Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI:

Din comunicările ajutătorilor noştri astrali:
Scrierile cu referire la metafizică au o importanţă deosebită în gândirea umană până ce gândirea prin citire va redeveni trăire de amintire...

sâmbătă, 28 martie 2009

Povestea Verii

Mi-am adus aminte ca de mult voiam sa va dau un link cu o poveste din copilaria mea... dar am uitat... ca numa' la lucruri serioase imi zburda mintea... Cand am pus pe dreapta rugamintea de a va plimba prin parc o ora in loc sa cititi o pagina de aici (ooof!! macar si atat sa stati la aer curat... ) mi-am adus aminte !! Astfel incat, pana ce corectez ProtectiileDoi, va invit la Povestea lui Natafleatza!!

http://www.cherrytales.ro/povestea-verii-povestea-lui-natafleatza/

Niciun comentariu: