Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

luni, 5 septembrie 2011

PINK MONDAYS: 5.septembrie.2011

Prietena blogurilor mele, în faţa cărui efort considerabil de a ne prezenta zilnic elelemente serioase ale ezoterismului mă plec cu respect şi cu mult drag, KARMAPOLICE (Politia karmica a falsilor guru) (http://cybershamans.blogspot.com/) m-a invitat să particip la aceste PINK MONDAYS pentru care mă voi pregăti în fiecare duminică pentru a vă servi şi vouă, dragii mei, şi altora de prin alte părţi, o "pastilă" de veselie pentru a face începutul de săptămână mai plăcut !!
De faaaapt... aş mai avea ceva pregătit mai de mult timp...
Dar deocamdată să vedem pastila de azi, luni 5.septembrie.2011 - chiar dacă apare cu întârziere !! Dar nu-i nimic, oricum şi marţi se pare că omul crede în cele 3 ceasuri (g)rele, aşa că voi uni cele două "pastile" acum, în această seară !!


MARŢEA - 3 CEASURI RELE ??...

Folosesc prilejul oferit de o prietenă de pe Facebook, pentru a reflecta un picuţ asupra acestei încredinţări ...
Pentru care îi multumesc, aşa cum mulţumesc oricărui companion de drum, pentru prilejuri asemănătoare...

Orice lucru aparent rau poate fi transformat intr-o trambulina pentru o invatatura sau o consolidare de invatatura. Principalul este sa fim atenti si sa luam din toate ceva bun. Straduindu-ne sa facem pe loc acest lucru, reactia grea din evenimentul neplacut se estompeaza si ne trezim trecuti de varful momentului greu incercand sa ne facem un bine: si noua - si celor din jur !!! Asa incat... cele trei ceasuri rele - grele!! de fapt, sunt rezultatul intrarii noastre saptamanale pe panta muncii fizice, al carei varf este miercuri spre joi... Apoi energiile fizice se estompeaza, pentru a lasa cursul liber celor spirituale, al caror varf se afla intre sambata si duminica. Suntem aici pentru a invata, printre multe altele, sa tinem cont de variatiile de vibratie care se schimba subtil - dar puternic - in planul fiecarei clipe a vietii noastre.
Intuitia populara atesta ceva: greutatea. Unii oameni simt - altii nu simt acest lucru, si nu neaparat pentru ca ar fi ei nesimtiti sau superficiali.
Bine, vom discuta cândva si despre "nesimtitii" lumii...
Dar acum sa urmarim alte aspecte. Multi oameni nu iubesc munca fizica, de care insa avem nevoie aici, pe Pamant. Ei urca cu greu panta aceasta saptamanala - desi energetic suntem pregatiti, odihniti, inca de la jumatatea zilei de duminica...
Percepandu-ne treptat pe noi insine, putem sa intelegem direct toate acestea... Astfel incat putem să constientizam cat se poate de bine faptul ca in ziua de luni chiar avem forte proaspete: voinţă insa nu este prea multa, ne este estompată inerţial dorinta de a munci cu sârg, de a oferi vietii si societatii noastre tot ce avem mai bun...
Dar toate se pot constientiza, apoi invata si apoi consolida.

Fiecare dintre noi suntem in cate o etapa a acestui drum al perceptiilor, constientizarilor, invataturilor, aplicatiilor si consolidarilor tuturor. Sigur ca multi dintre noi avem acum destine de odihna, dupa mileniile grele anterioare: o odihna activa, si asta este o chestiune care trebuie inteleasa ca atare. Dar atat cat avem de munca - sa o facem cu daruire si sa dam exemplu in jurul nostru, indiferent de domeniul in care activam.

4 comentarii:

Nima spunea...

Am facut rondul de noapte , dar nu a trecut lunea cea roza !
Imi place jocul :D

Te imbratisez !

Cristiana spunea...

Hihihihihi!!! Tocmai ce ţi-am lăsat acum un minut o îmbrăţişare pe blogul tău !!!
Dar nu ne mai miră nimic !!!
>:D< !! >:D< !!

karma police spunea...

ai fost cea mai roz dintre noi toti...incredibil de mult mi-a placut video......pup

Cristiana spunea...

EU pup!!! Mulţumesc frumos !!!