Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)miercuri, 1 iunie 2011

LA MULTI ANI COPILAŞILOR DIN VOI TOŢI!!

Vă îmbrăţişez şi, pe lângă o ploaie de pupicei va mai trimit !!!.........

..triluri de hohote de râs! care se ridică în aer ca ciocârliile spre soare... steluţe în ghirlande pe înserat şi-n noapte... crăcuţe de iasomie albă-parfumată... licurici prin ierburile mirositoare.. gângureli de bebeluşi dolofani.. şi de delfini!! cu izbucniri sonore, pufişori de păpădii zburând la întrecere cu gărgăriţele.. petale catifelate de panseluţe colorate.. spirăluţe de vise printre norii jucăuşi.. rotocoale vesele de la pietricele aruncate in apă de la mal.. şiii.. buzunare încăpătoare pentru mere şi biscuiţi la hăinuţe.. şi am obosit.. ma duc să mă mai joc şi prin alte părţi!! :))

V-am pupat pe năsuc şi obrăjori !!! Cristinel

5 comentarii:

Nima spunea...

>:D<
:)))

O zi minunata , Chris !

hera mariana spunea...

LA MULTI SI COPILASULUI DIN TINE!
TE IUBESC SI TE PUP !
sper ca ma lasa la coment:(

hera mariana spunea...

La multi ani!!!
mi-a papat un cuvintel :)

Cristiana spunea...

Ni, a fost o zi sublima!!! De la un capat la celalalt!!! Acum au fost si fotografiile Karinei!! Waaaw cu adevarat, ce intuitii fantastice are fata noastra draga !!!
Ma duc la culcarica si ma rog la Doamne Doamne sa ma visez stand cu tine sub corcodusul din curtea ta !!!

Cristiana spunea...

Mariana, La multi ani si pentru tine, scumpa mea !!
S-ar putea ca in vara aceasta sa ajung la Alba Iulia... si sa ne vedem din nou !!! Te imbratisez cu mult drag !!!