Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

duminică, 31 mai 2009

CÂTEVA CUVINTE DESPRE ENERGIILE VERII

Întrucât nu toată lumea are obişnuinţa să citească şi comentariile, reiau aici un subiect discutat la comentarii ieri, posibil să fie util şi altora.

În acestă perioadă a anului energiile sunt din ce în ce mai mari, adică în valuri din ce în ce mai dense, de frecvenţă din ce în ce mai ridicată - până de Sânziene. Valurile de acest fel ne pot oferi uneori multe simţiri mai presus de dorinţele noastre curente.
Nu plecaţi din lume, este o falsă impresie că retragerea din lume ne fereşte de ispite. Fără eforturi în această perioadă energiile nefolosite ni se vor descărca pe singurele persoane cu care venim în contact, chiar şi pe animalele din curte. Ne putem trezi că aruncăm cu farfuria de pământ, chiar dacă ştim ca biata farfurie nu are nici o vină. Este mai bine să stăm în lume, să ne vedem de treburile zilnice, să nu ne băgăm în discuţiile altora pe post de moderatori, căci putem fi prinşi în jocul nervilor lor.
Este posibil să ne confruntăm cu dureri de articulaţii, spasme musculare, insomnii, stări de frică, îngrijorare, amărăciune, uneori doar febrilitate, alteori chiar şi nervozitate, agresivitate. Nu trebuie să ne speriem, ci să ne observăm ieşirile, să-i observăm şi pe cei din jurul nostru şi pe cei din jurul nostru, să înţelegem că totul este dat spre conştientizarea propriilor noastre neputinţe.
Astfel de energii de frecvenţă foarte mare ne sunt date spre binele nostru, spre conştientizarea propriilor noastre neputinţe şi îndreptarea lor în conştienţă. O conştienţă activă - mai multă sau mai puţină - după cum poate fiecare.
Şă ne ridicăm chipul spre ceruri, sufletul spre lumină, să învăţăm din propriile greşeli şi din greşelile celorlalţi. Să-i ajutăm şi pe ceilalţi din jur să-şi depăşească neputinţele. Mai cu o glumă, mai cu o vorbă plină de sens......
Energiile vor creste, pana ce multi dintre noi le vom putea vedea, cu ochii liberi, daca nu suntem acaparaţi de griji, probleme, dureri, amaraciuni... Se pot vedea uneori ca o ninsoare alba in mijloc de vara, in lumina puternica, in miezul zilei, mai ales in locuri liniştite, chiar pe fundalul frunzişului pomilor... chiar si in mijlocul marilor oraşe, gălăgioase şi prăfuite !!! Pe timp de soare şi pe timp de ploaie deopotrivă!!

În anii trecuti spuneam oamenilor din jurul meu cum marii conducatori adevarati de popoare libere, in stravechimi, aveau puterea sa intensifice pentru oameni asemenea energii - nu pentru mult timp însă, ca sa nu le fure naturii si sa le dăuneze astfel vieţuitoarelor mărunte. Le-am aratat - si arat în continuare si altora - cum au surprins foarte bine acest fel de lucrare invioratoare realizatorii filmului Intoarcerea Regelui din Trilogia Inelelor (ecranizare exceptionala dupa romanele mitologice ale lui J.R.R. Tolkien): la sfârşit, când are loc încoronarea regelui, cântecul lui special intensifică energiile care cad peste oameni ca petalele de trandafiri.
De altfel, de la astfel de fapte bune ale vechilor conducători ai popoarelor a ramas impamantenit peste tot obiceiul de a arunca cu petale de trandafiri in calea oamenilor importanti, la momente importante, la nunti, la întâmpinări de oaspeţi etc.
Vă doresc sănătate, bucurie, linişte sufletească, să fim cu toţii părtaşi frumoşi la tot ceea ce ne oferă cerurile şi pământurile deopotrivă!!

17 comentarii:

Diana Elena spunea...

CE FRUMOOOS:X
ASTA EXPLICA PE DEPLIN CEEA CE SE INTAMPLA (SI) CU MINE DE OBICEI,IN PERIOADE CA SI ACEASTA.CAND CAUT CATE UN RASPUNS DESPRE STARILE MELE,STIU UNDE SA IL GASESC.

Anonim spunea...

Ce se intampla dupa Sanziene cu aceste energii?Aceasta activitate energetica este valabila in fiecare vara,inaintea solstitiului ,sau anul asta este o situatie deosebita? Gabriela.

