Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)

Gândurile anterioare le regăsiţi pe Chatango, pe partea dreaptă. http://discutiispirituale.chatango.com/


duminică, 18 martie 2012

PINK MONDAYS: 19.MARTIE.2012

DRAGII MEI DRAGI !!!
Dragostea este cântecul peticului de univers în care cântăm cântecul vieţii noastre!!! 
Şi nu singuri... Ci alături de toate vieţuitoarele pe care îmi doresc să le iubim şi pe ele... să nu le uităm nicicând... 
În ceasul revenirilor noastre, să nu uităm că trăim ultima clipă în care omul poate fi agresiv şi pervers... Şi calul este în ultimul său moment înainte de a redeveni ... unicorn !! Căci ceea ce caracteriza cândva toţi caii de pe Pământ era o puternică dezvoltare a plexului frunţii, care oferea minţii sale de animal înţelegerea sufletelor celor pe care îi întâlnea şi intenţiile pe care le percepea... 
Şi mai ales vederea corpurilor fluidice ale oamenilor, cărora li se alătura cu mult drag !! De aceea omul străvechi nu-i căuta compania - pentru a nu-i deturna destinul... dar când a avut nevoie de el, unicornul devenit frumosul cal şi-a plecat capul în faţa lui, a acceptat zăbala şi frâul şi şi-a ajutat prietenul de odinioară pe care l-a lăsat să-i fie stăpân...
... Şi nu va trece mult timp până când omul va vedea din nou strălucirea minţii prietenului său... şi îl va elibera de frâul ce l-a ţinut lângă el... Energiile spiralate ale frunţii lui vor curge din nou în şuvoaie drept spre stelele cu care se vor împleti din nou !!!
Să urmărim acest filmuleţ care ne va da - sper!!! - şi nouă elan pentru săptămâna ce va veni !!!Vă îmbrăţişez cu mult-mult drag şi vă doresc toate cele bune şi frumoase !!!

9 comentarii:

Nima spunea...

Multumesc Chris ! >:D<

O saptamana PINK !

Flipi spunea...

cţteodată, pierdut în spiralele acestui uni-corn, treci pe lângă cele mai simple şi evidente lucruri. dar inima te opreşte şi pe ritmul bătăilor ei se dezvăluie lumina începutului.
în cazul nostru, început de săptămână şi pentru mine o inestimabilă pană de îngeraş materializată într-o idee fantastică pentru visul tanimei.
îmbrăţişări!

De vorba cu mine... spunea...

Servus! Ma bucur tare de "revenire". Ma refer la aceste cuvinte "mai de langa noi", te rog sa nu te superi, nu sunt rautacios, sunt uluit de ce nivel puteti avea...
Imaginea cu caii e SU-PER-BAAA!!!!
O primavara, o viata, o eternitate minunata sa ai!

Anonim spunea...

Imaginea cu manzul si mama lui este grozava,mi-au luminat sufletul.Ce mai."doi cai frumosi"!Gabriela

Cristiana spunea...

Ni... eu îţi mulţumesc pentru vizită!! Să-ţi fie viaţa ca o petală de trandafir roz!! proaspătă şi parfumată, strălucitoare şi senină!!! >:D< !!!

Cristiana spunea...

Flipi... Visul Tanimei...
Încerc să nu mă pierd prin visele mele şi ale celor pe care îi simt cu sufletul... Nu prea mult, nu prea des, ca să nu-mi doresc din nou să plec... Vreau să stau aici încă mult, să mă satur sau să mă umplu bine de Pământ, de felul în care privesc Cerul de pe Pământ... "O întreagă eternitate nu vei mai vedea cer şi pământ luminat de un singur soare..." îmi spunea cândva un înger... Şi am descoperit că mă pot bucura de lumina unui singur soare!!! Câte nu se pot descoperi în lumina lui...
Să fii fericit !!!

Cristiana spunea...

Iiiii !!! Gabi !!! uite şi eu nechez ca un mânz de bucurie că ţi-a plăcut !!! Ai o îmbrăţişare "ROZ" din partea mea !!! (... nu ştiu cum... dar sună bine !!!)

Cristiana spunea...

Mulţumesc din tot sufletul Vasile!! Îţi doresc şi eu ţie la fel !!!
Ştiu, simt că nu e nici un strop de răutate în ceea ce spui... eu mă bucur şi de fiecare cuvânt de-al nostru, pământesc... de fapt încerc să fiu foarte pământeană în exprimare, ceea ce mă determină să stau la un art. o săptămână întreagă, să-l perii, să sune bine, să descrie corect, să fie literar, ştiinţific, etc. etc. Când îmi dau drumul la partea literară sau la desene siderale... e de jale !!! :)))) Nu mă mai înţeleg nici eu!!!
Dar asta nu e "nivel"... e o simţire... atât... Nivelele sunt la coordonatorii noştri... dar asta e altă poveste...
Deocamdată sufletul meu aleargă cu căluţii pe imaşuri !!! Şi mă bucur că îţi plac şi ţie căluţii mei !!!
M-am bucurat foarte tare că v-a plăcut tuturor !!!
Vasilică, să fii fericit !!!

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com