Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

vineri, 27 august 2010

AŞTEPTĂRILE MELE.........


Îmi permit să aştept cu răbdare ca acei clarvăzători români care deocamdată se ocupă cu alte activităţi, de orice fel să îşi folosească cu mai multă curiozitate, dar şi seriozitate darurile pe care le-au primit de la Dumnezeu, prin intermediul părinţilor (de la strămoşi pornire) şi să înceapă să cerceteze cele din jurul nostru cu hotărâre, cu răbdare şi cu înţelepciune.
Să nu mai vehiculăm - decât ca punct de pornire acceptat cu respect - teorii deja învechite, care la vremea lor au fost bune, foarte bune deschizătoare de drumuri ale celor mai-puţin-văzute şi ne-văzute.
Să ne ajutăm după experienţa şi puterea fiecăruia de a pătrunde, şi nu să ne desfiinţam reciproc după încăpăţânări pornite din lipsă de cercetare după puterile cele noi pe care le avem. Puteri care se schimbă permanent, ajutându-ne să ne ridicăm mereu calitatea şi să înaintăm permanent spre profunzimi care nu neagă - ci completează mereu cunoaşterile. Care ne ajută să înţelegem în fiecare moment cele cele ce sunt ale începătorilor pe acest drum, să ne orientăm după ceea ce pot ei - şi nu să-i obligăm să ne accepte cunoaşterea proprie. Să ajutăm şi să orientăm cu răbdare pe fiecare om în parte care se izbeşte de lipsă de experienţă. Căci deocamdată şcolile oficiale nu vor învăţa oamenii să-şi cunoască astfel de puteri, din nefolosirea cărora mulţi au de profitat.

Recomand să se cerceteze modul în care sunt sau nu sunt folosite toate forţele interioare ale omului şi să ajutăm astfel la redarea încrederii omului în forţele proprii, departe de încredinţarea că păcate închipuite sau orgolii nesăbuite ar conduce la deteriorarea sănătăţii umane. Astăzi, majoritatea bolilor noastre se datorează deteriorării corpurilor noastre moştenite din vremuri în care majoritatea oamenilor erau în robie fizică, psihică, mentală şi cauzală. Azi, chiar dacă robia fizică este depăşită în majoritatea ţărilor europene, ne-au rămas: robia eteric-vitală (înrobirea după simţurile fizice, datorate nedezvoltării în mileniile anterioare a orientării după simţuri: văz, auz, gust, miros, auz şi pipăit), robia emoţională (după frică sau plăcere), mentală (după gânduri neechilibrate: ori volum exacerbat, ori auto-obligări - după influenţe străine - la trăirea fără gânduri sau în puţine şi dogmatice gânduri); şi - nu în ultimul rând - robia cauzală: lipsa înţelegerilor profunde şi corecte ale realităţii înconjurătoare.
Folosirea mentalităţilor vechi ar trebui să fie numai punct de pornire în cunoaşterea mult mai profundă a realităţii noastre, în care dezvoltarea sau renunţarea să nu se folosească în proporţii diametral opuse: ori 100% ceva - ori100% altceva. Dimpotrivă, să studiem fiecare caz în parte unde se poate opera sau cerceta conform înţelegerilor momentului, care să ne poarte către deschideri echilibrate şi înaintări în momentele în care suntem pregătiţi, fiecare dintre noi în parte: să primim, dar nu numai: să şi folosim ceea ce primim.

Să întărim astfel cunoaşterile care să conducă la imaginea unor clarvăzători de bună şi profundă calitate, spiritualitate, să ajutăm la trecerea dincolo de dispreţul cu care suntem azi înconjuraţi. Să nu ne mai fie teamă să ne spunem părerea sub acelaşi soare sub care alţii nu se reţin din apostrofări, injurii - neînţelegeri umane în ultimă instanţă. Pe care însă noi să le înţelegem şi să ajutăm la depăşirea lor.
Acestea sunt aşteptările mele....
Cu drag,
Cristiana

6 comentarii:

Ana Maria spunea...

SA unim toate forţele interioare ale omului şi să ajutăm astfel la redarea încrederii omului în forţele proprii...
Cred ca este cea mai importanta fraza din textul de mai sus - dupa parerea mea! Cred ca am uitat sa mai fim oameni si sa ne aducem aminte ca Dumnezeu ne-a inzestrat cu toate capacitatile de a face fata acestei lumi, numai ca de multe ori uitam acest lucru...
Sper si eu ca , mai curand decat ne imaginam sa avem, cat mai multi dintre noi, o noua abordare in ceea ce priveste existenta si viata pe pamant!

Cristiana spunea...

Asa sa fie, asa sa ne ajute Dumnezeu, Ana Maria!!

Ryana spunea...

Cine a spus ca robia a fost abolita , minte.

Acum suntem robii "patronilor " ,acea clasa parvenita prin exploatarea celorlalti.
Daca esti bugetar, poti sa spui ca esti un om fericit, ai totusi niste drepturi constitutionale.
Dar daca lucrezi la particulari, nu ai nici un drept .Nu ai nici o zi libera pe saptamana, lucrezi cate 10-12 ore pe zi (sau o zi da si una nu - cate 16 ore pe zi), iar concediul de odihna nici nu se pune in discutie.
Un coleg a vrut cateva zile de concediu si... l-a dat afara.I-a spus ca acum are concediul cat vrea.
Cand cineva are o viata de "rob modern" , mai poate el sa fie liber? Mai poate el gandi la alt ceva decat la o clipa de odihna ?
Nu ! Nu mai poate gandi la nimic.

GabyS spunea...

Foarte frumos ai spus si impartasesc aceleasi asteptari... am incredere si speranta ca ziua aceea sa vina. Dumnezeu sa ne binecuvanteze!

Multi oameni au ajuns sa traiasca ca niste roboti, ghidati din exterior de altii si de bani din pacate, dar oricand poate veni un moment cand privirea lor sa se indrepte spre interior si sa vada acea lumina si iubire divina si infinita care salasuieste in noi toti, esenta noastra.
Cu totii suntem mult mai mult decat am fost invatati si de ce nu chiar mintiti de mult timp. Am fost facuti chiar de la nastere sa credem ca suntem niste simpli si banali oameni creati doar din carne/fizic... de ce? pentru ca daca omul ar stii cat de uimitor si deosebit ar fi nu ar mai accepta manipularea si minciunile altora si multe altele...

ESTE TIMPUL SA NE TREZIM! ESTE TIMPUL SA NE REDESCOPERIM, SA ACTIONAM SI SA SCHIMBAM IN BINE DESTINUL ACESTEI PLANETE!

Doamne ajuta! Va iubesc!

Cristiana spunea...

Ryana, cata dreptate poti avea!! trist, dar multe invataturi vom trage cu totii din aceste timpuri grele pentru sufletul uman...
Mai corespondam cand ma voi intoarce din munti.
Week end placut si linistitor!!

Cristiana spunea...

TOATA IUBIREA MEA ŞI PENTRU VOI, GABY, GENNY !! DRAGII MEI, APROAPE MI-AU DAT LACRIMILE!!

Va scriu pe goana, ne pregatim de un munte !!
Ma voi gandi intens la voi de acolo, de la Omul nostru drag!!
Imbratisari!!! Doamne ajuta!!!