Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI: A cunoaşte asemenea lucruri, cum sunt cele scrise pe acest blog, nu este doar un exerciţiu de imaginaţie. Chiar şi numai dacă ar fi aşa – tot ar fi un lucru bun pentru noi: pentru dezvoltarea gândirii, structurarea şi ordonarea ei. Dar să înţelegem că fiecare fel de pătrundere de acest fel în cunoaşterile universale ne ajută să înţelegem mare parte din fenomenologia cu care ne confruntăm chiar azi pe planetă – care ne pregăteşte să înţelegem corect o serie întreagă de fenomene cu care ne vom confrunta într-un viitor apropiat. A şti câte ceva chiar şi numai informativ primind intuitiv totul, ne ajută să ne orientăm şi să ne adaptăm rapid în lumea noastră aflată într-o permanentă schimbare.

Şi mai ales corporalitatea noastră este acum în schimbare, dezvoltare, iar azi din ce în ce mai mulţi oameni ştiu bine asta. Cunoaşterile de acest fel nu sunt decât daruri care ne vor ajuta pe toţi, cei din prezent şi cei ai viitorului, să ne orientăm rapid în percepţiile multisenzoriale care ni se dezvoltă permanent.

miercuri, 1 iunie 2011

LA MULTI ANI COPILAŞILOR DIN VOI TOŢI!!

Vă îmbrăţişez şi, pe lângă o ploaie de pupicei va mai trimit !!!.........

..triluri de hohote de râs! care se ridică în aer ca ciocârliile spre soare... steluţe în ghirlande pe înserat şi-n noapte... crăcuţe de iasomie albă-parfumată... licurici prin ierburile mirositoare.. gângureli de bebeluşi dolofani.. şi de delfini!! cu izbucniri sonore, pufişori de păpădii zburând la întrecere cu gărgăriţele.. petale catifelate de panseluţe colorate.. spirăluţe de vise printre norii jucăuşi.. rotocoale vesele de la pietricele aruncate in apă de la mal.. şiii.. buzunare încăpătoare pentru mere şi biscuiţi la hăinuţe.. şi am obosit.. ma duc să mă mai joc şi prin alte părţi!! :))

V-am pupat pe năsuc şi obrăjori !!! Cristinel

5 comentarii:

Nima spunea...

>:D<
:)))

O zi minunata , Chris !

hera mariana spunea...

LA MULTI SI COPILASULUI DIN TINE!
TE IUBESC SI TE PUP !
sper ca ma lasa la coment:(

hera mariana spunea...

La multi ani!!!
mi-a papat un cuvintel :)

Cristiana spunea...

Ni, a fost o zi sublima!!! De la un capat la celalalt!!! Acum au fost si fotografiile Karinei!! Waaaw cu adevarat, ce intuitii fantastice are fata noastra draga !!!
Ma duc la culcarica si ma rog la Doamne Doamne sa ma visez stand cu tine sub corcodusul din curtea ta !!!

Cristiana spunea...

Mariana, La multi ani si pentru tine, scumpa mea !!
S-ar putea ca in vara aceasta sa ajung la Alba Iulia... si sa ne vedem din nou !!! Te imbratisez cu mult drag !!!