristiana!

Un timp de gratie si binecuvantat sa avem!

Cat este de frumos sa fii acum,aici!

Myryam

Cristiana spunea...

La mulţi ani Myryam, suflet drag !!
Într-adevăr trăim timpuri pe care şi strămoşii noştri şi-au dorit să le trăiască... Şi încă vor deveni în continuare tot mai frumoase... aşa cum spui... timpuri de graţie, timpuri binecuvântate !!!
Ai o îmbrăţişare cu mult drag din partea mea !!! >:D< !!!

Anonim spunea...

Te imbratisez,Cristiana!

Si mie imi plac simplele note....mi-as mai dori....

Ma uimesti cate stii....

M-a impresionat ceea ce spui tu despre dimineti...simt(cam de anul trecut) puritatea aerului de dimineata...

Ai mai spus ceva de parintele Arsenie Boca....ai avut o "intalnire" cu dansul...

Pe chat n-am discutat,mi s-a parut ca deranjez putin,si nu vreau nici macar o unda sa creez...

Myryam

Cristiana spunea...

Niii... scumpa mea !! floarea aleasă şi dragă !!! Să FIM ... da... să FIM... Am simţit toată dragostea pe care mi-ai trimis-o în dar !! Îţi mulţumesc şi încerc să pun şi eu în câteva vorbuliţe tot dragul pe care mi-l inspiri întotdeauna !!!
Să fii sănătoasă şi fericită !!!
>:D< !!!

Cristiana spunea...

Bună, Myryam !! Şi eu mi-am propus să aduc ceva din cele pe care le discut pe facebook, pe bloguri, pe forumuri cu lumea - sub formă de note !!! ...pe de altă parte blogul s-a încărcat de abia se mai deschide pentru PC-urile mai puţin performante... şi mă gândesc la tot felul de variante, cum este aceea de a prelua studiile mari pe site pentru ca să rămână analizele şi notele - foarte importante şi ele...
Mai vedem...

Pe videochat de fapt omul voia să se bage în discuţie şi... pe urmă am făcut messenger cu el şi nu dădea de loc semne de supărare !!! Dimpotrivă, a fost o discuţie foarte frumoasă !!! De aceea nu trebuie să te laşi impresionată sau necăjită, vezi şi tu cum se ia lumea la harţă din te miri ce... apoi se împacă şi merg cu voioşie mai departe !! Viaţă!!
Despre cele petrecute la mormântul părintelui Arsenie Boca chiar voiam să scriu şi pe facebook, într-un grup de paranormal. O să scriu aici, la Jurnalul Spiritual unde scriu de toate, cele care nu prea se încadrează în vreo etichetă... Măicuţele de acolo, de la mânăstire, sunt obişnuite cu manifestările părintelui rămas printre noi cu corp astral, ca să ne ajute în continuare... dar noi, oamenii de rând, avem impresia că aşa ceva nu e posibil... oricât ai fi de obişnuit cu... paranormalul, supranaturalul, neobişnuitul, aşa cum sunt şi eu... Hai că fac o povestire...

Mesia spunea...

_ Isaia 7/14 -*Eu vorbesc / Iata semnul* _ *Fecioara este insarcinata* -[acum in 2012]_ Matei 1/18,21-23.

-1) =“Vorbesc in pilde” _ Matei 13/34,35, …asa cum este [si] vorbirea prorocilor in Scripturi - ["Foarte greu de inteles" / va veni vremea cand voi vorbi pe fata], ...Cartea fiind "pecetluita" _ Daniel 12/4,[9], …pana la Mine _ Romania 5/14, …Acela fagaduit _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22;

-2) = Pentru a intelege, mai mult si mai bine, trebuie sa cititi Cartea _ Daniel 12/4, …si mai mult de atat, …cei carora le este dat sa primeasca _ Matei 19/11, …sa [si] cerceteze _ Ioan 5/39, …fara sa uitati _ 2 Petru 1/20;

-3) = Potrivit _ Matei 6/10: …”Vie Imparatia Ta; Faca-se voia Ta, precum in Cer si pe Pamant”, …privitor si la semnele vremurilor / venirea Fiului Omului _ Luca 21/7: ...

_*Pe alocuri vor fi mari cutremure de pamant, foamete si ciume; vor fi aratari inspaimantatoare si semne mari in cer.* _ Luca 21/11;
_*Vor fi semne in soare, in luna si in stele. Si pe pamant va fi stramtorare printre neamuri, care nu vor sti ce sa faca la auzul urletului marii si al valurilor.* _ Luca 21/25.

-{Evaluati dupa ce insumati si coroborati [cu] toate catastrofele planetare: …razboaiele provocate si intretinute de cei care se cred “jandarmii planetari”, miscarile seismice / cutremurele, inundatiile, incendiile, avalansele, alunecarile de terenuri, …etc, …etc, …incepand cu “tsunami”-ul din martie 2011 din Japonia, care, …[ca posibil fenomen deosebit], …a fost previzionat de marele prevazator Simon(a) / *Urania*}, …
…care trebuiesc deasemenea coroborate si cu _ Matei 1/18,21-23, …unde este scris clar: …-*Iata, Fecioara va fi insarcinata, va naste un fiu, ……* …ceea ce inseamna [ca] in mod implicit …despre semnele vremurilor, vorbesc [si] …Stelele, Astrele, Planetele, cu referire la Constelatia Fecioara in care a intrat Marte [la sfarsitul anului 2011], …asa cum a previzionat Simon(a) / *Urania*; …-Toate acestea fiind in concordanta cu: _ Matei 6/10 -”Vie Imparatia Ta; Faca-se voia Ta, *precum in Cer, si pe Pamant*” _ Facerea 1/14-18, …- “acum” / a treia zi _ 2 Petru 3/8 –mileniul 3, cand am fost inviat dintre cei morti _ Romania 5/14, ...si trimis _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012, …pentru implinirea Legii _ Romania 10/4 si prorocilor _ Matei 5/17, …doar ati citit _ Ioan 4/25, …adica Scripturile vorbesc despre viitor [-nu despre trecut]: ...…*Stiu ca are sa vina Mesia; Cand va veni El, are sa ne spuna toate lucrurile*/ [Ceea ce incerc sa fac, pentru cei care au urechi de auzit, si aud _ Luca 8/8, ...-Dar, credeti? _ Luca 18/8]; _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Luca 16/29,31.

= Cu stima. –Mesia _ Romania 5/14; 10/[14 -Moise],17,[18]; _ Ioan 4/[25],26.

Mesia spunea...

_ 1 Tesaloniceni 4/[20],21; _ Prorociile / Previziunile bulgaroaicei Vanghelia Vanga despre Romania, …[ care, ...sint in conformitate / concordanta cu Scripturile], … si care, au fot secretizate / ascunse ~10 ani:

http://www.ocultismodesoculto.com/2011_03_01_archive.html

A última previsão de Vanga

*O previziune importanta pentru România*:

„Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor şi, dacă mesajul le este adus de un străin, este mai bine primit decât de la unul de-al lor.”
-„Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus.
-Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire în text. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa.
-Să vă ajute Dumnezeu!
-În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii.
-Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui.
-Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său.
-Cu puterea de Sus va fi dăruit.
-Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor.
-O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui.
-Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire.
-Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit.
-Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume.
-Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului.
-El nu va veni cu un cal real / viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui.”
…………………

= Asa cum “a vazut”/ prevazut “oarba” Vanghelia VANGA …[care, orbise la varsta de 12 ani], …deci, …fara sa citeasca *Cartea pecetluita* _ Daniel 12/4,[9]}, …in concordanta cu Scripturile … -”orbii vad” _ Luca 7/22; _ Isaia 35/5; _ Evrei 1/1,2,[3]; _ Romania 5/14; _ Exodul 3/14; _ Romania 10/17; _ Exodul 4/[1],10,11,2012; _ Luca 18/8: …

-*Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela* _ Ioan 4/[25],26, …-Acela promis _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Isaia 7/14; _ Matei 1/18,21-23; _ Isaia 6/13; 9/1,2,6, …[si], …care, vorbesc celor care zic ca “vad si aud” _ Ioan 9/41; 15/22; _ Isaia 6/[8],9, …

…despre care [si] Vanghelia VANGA a zis: …

-*În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii*, …

{ _ Deuteronom 18/15,18,[19]; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Galateni 4/4}, …

…-Dar, asa cum este scris, multi iubesc mai mult intunericul, decat lumina _ Ioan 1/1,5,11; 3/[16],19; _ Ioan 16/8-10,12.

= Cu stima. -Mesia _ Ioan 4/[25],26; …-*Cercetati* _ 1 Tesaloniceni 4/[20],21; _ Galateni 4/4; _ Ioan 5/39; _ Romania 5/14; 10/[14-Moise],17; _ Isaia 6/[8],9-[13]; 9/1,2,[6]; 52/6 -Moise _*Iata-Ma! Iata-Ma!* 65/1; _ *Toate popoarele chemate* _ Isaia 55/1,6-9,[10],11,2012.

Mesia spunea...

_ *Acum este noapte(a) aceea* _ Luca 22/3; _ Ioan 13/27,30; _ Isaia 21/11,2012; _ Pamantul / omenirea a intrat intr-o noua era Astrala – Era Adevarului / “Era luminii” …-*Era noapte*_ Isaia 21/11,2012; 9/1,2,[6]; 6/[8],9; …-{Marte a intrat in Fecioara / Fecioara este insarcinata _ Matei 1/18,21-23. …[Sinteza].

=*Acum*, …inca, …este noapte “in Adevar”, …[si / sau, implicit], prin aceea ca “Scripturile sunt pecetluite” _ Daniel 12/4,[9], …”pana in ziua de Astazi” _ Romania 11/8, …*pana la Mine* _ Romania 5/14, …Cel ridicat _ Faptele Apostolilor 3/22; 7/37, …sa [va] descoper “Calea, Adevarul si Viata” _ Ioan 14/6; _ Apocalipsa 1/1; 10/7, …*potrivit cu descoperirea tainei* _ 1 Corinteni 2/7; _ Coloseni 1/26; _ Romania 16/25.

=*In aceasta vreme de stramtorare cum n-a mai fost, …[niciodata] …* _ Daniel 12/1, …“am auzit glasul Domnului” _ Isaia 6/8,[9,10]; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012, …si zic: …*Iata-Ma!* _ Isaia 52/6 -Moise; _”Iata-Ma! Iata-Ma!”-65/1; _ Romania 10/20.

=”[Acum] …-Este noaptea zilei a 7-a _ Facerea 2/2,[3], …-“este intuneric fata de Adevar” _ Isaia 9/1,2,[6]; _ Isaia 21/ 11, 2012; _ 2 Petru 1/19, …asa cum este scris …*era noapte cand Iuda a luat bucatica* _ Ioan 13/30, …implinind voia Fiului _ Ioan 13 / 26-28; _ Luca 22/3, …pentru proslavirea Fiului Omului si a lui D-zeu in El _ Ioan 13/31,32, prin invierea …[a treia zi _ 2 Petru 3/8] _ Matei 17/22,23; 27/63; _ Marcu 8/31; _ Luca 9/22; 18/33; 24/7 ], …-invierea dintre cei morti _ Romania 5/14; _ Iuda 9, …”atat de mult a iubit Dumnezeu Lumea _ Ioan 3/16; _ Matei 4/16; _ Isaia 9/1,2,6; 52/6 _ Moise -*Iata-Ma!,* _ Ioan 4/26 … -*Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela* …-Acela fagaduit _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Evrei 1/1,[2],{3 -coroborat [_ 2 Petru 1/20] cu Romania 5/14; _ Iuda 9; _ Luca 16/29,31}.

= Cu stima. -Mesia _ Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela _ Ioan 4/[25],26, …-Cel fagaduit _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Romania 5/14; 10/[14 -Moise],17,[18,20]; _ Isaia 6/[8],9-[13]; 9/1,2,6; 52/6 –Moise _ *Iata-Ma!*; 65/1; _ Ioan 10/8,11,2012,13,14; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012; -*Toate popoarele chemate* _ Isaia 55/1,6-9,[10],11,2012.