Anonim spunea...

Intrebare: oare este posibila vizualizarea "ploii de energie" si in interiorul cladirilor?
Adica pot vedea "ninsoarea" aceea atat afara, avand pe fundal frunzisul pomilor, cat si in interiosul unei locuinte, avand pe fundal mobilier inchis la culoare?
Oare asta vad eu cu adevarat sau imi autosugestionez tot felul de "vedenii" ? Un raspuns sincer, va rog.
Ma gandeam ca am nevoie de ochelari.
Totusi poate nu. Ce parere aveti?
Sa trec totusi pe la doctor?

Cristiana spunea...

În primul rând o să răspund Gabrielei, cu meţiunea pentru a doua persoană că nu este vorba despre nici un fel de defect ocular, şi eu văd energiile în casă -ca şi afară. Fiţi liniştit, aşadar. Dar revin imediat cu răspuns mai pe larg.
Gabriela, îmi cer scuze, am dat drumul la comentariul tau de la serviciu, dar nu am posibilitatea sa si postez de acolo... aşa că am uitat, pur şi simplu!! Au mai fost şi alte probleme pe care vi le voi expune şi vouă imediat pe bloguri.
Aşadar, Gabriela....
O astfel de activitate este valabilă în fiecare vară şi în fiecare iarnă, în preajma solstiţiilor - doar că natura energiilor este alta, aşa cum voi specifica mai jos . Dar, în funcţie de ritmurile locale, ele pot fi uşor estompate sau uşor mai ridicate de la un an la altul: în percepţia oamenilor sau chiar în realitate. Eu vorbesc despre elementele locale la nivelul paralelei noastre. La alte nivele ritmurile sunt înclinate către estomparea diferenţelor, până la ecuator, acolo unde diferenţele sunt practic insesizabile de către oameni - dar foarte perceptibile pentru vieţuitoarele mărunte.
Dar mai mult decât atât, sincer, nu am studiat. Energiile sunt gestionate prin steaua care ne guvernează, căci prin intermediul ei se recirculă energiile în sistemul ei planetar.
Aici nu am studiat prea mult, ca sa stiu cum simţim noi aici, comparativ cu alte regiuni de pe glob. Asa, sporadic, am studiat câte ceva, dar nu pentru a face un studiu complet. Nu merg pe presupuneri sau extrapolări, pe care le pot folosi doar ca să cercetez: ce ar fi asa... sau asa... este mai mult? este mai mare?.. Si îmi fac o părere despre extinderea fenomenului pe care l-am perceput personal.

Ceea ce este de înţeles însă este următorul lucru, pe care îl marchez scriind cu majuscule:
LA FIECARE MIEZ DE VARĂ ŞI MIEZ DE IARNĂ, CHIAR ŞI ACOLO UNDE AVEM DE-A FACE CU ACEA APROAPE-LINIARITATE DESPRE CARE VORBEAM,LA ECUATOR, PUNCTUL CULMINANT AL ENERGIILOR ESTE DIN SECTORUL ENERGIILOR ANULUI URMĂTOR, CARE VA AVEA INTOTDEAUNA ENERGII CRESCUTE FAŢĂ DE CEL ÎN CURS.
În acest fel, avem de-a face întotdeauna cu o formă de ajutor prin adaptarea dinainte la cele cu care ne vom confrunta din an în an mai mult. La următorul articol voi face o schemă scanată, referitoare la sinusoidalele ritmurilor planetare. Toate populaţiile spirituale planetare sunt astfel ajutate, nu numai oamenii. Chiar ar fi necesar să studiez problema de biosistem - adaptarea biosistemului.... Toate lucrurile sunt extrem de sensibile în lumea noastră şi ajutătorii planetari au în vedere aspectele cele mai fine ale acestor realităţi.
În trecut, când vibraţia planetară era în coborâre, adaptările erau de la un an la altul în vibraţie din ce în ce mai joasă.
Punctele de vibraţie joasă merg pe aceeaşi distribuţie, dar studiile mele nu au mers pe puncte de joasă vibraţie, ci pe acelea de înaltă vibraţie. Totuşi o să vină vremea să cercetez şi aşa.

Cristiana spunea...

