Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)luni, 19 decembrie 2011

PINK MONDAYS: 19 decembrie 2011

Puţină veselie la început de săptămâna aşteptării Crăciunului nu cred că strică cuiva !!
(...asta ca să nu spuneţi că Cristiana nu ştie şi de râs !!!...)


Vă doresc să aveţi o săptămână plină de veselie, chiar dacă şmotruim, închidem luna la serv., alergăm prin aglomeraţii, suportăm ploaia, vântul, cică şi zăpada!! Să râdem, să glumim, să cântăm !!!
Cerurile sunt larg deschise !! Să ne deschidem sufletele larg către tăriile cerurilor, către lumina albă, splendidă, a unor noi începuturi !!!
SĂ FIM FERICIŢI, PENTRU NOI ÎNŞINE ŞI PENTRU TOT PĂMÂNTUL !!
Cu mult drag, cu multă bucurie, Cristiana

9 comentarii:

Nima spunea...

>:D<
Cu dragoste si recunostinta !

Cristiana spunea...

>:D< !!!
Întotdeauna lângă sufletul tău, Ni !!! Şi eu cu dragoste, cu respect şi multă recunoştinţă !!
Sănătate şi ai grijă de tine, înger scump !!

Anonim spunea...

Buna dimineata, multumesc pentru urarile frumoase, ma consider un posibil destinatar, sper ca urarile tale se intorc inmiit!

Cristiana spunea...

Anonim ... Să dea Dumnezeu să ajungă la voi mai ales ceea ce sufletul meu poate să dea mai frumos, căci vorba nu poate spune tot ceea ce oferă sufletul !!
Sărbători fericite !!

Anonim spunea...

S.O.S
Doamna Udrea aloca 1,5 mil. EURO pentru amenajari turistice la Pestera Ialomicioarei. Eu zic sa mai mergi la Pestera pana cand inocentii vor strica magia locului.
GC

Nima spunea...

Sarbatori fericite !>:D<

De vorba cu mine... spunea...

Daca lunea este "pink", week-endul (si mai ales Craciunul!) ce culoare are?

Cristiana spunea...

Bună întrebare!! Cam ceva în acest sens scriam acum, pregătindu-vă câteva cuvinte despre aceste zile !! Le-aş numi - deloc metaforic... - de la violet la argintiu şi auriu: sunt culorile de vibraţia cea mai înaltă, chiar specifice acestor zile: orelor de sâmbătă până duminică după prânz şi perioadei anuale de la sfârşitul lui noiembrie până spre 14 ianuarie, dar vibraţiile cresc şi va trebui să studiez mai profund modul în care se fac asocierile acum pe valuri de vibraţie. Nu ştiu prea multe în această direcţie, deşi am studiat modul de percepţie umană conform senzorilor corpurilor de înaltă frecvenţă. N-am prea studiat, am intrat puternic în străvechimi deocamdată. M-ai făcut curioasă !!!

Ryanna spunea...

Crăciun fericit,Cristiana,multă sănătate,fericire şi bucurii să petreci alături de cei dragi!:)
ryanna.....