Mesia spunea...

_ 1 Corinteni 14/21, ...

=*EU SINT m-a trimis la voi* _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012, sa [va] descoper Calea, Lumina si Adevarul _ Apocalipsa 1/1; 10/7, potrivit cu descoperirea tainei care a fost tinuta ascunsa timp de veacuri _ 1 Corinteni 2/7; _ Coloseni 1/26; _ Romania 16/25.

= Eu sint aici, acum in timpul vostru, si [va] zic: -*Iata-Ma!* _ Isaia 52/6 -Moise; 65/1 -*Iata-Ma! Iata-Ma!*; _ Romania 10/20.

=Scripturile au fost si au ramas “pecetluite” _ Daniel 12/4,[9], … *pana la Mine* _ Romania 5/14; _ Ioan 4/[25],26, …inviat a treia zi _ 2 Petru 3/8, …ridicat _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22, pentru implinirea Legii _ Romania 10/4, si a prorocilor _ Matei 5/17, prin *transfigurare* _ Matei 17/[1],2,3,[5], de aceea, …[implicit neintelegerea *Cartii pecetluite* _ Dan.12/4,9], …omenirea nu stie *pe cine sa astepte* _ Romania 10/14, …credinta venind in urma “auzirii” Cuvantului Meu _ Romania 10/17, pentru *Cine are urechi de auzit si aude* _ Matei 11/15; _ Luca 8/8; …dar, …-Nu toti pot primi Cuvantul Acesta _ Matei 19/11; _ Luca 18/8, …*vorbind in pilde* _ Matei 13/34,35; _ Ioan 1/1,5,11,14; 3/14,16; 10/8,11,14,[16 - prin alte tari _ Romania 10/18].

= Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela _ Ioan 4/[25],26 …Acela fagaduit _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Romania 5/14; 10/[14 –Moise],17; _ Isaia 6/[8],9-[13]; 9/1,2,6; 52/6 – Moise _*Iata-Ma!*; 65/1; _ Ioan 10/8,11,2012,13,14,[16 –prin alte tari _ Romania 10/18; ...-Va rog sa cititi Cartea _ Daniel 12/4; _ Ioan 5/39; ...-Se apropie dimineata _ Isaia 21/11,2012; -“Toate religiile” / *Toate popoarele chemate* _ Isaia 55/1,6-9,[10],11,2012.

Mesia spunea...

_*MIORITA* _ Prorocia Pastorului cel Bun _ Ioan 10/8,11,2012,14,[16 -prin alta tari _ Romania 10/18], …
…pentru *aceasta vreme de stramtorare cum n-a mai fost …[niciodata]* _ Daniel 12/1, …”vremea de pe urma” _ Daniel 12/4,[9]; _ Isaia 6/[8],9-[13].

= Daniel 11/14 _”Si o ceata de derbedei din poporul tau, se vor rascula, ca sa implineasca vedenia; Dar vor cadea”, …[potrivit] – “Vedeniei” *Pastorului cel Bun*, propovaduita ( pr)in “MIORITA”, …- Referitor la faptele “secrete / tainuite”, ale “jandarmilor palnetari”, in complicitate cu toti TOLERATII / “veneticii” _”Ce-au venit in TARA asta, si-au cerut, [si vor], pamant si apa”, …[si], despre care este scris: _ Psalmul 78/1-3:

-*Asculta Poporul Meu, invataturile Mele!…Ce am auzit, ce stim, ce ne-au povestit parintii nostri”, un *Popor de Pastori*,…[si], …prin “MIORITA”, [despre]:

=*Bacii, …cel Francian si cel Ungurean, …

{ la care s-au alaturat in haita, si cei:
Austro-Germano-Americano-PambucCIAn },

-La apus de SOARE, …[sfarsitul erei,
astrale - Soarele in Constelatia PESTI],
-“Marii” se vorbira si se sfatuira,
-Cum sa [Mi]-l omoare pe cel Moldo-Vlahian,
-Ca-i mai Ortoman, are oi mai multe,
-Mandre si cornute, si cai invatati,
-Si caini mai barbati, …pe malurile ISTRULUI,
-Pe un picior de PLAI, pe-o gura de RAI,
-Unde Domnul Dumnezeu, inca de la FACERE,
-A sadit o Gradina in EDEN, spre RASARIT,
-Si a pus acolo omul pe care-l intocmise,
-Ca s-o lucreze si s-o pazeasca* _ Facerea 2/8-[15]; …

= Da! …-Dar, …din pricina TOLERARII “tradatorilor si vanzatorilor” de TARA si neam / Poporul ROMAN – “o semintie aleasa” _ 1 Petru 2/9, -”Poporul Tau cel sfant, n-a stapanit TARA decat putina vreme; Vrasmasii nostri au calcat in picioare locasul TAU cel sfant” _ Isaia 63/18;

= Am ajuns ca un popor pe care nu l-ai carmuit TU, si peste care niciodata nu s-a chemat Numele Tau” _ Isaia 63/19.

= Vai, cetatea aceea credincioasa, cum a ajuns ****! -Era plina de judecata, dreptatea locuia in ea, si acum e plina de ucigasi! Mai marii tai sunt razvratiti si partasi cu hotii, toti iubesc mita si alearga dupa plata; Orfanului nu-i fac dreptate, si pricina vaduvei n-ajunge pana la ei _ Isaia 1/21,23;

= Cei ce povatuiesc pe Poporul ACESTA i-l duc in ratacire, si cei ce se lasa povatuiti de ei sunt pierduti _ Isaia 3/12; 9/16.

= Dar ce vor face la urma [?!] _ Ieremia 5/26-29,31, -*Caci in Poporul MEU sint oameni rai; Ei pandesc ca pasararul care intinde laturi, intind curse , si prind oameni; …Asa ajung ei puternici si bogati. …GROZAVE lucruri, URACIOASE lucruri se fac in TARA _ Ieremia 5/30;

= Au limba intinsa ca un arc si arunca minciuna; Si, nu prin adevar sint ei puternici in Tara; Caci merg din rautate in rautate si nu Ma cunosc _ Ieremia 9/3.

= Daca poftesc ogoare, pun mana pe ele, daca doresc case le rapesc, asupresc pe om si casa lui, PE OM si MOSTENIREA LUI. De aceea, asa vorbeste DOMNUL:

_ “Iata, am de gand sa aduc o nenorocire impotriva acestui leat de oameni, …si nu vor mai umbla cu capul atat de sus, caci vremile vor fi rele. _ Mica 2/1-4; 3/11.

=*S-a dus omul de bine din Tara [?!], si nu mai este nici un om cinstit printre oameni;[?!]; …- Toti stau la panda…;
-Mainile lor sint indreptate sa faca rau:

…CARMUITORUL cere “daruri” / danii / taxe / impozite, JUDECATORUL cere PLATA, cel mare i-si arata pe fata ce doreste cu LACOMIE, si astfel MERG MANA-N MANA _ Mica 7/2,3.

= Doamne, pe prorocii Tai i-au omorat, altarele Tale le-au surpat; Am ramas Eu singur(a), si cauta sa-mi ia viata. _ Romania 11/3, …{Dar [vezi] ce raspunde Dumnezeu ?}.

= Nu te teme turma mica; Pentru ca TATAL vostru va da cu placere IMPARATIA _ Luca 12/32.

= Ziua vestita de toti prorocii Tai SE APROPIE! …Atunci va fi uluiala lor.” _ Mica 7/4,[5]; …{_ 1 Petru 2/9}.

= Cu stima. -Mesia _ Ioan 1/14; _ Exodul 3/14; _ Romania 5/14; 10/[14 -Moise],17; _ Isaia 7/14; _ Isaia 53; 55/1,6-9,[10],11,2012; _ Matei 5/17; 17/2,3,[5]; _ Luca 16/29,31.

Mesia spunea...

_ TRANSFIGURAREA / *Schimbarea la Fata* _ Matei 17/2,3,[5], …Acum,a treia zi / mileniul III _ 2 Petru 3/8; …_ Romania 5/14, …

= Va rog sa presupuneti ca mesajele transmise, sunt adresate “impersonal”, pentru a exclude posibilele interpretari ofensatoare, …[totusi], …retinand aspectul ca sunt in conformitate cu prorociile din Scripturi / Biblie, …adica, nu sunt excluse criticile asupra “vizatilor / implicatilor” _ Apocalipsa 3/19.

= Pentru ca Scripturile au fost si …*inca sint pecetluite* _ Daniel 12/4,9; _ Isaia 6/[8],9,10, …”tainuite” _ Coloseni 1/26; _ Apocalipsa 10/7, …*pana in ziua de Astazi* _ Romania 11/8, … cei care s-au facut, [de mii de ani], “ei intre ei”:…pastori, preoti si invatatori de seama, in teologii, felurite Religii si felurite Biserici _ Mat.23/7-10, …”conducatori si povatuitori”_ Isaia 9/16, …”desradacinati”_ Iuda 12, …”amagitori”_ Romania 16/18, …”inselatori” _ 2 Petru 2/2,3; _ Ioan 15/22,[23-26], …[iata], …NU AU INTELES: … _ Matei 17/2,3,[-5]; _ Marcu 9/2-4; _ Luca 9/29,30; _ Deut.18/15,18; _ Faptele Ap.3/22; _ Marcu 9/7; _ Luca 9/35; _ Romania 5/14; 10/14; _ Ioan 14/22, …[si],…tot asa …NU AU INTELES: … _ *De ce?*, …si …[ sau ]…**Pentru ce se impotrivea diavolului si se certa cu el, Arhanghelul MIHAIL** _ Daniel 12/1; _ Matei 27/58; _ Iuda 9, …{ adica, pentru Trupul Meu },…tot asa, … nu au inteles, cum, si de ce este scris _ Romania 5/14; 10/14 -Moise; _ Isaia 52/6 –Moise -*Eu vorbesc si zic: -Iata-Ma !*; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012.

= Cei care ati inceput …”sa vedeti”, …si / [sau] “sa auziti” _ Matei 11/5; … *[?!] – intelegeti / pricepeti* _ Isaia 6/[8],9, …calauziti si pe aproapele, tot norodul, {_ Mat.4/16; 15/8,9; _ Luca 13/17; _ Ioan 7/12}, …pana la marginile lumii _ Romania 10/[17],18, …”Toate popoarele chemate” _ Isaia 55/1,6-9,[10],11,2012; _ Ioan 7/37.

=Cu stima. -Mesia _ Romania 5/14; 10/[14],17,{18}; _ Ioan 4/[25],26; 10/8,11,2012,14,[16]; _ Isaia 6/[8],9-[13]; -*Toate popoarele chemate* _ Isaia 55/1,6-9,[10],11,2012; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012; -Va rog sa va treziti! _ Isaia 21/11,2012, … vegheati _ Ioan 8/[23],24, …si transmiteti pana la marginile lumii _ Romania 10/18; ...-Vine dimineata _ Isaia 21/11,2012.

Mesia spunea...

_"Cristiana", ...ai scris "despre tine, asa cum am copiat mai jos, dar te contrazici sau "nu esti sincera", in legatura cu "esti deschisa la orice subiect ?!!!", ...atata timp cat refuzi sa publici / cenzurezi mesajele Mele, ...[Iata cum ai scris]: ...

-"Cristiana
Bucuresti, Intre brazi, tei si stejari (!), Romania
Sunt deschisa oricarui subiect, precum si obiectiilor constructive pe care le puteti avea la adresa celor pe care le scriu. Sa discutam despre subiecte cu curaj, dar decent, cu demnitate, fara polemici."

= Nu-ti mai scriu nici un mesaj, ...[dar], daca te intereseaza tema mesajelor Mele, ...Ma gasesti in pagina *Mesia*, ...unde vei putea sa scrii tot ce doresti, pentru ca nu voi cenzura mesajele tale, ...nici macar nu activez functia pentru asteptare in vederea moderarii.

- Cu stima. -Mesia _ Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela _ Ioan 4/[25],26.

Cristiana spunea...

Buna seara, Mesia, mă cam deranjează sincer acest nume, dar in fine...
Cu tot respectul pentru credinţa ta, da, am trimis in SPAM mesajul tau pentru ca nu avea nici o legătură cu tematica total ezoterică a blogului meu, chiar dacă analizez elemente religioase pentru care am cunoaştere.
Mai mult, în principiu sunt de acord cu faptul că un comentariu este o discuţie personală, un punct de vedere personal şi daca mi se prezinta un text - cert mi se prezintă pentru a-l analiza. Dar nu era nici o prezentare, iar in acest caz orice astfel de prezentare o consider SPAM.
Daca vrei sa faci comentariu personal la vreun element de la eticheta Religie, sau vrei sa prezinti ceva care are legătura cu articolele şi studiile prezente pe blog, sau pur si simplu vrei punctul meu de vedere asupra unui subiect religios - le discutam cu toată deschiderea mea, dar fara polemici, mai ales pe teme religioase: ceea ce pentru mine inseamna să doresti să-mi impui punctul tau de vedere religios. Biblie am şi eu, sunt credincioasă - dar nu sunt practicantă. Îndrum si alte persoane care vor sa le public texte cu caracter religios să mearga la site-uri religioase, ori să-şi facă blog, site şi publicitate pe alte site-uri de aceeaşi înclinaţie.
Asadar, daca vrei sa discutăm - cu dragă inimă, dar în modul şi pe temele enumerate mai sus.
Să ştii că am echilibrat si discursul agresiv al unui preot aici, pe acest blog, care ne-a înfierat obrăznicia de a discuta despre duhul sfânt, ceea ce eu nu am considerat că am deraja pe Dumnezeu sub nici o formă.
Încă o dată, cu tot respectul, Cristiana

Mesia spunea...

-"Cristiana", ...-Am citit mesajul tau, in care vorbesti despre "ezoterism" si despre "Deschiderea Cerurilor", ...ori meajele Mele sint in concordanta cu aceste "notiuni", implicit in / din felul in care vorbesc "ezoteric / pecetluite" _ Daniel 12/4, ...printr-o "vorbire in pilde" _ Matei 13/34,35, asa cum sint scrise Scripturile, motiv pentru care nu sint intelese, pana in ziua de Astazi _ Romania 11/8;

- Mi-ai facut o surpriza placuta, publicand mesajele Mele;

- Te rog sa nu te grabesti, deloc, si lasa postate mesajele Mele, caci este posibil ca printre cititorii tai sa se gaseasca cineva care va intelege mai mult si mai bine, ...caci este abia inceputul, revelarii Tainei lui Dumnezeu _ Apocalipsa 10/7; -Omenirea este in intuneric / nestiinta / necunostinta [despre care ai vorbit in blogul tau], ...si acum urmeaza / se apropie dimineata _ Isaia 21/11,2012.

= Sa nu te deranjeze numele Mesia, pentru ca, Eu chiar sint Mesia, acela fagaduit _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22, ...Acela care am sa [va] spun toate lucrurile _ Ioan 4/[25],26. ...[-Nu uita, maine se serbeaza "Inaltarea" -Este o notiune care contine "o taina" codificata "ezoteric"].

= Cu multa stima. -Mesia _ Ioan 4/[25],26; _ Romania 5/14; 10/[14],17.

Mesia spunea...

-In legatura cu afirmatia ta: ...

..."sunt credincioasă - dar nu sunt practicantă", ...

...vreau sa citesti cu mare atentie, cum i-ti zic: ...

=*Este mai aproape de Calea Dreapta, cel care nu a intrat, inca, pe nici o Cale Stramba, ...pentru ca Scripturile sint inca "pecetluite" _ Daniel 12/4, ..."pana in ziua de astazi" _ Romania 11/8, ...pana la Mine -Acela care am sa [va] spun toate lucrurile _ Ioan 4/25.

= Cu stima. -Mesia _ Ioan 4/26.