A trebuit sa fragmentez textul
Ceea ce este mai greu de suportat este faptul că, din an în an, activitatea umană creşte: bineînţeles că asta nu este de loc ceva rău, doar că uneori astfel de situaţii devin greu de suportat. De aceea intuiţia umană şi experienţa scăderii capacităţii de concentrare a condus la plasarea concediilor în astfel de puncte anuale. Iarna este si mai greu de dus, de aceea oamenii plaseaza sărbătorile de iarnă în mijlocul unui tumult de hrană, petrecere, dans, artificii, pocnitori, care disipează neliniştirile care pot apare în astfel de perioade.
Pe timp de vară energiile trupeşti sunt în maximul lor (se folosesc pentru muncile de camp, reparatiile in casa, călătorii, etc). pe timpul iernii, energiile spirituale au maximul lor.
Este bine să folosim astfel de perioade - când apar insomniile, nervozitatea, crampele musculare: din cauza energiilor nefolosite, nu ştim să folosim energile, nu ne învaţă nimeni... Trebuiesc făcute eforturi şi fizice - şi intelectuale. Dacă stă la PC mai mult timp, să ne sculăm din cand în când, să mai facem treburi prin casă, să încordăm muşchii de la mâini şi de la piciore, pentru disiparea energiilor care se acumulează în exces. În acest fel evităm insomniile şi nervozitatea care ne aprinde fără rost chiar, uneori... Există un rost în toate... totuşi!!
Aşadar în fiecare an este o situaţie specială, mereu în creştere, dar şi noi suntem din ce în ce mai puternici. Anul care trece ne întăreşte şi anul care vine este pregătit deja.
Ar trebui să înţelegem că trebuie să facem mult mai mult efort intelectual, de înţelegere a realităţilor noastre, să ne folosim astfel TOATE energiile, în loc să ni se verse cu agresivitate acolo unde se sparge totul fără voia noastră... Puţin din toate în fiecare moment are foarte mare importanţă. Biserica pune omul sa citeasca macar cateva randuri din biblie acum, cand toata lumea stie sa citeasca, macar atâta efort să se facă pe zi, mai ales în cazul celor în vârstă, care nu mai vor să facă nici un efort intelectual.. Nu este cazul să generalizăm, dar trebuie să avem în vedere astfel de lucruri.
mai vorbim!!
Îmi cer scuze, Gabriela, la răspumsul de la "Drumuri" am repetat, se pare, ceea ce ti-am mai scris, mai de mult!! Iartă-mă că ţi-am răpit timpul!!
Fac o mică pauză şi revin.

Anonim spunea...

Inca o rugaminte, va rog, ca sa ma asigur ca vad acelasi fenomen pe care il vedeti si dumneavoastra (sau sa inteleg daca il percepem la fel): eu vad aceste energii sub forma unei ploi - foarte fina , foarte deasa , care curge cu viteza foarte mare (aproape ca percep linii de lumina extrem de subtiri care curg.
Asa e? Astfel percepeti si dumneavoastra aceasta ninsoare de energie?

Cristiana spunea...

