Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)vineri, 21 decembrie 2012

JURNAL (4): 21.decembrie.2012

Ne aflăm în faţa unui moment serios, chiar dacă el a fost format şi prin elemente false. Îmi pare rău că se face atâta glumă de slabă calitate (vreau să fiu delicată). Chiar nu era cazul. Sunt mulţi oameni care suferă acum, iar de suferinţă nu e bine să râdem, indiferent sub ce formă este ea...
Rog din tot sufletul pe cei care au tendinţa acum să fie deziluzionaţi: NU VĂ PIERDEŢI CREDINŢA ÎN COMUNICĂRI ASTRALE, PRECUM ŞI ÎN SCHIMBAREA VREMURILOR... SCHIMBAREA VINE LENT, PENTRU CA NIMIC SĂ NU TULBURE SPIRITELE MITITELE DE PE ACEASTĂ PLANETĂ: NICI ZILE PRELUNGI, NICI NOPŢI NESFÂRŞITE, NICI SCHIMBĂRI BRUŞTE DE RADIANŢĂ SPIRITUALĂ DIN CORPURI BRUSC ŞI NEFIRESC TRANSFORMATE.
Dar SCHIMBAREA vibraţională este cât se poate de reală. Toate se petrec, de mult timp, în multe moduri, realizate sau transmise de coordonatorii evoluţiilor noastre, de ajutătorii cu mare putere spirituală întrupaţi în mijlocul nostru, de învăţătorii noştri astrali şi dimensionali.
Iar cei ce nu cred sau îşi vor pierde credinţa în aceste zile, vor vedea treptat, dar sigur, modul în care se petrece schimbarea reală, adevărată, neînţeleasă doar corect, sau doar parţial înţeleasă azi...
Fiţi cuminţi în sufletele voastre !!! ♥ ♥ ♥
Fiţi credincioşi - dar cuminţi !!! Vă roagă frumos un om cuminte.
Cu mult drag, cu deosebit respect, Cristiana


P.S. Să nu uităm că este solstiţiul de iarnă ... Să fim deschişi către cerurile limpezi, pline de surprize, la care corpurile noastre acum, pe vibraţiile spirituale foarte înalte, ne ajută să avem acces la tot ce poate fi mai frumos şi mai bun în lumea aceasta...

6 comentarii:

Nima spunea...

Multumesc !
>:D<

Cristiana spunea...

Te îmbrăţişez cu tot sufletul meu, din toată inima, Ni......

Vasile Dumitru spunea...

:)
au! nici aici n-am scapat?
din clasa intai pana acum, asta am auzit mereu: fii cuminte! :))

Cristiana spunea...

Ha ha ha ha !!!
Măi Vasilică, eu sunt un altfel de cuminte... nu cuminţenia aceea stai cu mâinile la spate (bââh!!)... ci cuminţenia aceea modestă, moderată... senină... plină de frumuseţe zburlită, dezordinea care vine din preocuparea care nu mai ţine cont de nimic, dar fină, înţelegătoare... profundă...

Gata... nu te mai omor cu de-astea !!!

Cosmin Virje spunea...

Si eu Multumesc! :)

Cristiana spunea...

Să fii fericit, Cosmin !!!
Să credem mai departe în toate schimbările care au loc - dar treptat, care pot fi cunoscute, înţelese... mai ales protective pentru toată suflarea planetei !!

Eu voi continua cu explicaţii, am înţeles din 2007 că înţelegerea acestui tip de evenimente planetare constituie unul din multiplele motive pentru care am fost îndrumată în cercetare. Tocmai pentru a învăţa din propriile noastre trăiri.

Acum... SĂ SIMŢIM SOLSTIŢIUL !!!
Apoi... SĂRBĂTORI FERICITE !!!
Cu drag, Cristiana