Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)luni, 12 septembrie 2011

PINK MONDAYS:12.septembrie.2011

Bună seara, dragii mei !!
Nu am putut fi la întâlnirea de fiecare luni... pur şi simplu nu am putut posta  de dimineaţă, iar în cursul zilei oricum nu pot de la serviciu. Pe viitor însă mă voi aranja în aşa fel încât să fiu la timp "pe baricade" !!
În acest moment însă, ca să onorez cu prezenţa mea această iniţiativă atât de frumoasă, vă ofer o floare ... ROZ !! însoţită de urările mele de bine, bun, frumos, luminos pentru tot restul săptămânii !! 

ÎNCĂ O DATĂ VĂ ÎMBRĂŢIŞEZ DIN TOATĂ INIMA !!!

6 comentarii:

CARMEN spunea...

Ma bucur ca ai supravietuit nesuferitei LUNI! Rozul este o alegere excelenta de a privi începutul de saptamâna! :)) Happy Pink Mondays!

Cristiana spunea...

Dragă Carmen!! Pentru mine toate zilele sunt frumoase, iar ziua de luni este frumoasă pentru că mă revăd cu colegii la care ţin foarte mult şi la toată făbricuţa pe care o iubesc de pe la 7 ani!! Tocmai de aceea am fost de acord cu această iniţiativă, să pot oferi şi eu ceva din sufletul meu în această zi care da! ştiu... e mai greu de înţeles şi suportat pentru unii dintre noi...
Am pregătit în avans câteva chestiuţe într-un folder special... strâng cu sârguinţă altele !!
Abia aştept încă şi mai mult acum zilele de luni !!!
Te îmbrăţişez cu mult-mult drag şi promit să fiu împreună cu voi tot timpul !!!
Pentru toată lumea ... Happy Pink Mondays!

karma police spunea...

wow ai scris cu un roz care nu are cum sa nu-ti dea o stare de bine...frumoasa floarea...pup

Cristiana spunea...

Au!! să scriu si celălalt articol aşa, bine că mi-am dat seama !! Dacă e ROZ... apăi ROZ să fie toate!!!

Biancoluna spunea...

Chris... dara nu stiu cum ai nimerit tocmai Gerberele, care sunt printre floricelele mele preferate :))!
Zi frumoasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:)

Cristiana spunea...

Mulţumesc frumos, scumpa mea !!! Toată săptămâna a fost frumoasă !!!