Nu mai verific textul, vreau sa ma intelegeti - chiar si daca fac greseli. La ora asta chiar sunt un pic obosita!!
Aşadar,
să răspund la problema perceperii energiilor chiar în casa noastră.
Tot ceea ce este afară este şi în casă, iar puterea de percepţie se manifestă în fel şi chip. Si eu văd aceste curgeri în casă - ca şi afară. Mai mult, eram într-o biserică dintr-un loc retras şi linistit, cand m-am ridicat pe o masa sa cercetez emisiile de mir de pe icoanele din partea de sus, toate erau pline de puncte de lichid: energii condensate. BOR nu raspunde la chemarile preotilor locali cand se petrec astfel de lucruri, pentru ca stie ca este un fenomen natural, la care se adauga insă campul foarte curat al interiorului, format de oamenii linistiti si doritori de pace. Energiile se pot concentra atat de mult incat se condensează sub formă de lichid. Începuseră să curgă spontan pe majoritatea icoanelor (la altă biserica, de Înviere, curgeau si pe usa bisericii!!!). Nu este minunea lui Dumnezeu în acel loc, darul lui Dumnezeu este pentru toata lumea, dar oamenii pot contribui prin menţinerea unei atmosfere de curatenie sufleteasca, de credinţă în bine şi dorinţă de frumos!!
Cand m-am urcat pe masa aceea, sus, am ametit de-a dreptul, de puterea cu care veneau. Eram doar cativa oameni in biserica dar in acel moment toata lumea a vazut cum curgea totul ca o ninsoare peste tot. Râdeam cu toţii!! Nu trebuie să avem o atitudine de sfinţenie în mod special - o astfel de atitudine este bine sa o cultivâm şi s-o atincgem ori de cate ori putem, nu numai în situaţii care ne miră, ne uluiesc. Nu suntem obisnuiti cu ele, nu ne explica nimeni.. de aceea ramanem în stare de uluială.. Ne vom obişnui din ce în ce mai mult cu toate.
Nu va duceti la doctor decât dacă observaţi probleme diverse obisnuite cu ochii: din cauza oboselii, înaintarii în vârstă, apariţiei unor efecte vizibile de vedere la tineri. Ceea ce discutam aici este vorba despre cresterea acuităţii percepţiilor mental-astrale, care se suprapun peste cele ale corpului fizic. Ne vom obisnui: şi cu entitatile astrale, şi cu vietăţile astrale, şi cu percepţiile amprentărilor umane.
pentru mine acum este o luptă cu alte percepţii: dacă până acum aveam de-a face cu percepţiile amprentărilor statice (ca şi cum omul, după ce a plecat, şi-a lăsat o fotografie în locul în care a stat, perceptibilă tot cu vederea laterală) de data asta, pentru prima data, m-am confrumtat cu amprentări în mişcare: mergamd pe stradă şi trecând prin dreptul străzilor care se intersectează cu cea pe care merg, am văzut (timp de 3 4 zile a fost un adevarat cosmar, acum m-am obisnuit) o miscare puternica, rapida, ca si cum de acolo iesea o masina eterica si dadea peste mine. miscarea se pierdea pana sa ajunga la mine, care traversam straduta sa merg in continuare spre celalalt trotuar. Greu de suportat. Dar acum se estompează. Estomparea inseamna obisnuita, nu ca nu mai percepem. Ne iau prin surprindere. Nu e nici un pericol
De asemenea mai este posibil sa se accentueze perceptiile telepatice, mai ales cu câteva secunde înainte de eveniment. Nu pot decat să ştii că este ... şi vine.. S-a mai scris prin presa de specialitate despre acest lucru, obisnuit pentru unii oameni, dar acum ceea ce numim "premoniţii" devine clar pentru foarte mulţi - din ce în ce mai mulţi oameni.
Mai scrieti ca sa va liniştesc!! Nu va fie frica sub nici o forma, nu este decat ceea ce impropriu se numeste "deşteptare"!!
Va doresc curaj, sănătate, să vă odihniţi şi să fiţi fericiţi!!
cu drag, Cristiana

Cristiana spunea...

Dee-Elena, ingeras, noi vorbim pe messenger!! Te îmbrăţişez întotdeauna!!

Cristiana spunea...

Da, sigur, de la om la om sau de la loc la loc la loc, perceptia este ca o ploaie fina sau din ce in ce mai deasa, din ce in ce mai densa, pana se face alba-argintie. Daca sunteti mai in varsta, va aduceti aminte cum erau filmele in trecut... parca ploua pe ecran, cu paraziţi din cauza calitatii slabe a peliculei sau ceva asemanator.
Undeva la munte am avut chiar imaginea unei ploi cum spuneti dvs., dar in alte perioade, la sfarsitul lui august inceputul lui septembrie, pe drumul catre Vf. Omul sau coborând spre Pestera Ialomicioarei.
De asemena, undeva in apropiere de Văleni, oprind in drum maşina, cineva a spus că plouă, ce iesim din masină??? Femeia nu credea in chestii din astea pana atunci... din momentul acela a crezut!!! cerul era senin complet, o dupa amiaza splendida de vara...
Fiti tare!!! Totul este in regula.
Credeti-mă, daca puteţi..
Si nu suntem singuri...
Poate discutam si de sunet in acest week end. Foarte important!
Somn usor!!! Si toate cele bune!!
Cu drag, Cristiana

Anonim spunea...

Apropos, de ameteli: de ceva vreme, in timpul zilei (mai ales in timpul pranzului) trec frecvent prin momente extrem de scurte de... imponderabilitate...
Da, stiu cum suna.
Pentru fractiuni de secunda parca plutesc.
Eu percepeam starea ca pe un soi de ameteala pentru ca mi se tulbura tot corpul : privirea se incetoseaza, concentrarea se pierde, miscarile se blocheaza (mi se intampla numai cand stau pe scaun la birou - in timp ce lucrez la PC sau la diverse hartii).
Si nu sufar de nici un fel de boala. O vreme am tot dat vina pe astenia de primavara. Dar persista.
Nu am facut pana caum vreo legatura intre starile acestea si modificarile de natura... astrala/energetica/spirituala 9nici nu stiu cum sa le spun), dar de acum inainte le voi "privi" cu mai multa atentie ca sa observ daca se manifesta in anumite conjuncturi.
De necrezut! In urma cu vreo cateva luni as fi luat in ras toate astea daca mi le-ar fi povestit cineva, iar acum chiar eu vorbesc despre asa ceva.

