Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)vineri, 15 august 2014

TRĂIM ZILELE SPERANŢEI ÎN AJUTORUL DIVIN...

În primul rând 
LA MULŢI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI SĂRBĂTORESC ZIUA NUMELUI LOR !!!

Ne vom reîntâlni zilele acestea pentru a mai discuta un pic despre tematica sexualităţii în zilele noastre şi importanţa vieţii şi activităţii Fecioarei Maria în viaţa societăţii noastre actuale. Trăim zilele speranţei în ajutorul divin - direct, dar şi prin oamenii pe care divinitatea ni-i trimite spre ajutor, schimbare, încredinţare...

Să nu disperăm în nici o situaţie, căci oricând şi de oriunde pot veni rezolvări. Întotdeauna suntem ajutaţi şi vom reuşi să depăşim obstacole, frici, neînţelegeri, chiar dacă rezolvările nu vin în felul văzut, crezut de noi...
...Pentru că nu evenimentul este întotdeauna chemarea, ci felul în care putem varia rezolvările, după cum curge momentul şi pentru noi – dar şi pentru cei din jur, pe care îi pierdem din vedere de multe ori.
Cu cât spiritul este mai evoluat, cu atât puterile lui sunt mai variate, mai mari, cerând rezolvări pe măsură, diferite de la caz la caz, personalizând direcţiile şi nicidecum generalizându-le. Pot fi făcute multe lucruri – nu numai unul, aşa cum percepem noi rezolvarea. Iar acest aspect nu ar trebui pierdut din vedere. 
Un simplu singur eveniment poate fi mult mai mult decât credem în acel moment: buturuga mică din calea noastră poate avea un rol mult mai important decât credem noi. Poate omul trebuie să părăsească drumul, ori vehicolul care îl poartă. Disperarea, şi nu credinţa în forţele proprii, în ajutorul divin şi omenesc deopotrivă, nu ne este de folos decât o clipă, fiind normală azi pentru orice om, dar fiind bine de transformat în impulsul de a lua o hotărâre: şi nu pentru oprire. Şi chiar dacă este oprire, să fie doar pentru a ne trage răsuflarea, a căuta soluţii – şi prin cunoaşterile noastre directe, şi prin intuiţiile care apar fără îndoială, din subconştient. Doar trebuie să hotărâm dacă intrăm într-un eveniment sau altul, dacă ieşim dintr-o conjunctură sau intrăm în alta, dacă este cazul să facem ceva sau altceva. 


...Mai discutam noi odată că, atunci când credem că suntem cu faţa la un zid, avem puterea să ne întoarcem şi să vedem că în faţa noastră este de fapt tot universul care ne aşteaptă: cu drag nespus...
2 comentarii:

Anonim spunea...

Excellent post. I was checking constantly this blog and
I am impressed! Very useful information specially the last part
:) I care for such information much. I was looking for this certain information for a very
long time. Thank you and good luck.

my web blog cheap uk web hosts

Anonim spunea...

Thanks very nice blog!

Look at my homepage - where to buy interview clothes for women