Anonim spunea...

Exact! Liniile alb-argintii ca la parazitii de pe ecranele TV mai vechi, alb-negru!
(imi amintesc acum - si zambesc - de liniile verzi de pe ecran din filmul Matrix, linii verticale formate din coduri alfa-numerice care curg pe ecranul negru)
Si sunete, da !
Ce de sunete imi tiuie in urechi uneori!
In fine, este tarziu.
Continuam maine, poimaine....
Multumesc mult!
Incep sa ma linistesc ca n-am deviat de la normal. Chiar n-am spus nimanui pana acum ce vad, ce aud si ce simt ca sa nu rada cumva de mine!
Radeam doar eu in sinea mea.
Acum nu-mi prea mai vine sa rad.
Sunt... intr-o stare de expectativa...
Noapte buna!

Cristiana spunea...

Si eu stiu cum suna cuvantul "imponderabilitate" si chiar in mijlocul drumului m/am decorporalizat sub ochii oamenilor care nu intelegeau cum putea un om sa se intinda pe jos cu o asemenea viteza, caci nu se impiedicase cu nimic... Si mai fusese o mana de inger acolo, caci eram cu capul la 1 cm de bordura trotuarului. Dar nu s/a mai petrecut, cand simt ca ... imi vine, incetitesc mersul si intru in plimbare lenta. Energiile se distribuie uniform si cele care vin nu mai sunt tumult, ca sa decorporalizeze.
Nici mie nu mi-ar fi venit sa cred ce vorbesc azi - acum 15 ani!!! Si cand am povestit colegilor, m-au luat in mijlocul lor ca pe un copilas, razand cu mine!!! Eu azi nu as face asa, dar atunci eram cu totii copilasi pe aleile astrale!!!
Dar ameteli sunt tot timpul, CACI SE DEZVOLTA CORPUL ASTRAL FOARTE MULT, TOT SISTEMUL CORPURILOR FLUIDICE, DE FAPT.
SE RESINCRONIZEAZA ENERGIILE SI STRUCTURILE CORPORALE.
Eu sa stradui sa ii explic mamei mele... dar generatia ei este mai greu de incrdintat ca nu este boala. Crede ce fac, se uita la toate emisiunile ezoterice, se straduie sa inteleaga... dar ii e frica de boala... si e normal! Durerile si spasmele musculare la persoanele in varsta sunt dureroase ...
Cel mai bine este activitatea de tip suedez: incetinirea vitezei pe toate planurile - folosirea vitezei doar in cazuri deosebite. Chiar o sa pun pe blog un articol care circula acum pe net, referitor la acest lucru. Vede, cum facem. Cu cat viteza de manifseatre este mai mare - cu atat bulucul energtic se descarca mai rapid, dand reactii corporale de acest fel. mai ales ameteli. Eu sunt pe fuga tot timpul, chiar daca fuga mea este tot lenta - dar comparativ cu alti oameni. Comparativ cu obisnuintele mele, un pic de viteza in plus ma termina...
Mai vorbim. Acum fug de la PC!!! Maine o iau de la capat la 5 dimineata!!
M-a bucurat discutia si sper sa va fi fost de folos!!
traim alte vremuri - nu uitati!!
Noapte buna!!

Cristiana spunea...

Da, da, vorbim maine!
Va aduceti aminte de clopoteii de vant orientali. Sa discutam maine despre asta.
NB !!

Anonim spunea...

Spuneati de clopoteii orientali?
Aproape am uitat ce inseamna tacerea deplina. Constientizez aceste sunete in momentele linistite, dar mai ales seara.
Ce mai urmeaza?

Cristiana spunea...

Chiar m-am gandit azi pe drumul spre casa, caci la serviciu, dimineata, sunt singura si este liniste... si i-am auzit si eu, este prima data cand ii aud la serviciu.
de fapt, lucrurile nu iau amploare, asa cum am crede, raman la un anume nivel de manifestare. Ne obisnuim cu ele si oricum vâltorile vieţii nu ne permit la mai mult, de regula. Daca va este destinul la mai mult, ajugeti treptat la clarviziune condusa (ca un video, puteti da inainte-inapoi dupa dorinta) sau comunicare de la ajutatorii dvs. Daca nu - totul ramane la acest nivel, cu dezvoltari normale in anii care vin. Cresc frecventele, asa cum stim, salturile vor fi mari pentru tot mai multa lume in viitor si lumea nu se va mai speria. Deja foarte multi oameni trec prin asa ceva si se bucura mult, isi doresc, intra in exercitii de linistire cu speranta ca se va accentua totul... sunt deziluzionaţi ca nu este mai mult, nu le vine sa creada ca si eu traiesc "puseuri" care apoi se estompează. Apara din cand in cand la nivele doar putin mai accentuate, uneori mult mai estompate.
Se poate sa se dezvolte mult intuitia, sa stiti sa faceti excat ceea ce trebuie dinainte, eu simt clar cand lucrez momentul în care apare un mail care ma interesa, spre exemplu. Dar sunt lucruri care nu se petrec chiar de loc, de ex. daca dau o lucrare gresita mai departe la serv.!!! Pierd documente, dar nu le gasesc intotdeauna!! E paradoxal, pentru altul gasesc multe, pt mine - nu prea. Pt ca intru in panica sau imi doresc mult ceva. pentru altul sunt relaxata, nu are nimeni pretentia sa spun marea cu sarea, si... iese bine!! dar daca vreau sa stiu cum se numeste un copac... nu stiu!! Depinde si de obisnuina studiului. Am explicatii si intelegeri, dar numai la ceea ce imi trebuie.
Este interesanta viata asta!!
O sa mai vorbim in timp, primavara se paote observa un abur verde in jurul crengilor, iar toamna, dupa ce au cazut frunzele daca puneti mana pe copac il simtiti plin de putere si viata. Observati acum vitalitatea spatiilor verzi sau a muntilor, se pot percepe multe lucruri simple, inefabile, care va ofera o sensibilitate fina, subtila.. Doriti-va subtilul, finetea, rafinamentul. Lasati-va in valul acestor simtiri.
O sa fac o postare privitoare la sunetele suportabile care apar, sunt precursoarele comunicarilor mentale de înaltă frecvenţă care vor face comuniacrea intre oameni in viitor. Parintele Arsenie Boca spuena - am citit zilele astea pe undeva - ca totul trebuie sa se înalte, pt ca totul este cicluc, nu are cum sa nu se inalte...
Asa ca merge spre mai bine, nu invers...
Mi am mai amintit ceva... se schimba mirosul corpului si, in anumite perioade, tot iarna si vara, parfumul corpului poate avea momente naturale, florale sau de copac. De cateva ori si corpul meu emana parfum de cetina de brad, desi fusesem data cu deodorant la prima ora si parfumul discret al deodorantului era.. cu totul altceva... ImpulseIncognito... diferenta mare.. A tinut cam vreo 3 4 zile.... as fi vrut sa tina toata viata!!!
Atentie!! Indiferent daca este vorba de femeie sau barbat. Asa era si intrecut, de aici ne si vine sa ne parfumam, nu ne suportam mirosul de acum, nu ne invata nimeni sa ne suportam pe noi insine, din multe puncte de vedere...

Anonim spunea...

"Simptomele" acestea nici nu ma sperie nici nu ma linistesc.
Nici nu-mi doresc in mod special alte trairi spectaculoase, nici nu fug de ele. Dar parca mi-as dori sa stiu la ce sa ma astept.Sa stiu cum sa reactionez fata de propriile stari fara sa ma gandesc la cine stie ce deviatii psihice/fizice.
Multumesc

Cristiana spunea...

Da, eu nu mi-am pus problema de sanatate vreodata din acest punct de vedere, pt ca am avut intotdeauna probleme de sanatate si am stiut ce inseamna. Am avut parte si de oameni in jur care trecusera deja prin toate. Eu am avut viziuni spontane de copil - ca orice copil - si nu le-a uitat, nici nu le-am spus ca sa nu mi le conteste careva.. Au fost secretul meu! Cand am aflat ca multi oameni aveau astfel de .. secrete!! chiar m-am bucurat. Cineva s-a suparat la inceput ca... nu este speciala!!
Radeam cu totii..
Este bine sa spunem, ca sa nu ne speriem..
V-am spus totul cu drag, si dvs., si altora care stiu bine prin ce trec. Ne asteapta o noua viata.
Ramanem pe aici!!
Toate cele bune!!